האם פורמט ה BLU RAY מאבד מממעמדו?

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
ido80 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום!
כמי שטכנולוגייה מאד מעניינת אותו, אני נוהג לגלוש לאתר אמזון בארה"ב ולקרוא את חוות דעתם של האמריקאים על נגני ה HD DVD ו BLU RAY שקנו באתר בארה"ב. יש באמזון ארה" ב דיל לא נורמלי - קונים HD DVD של טושיבה (עולה 180 דולר לדגם הפשוט) ומקבלים 10 סרטים מתנה(!!!). מה גם שזו תקופה של חגים שם עכשיו. מה שמעניין הוא שכבר שבועיים לפחות אני רואה נגני HD DVD גבוה בטבלת המכירות שם כאשר הנגנים של סוני די מאחור. זה המצב נכון לעכשיו לפחות. מצב דומה קורה גם באמזון בריטניה. אני משער שהרבה קונסולות של PS3 נמכרות במקביל וזה לא בא לידי ביטוי בטבלה.

לא יודע אם זה אומר משהו... אני פשוט מחכה ליום שיהיה ניתן לקנות נגן HD בפחות ממאתיים דולר גם כאן ונראה שהיום הזה קצת רחוק. המחיר הכי זול לנגן HD DVD בארץ הוא באיזור ה 4500 ש"ח וזה בכלל נגן מהדור הקודם. לשם השוואה, קונסולת PS3 הכי פשוטה עולה באיזור ה 3000 ש"ח (לפחות לפי ZAP). אני מציע לניופאן לשלוח בקשה לטושיבה שיסבסדו את הדור החדש גם בארץ, אם הם לא רוצים להתעורר למציאות של PS3 כנגן בלו ריי בכל בית עם ילדים קטנים. ויפה שעה אחת קודם.
דרך אגב, הרשימה מתעדכנת כל שעה, אם כי היא מראה יציבות בעניין כבר איזה שבועיים ולכן אני מסתכן בלהעיר על העניין.
שבת שלום,
עידו.
:?: :!:

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6602
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ido80,

אני לא יודע מתי ביקרת לאחרונה בארה"ב, אבל מצב הבלו-ריי, הוא טוב מאוד. בהרבה מאוד חנויות ויתרו לחלוטין על פורמט ה HD-DVD. כותרים קשה מאוד למצוא, אלא אם אתה רוכש אותם און-ליין. אחרי שסוני הוציאה את גירסת ה 40G של ה PS3, עלו המכירות ל 200,000 מכשירים בשבוע אחד. באירופה מצב ה HD-DVD חמור הרבה יותר (שוב מבחינת מכירת כותרים).

לסיכום חברת Nielsen/VideoScan מפרסמת כל שבוע נתוני מכירות של דסקי HD. והנתון לשבוע האחרון הוא שעל כל 100 דסקי HD שנמכרו 74 מתוכם היו בלו-ריי.

אז שלא יעבדו עליכם :wink:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #3 

כבר זמן רב שנגני HD DVD הם בראש המכירות של AMAZON.

הרבה קונים HD DVD במקום DVD רגיל...

עדיין יש יותר מכירות של נגנים ב-Blu-ray מאשר HD DVD.

האומדן האמיתי הוא במכירות הדיסקים. המכירות הם כרגע יותר מפי 3 לטובת Blu-ray....

ido80 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

וואללה... כלומר מצבו של ה BLU RAY הרבה יותר טוב מכפי שמשתקף באתר.
לא ידעתי עד כמה המצב חמור מבחינת ה HD DVD. כרגע אבל יש אולפנים שפעם הוציאו לשני הפורמטים סרטים וכיום רק ל HD DVD (כמו פאראמונט). אולי זה יעזור במכירת דיסקים. אם מוציאים את מכירות ה PS3, עדיין נמכרים יותר נגני BLU RAY?
שבת שלום,
עידו.
:?: :!:
נערך לאחרונה על ידי ido80 ב 29/12/2007 15:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35087
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

HDDVD הלך טוב כשהם הורידו את מחיר הנגן ל-99$ + 10 סרטים...
אני מניח שזו שיטת התאבדות לא רעה

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”