היי שלום לך atlas וברוכה הבאה.
אני חושב ואולי ממליץ לך שפשוט תקשיבי לכל פטיפון
לכל פטיפון יש את הצבע שלו ואני מתכוון לצלילים שבוקעים ממנו וכמובן שגם הסכום שמושקע הוא זה שבסופו יקבע להמשך הקניה שמוצע לך ולפי מה שייש ברשותך , ממליץ אולי יותר לנסות לחסוך ולקנות משהו שהוא הרבה יותר יקר שיתן לך את מלוא העונג ויש פה מבחר לא קטן של אנשים שמשתמשים "בכלים" רציניים... כמו חנן ועוד כמה שכבר הספקתי להכיר...
לי אישית יש TECHNICS מהדגמים היקרים והמקצועיים SL-1200MK2 תבדקי לגבי הפטיפונים שלהם הביתיים אולי יש משהו שמתאים לך...יתכן ואולי אם יתמזל מזלך תמצאי משהו במחיר סביר ושיעמוד בקריטריונים של מה שאת מצפה ממנו מבחינת "הסאונד" שלו, ולכן אני ממליץ בכייף כמעט בכל פטיפון שתמצאי בו את מבוקשך ,רק חשוב מאוד לפני הקניה לבדוק אותו מכנית בכדי שלא תתקלי בבעיה מכנית לאחר הקניה ואז זה יכול להיות מאוחר כלומר שוב להשקיע ממש לא כייף כי את ההשקעה שלך כבר עשית ואת עכשיו מצפה לתמורה .
לגבי ראשים ומחטים יש חנות בר"ח החשמונאים ת"א "אדר סוכנויות" אם אני לא טועה יש להם מבחר מאוד גדול גם של מחטים וגם של ראשים
דרך אגב יש חנות שמוכרת גם פטיפונים יד שניה שנמצאת בדיזינגוף ליד הכיכר "אופ דה רקורד" תוכלי למצוא שם גם מבחר של תקליטים מיד שניה .
בהצלחה ואני מקווה שתקני את מה שהכי מתאים לצלילים שאת אוהבת

.