תודה רבה לכם על תגובתכם הנחרצת לגבי רמקולים לויניים
תודה רבה לכם על תגובתכם הנחרצת לגבי רמקולים לויניים לא תאמינו אך זה מה ששינה את דעתה של אישתי לגבי הנושא, השאלה היא הגודל. למען אמת הקשבתי למספר רמקולים ונדלקתי על זוג ריצפתיים של פארדיים מסוג מוניטור V9 אך כשאישתי שמעה על גודלם תנחשו מה הייתה התגובה, כהתפשרות אבחר כנראה מוניטור V7 של פארדיים אך הבעיה היא שהרמקולים לא העבירו בי את אותה "צמרמורת" שהעבירו לי ה-V9 אז השאלה הנשאלת היא האם יש רמקול במימדים של ה-V7 באיכות יותר טובה?המידות הן 19.4 * 101.6 ס"מ והתקציב הוא עד 8000 ש"ח הכוללים זוג ריצפתיים סנטר וזוג מדפיים/לויניים
נערך לאחרונה על ידי גליל ב 21/10/2005 1:02, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה התקציב?גליל כתב:תודה רבה לכם על תגובתכם הנחרצת לגבי רמקולים לויניים לא תאמינו אך זה מה ששינה את דעתה של אישתי לגבי הנושא, השאלה היא הגודל. למען אמת הקשבתי למספר רמקולים ונדלקתי על זוג ריצפתיים של פארדיים מסוג מוניטור V9 אך כשאישתי שמעה על גודלם תנחשו מה הייתה התגובה, כהתפשרות אבחר כנראה מוניטור V7 של פארדיים אך הבעיה היא שהרמקולים לא העבירו בי את אותה "צמרמורת" שהעבירו לי ה-V9 אז השאלה הנשאלת היא האם יש רמקול במימדים של ה-V7 באיכות יותר טובה?...
מה המידות?
מה ההגברה שברשותך?
קח את אשתך לראות את הפארדיים, נסה לשכנע אותה שהם לא כל כך גדולים ושהם יהפכו אותך למאושר.
בהצלחה, תומר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78826
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
גליל,
עשית אותי איש מאושר - לקרוא את ההודעה שלך היה ממש כיף (לדעת ששינינו לאשתך את דעתה).
הלוואי והיה פורום בעולם שהיה יכול לשנות לאשתי את דעתה (בנוגע לכל דבר שבעולם...)חחח
עשית אותי איש מאושר - לקרוא את ההודעה שלך היה ממש כיף (לדעת ששינינו לאשתך את דעתה).
הלוואי והיה פורום בעולם שהיה יכול לשנות לאשתי את דעתה (בנוגע לכל דבר שבעולם...)חחח
בקשר לעוד סטאפים
גם אני מחפש עכשיו מחליפים לזוג הרמקולים הקיים שלי, אבל בכל מקום אני שומע רמקולים אחרים עם הגברה שונה.MartinHSabag כתב:אחלה !
עכשיו מה שנשאר לך הוא להתחיל לשמוע כמה שיותר רמקולים בתקציב שלך.
נסה עוד חנויות ועוד סטאפים....
האם ההגברה השונה לא יכולה להטעות בצליל שבוקע מהרמקול?
הנושא הזה מאוד מבלבל, מה עוד שבבית הם בסופו של דבר יהיו עם הגברה אחרת מההגברה שאני שומע בחנות......
צחי ניצני
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
מי שימציא את השיטה לשנות לנשים את דעתן, יהיה כל כך עשיר שביל גייטס לידו ייהיה קבצן.oferlaor כתב: הלוואי והיה פורום בעולם שהיה יכול לשנות לאשתי את דעתה (בנוגע לכל דבר שבעולם...)חחח...
אני אישית מתחייב לתרום לו מליון דולר.
שמוליק ו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
tnitzani, אכן מבלבל ואכן להגברה (ויותר מזה לחדר) השפעה על הצליל הסופי.
אולם אני יכול להרגיע אותך, שלהגברה יש השפעה נמוכה בהרבה מהחדר עצמו.
כך שאפילו ושמעת תמיד עם אותה הגברה ובואותו חדר תצוגה, זה יישמע שונה לגמרי אצלך בבית (ובדרך כלל לרעה).
אז בעצם לא ממש הרגעתי אותך....
העיניין הוא כזה, חפש קודם רמקולים שיימצאו חן באזניך. אלו ישפיעו על הסאונד הכולל הכי הרבה.
אח"כ חפש מגבר שיוציא מהם את המיטב ואתה על הגל..
אולם אני יכול להרגיע אותך, שלהגברה יש השפעה נמוכה בהרבה מהחדר עצמו.
כך שאפילו ושמעת תמיד עם אותה הגברה ובואותו חדר תצוגה, זה יישמע שונה לגמרי אצלך בבית (ובדרך כלל לרעה).
אז בעצם לא ממש הרגעתי אותך....
העיניין הוא כזה, חפש קודם רמקולים שיימצאו חן באזניך. אלו ישפיעו על הסאונד הכולל הכי הרבה.
אח"כ חפש מגבר שיוציא מהם את המיטב ואתה על הגל..