oppo digital

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
שם מלא: גיא
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #1 

רוב הסיכויים שתהיה לי אפשרות להביא מארה"ב dvd של oppo digital דגם 981hd
ויש לי שתי שאלות:
השאלה הראשונה אם יש איזושהי בעיית תאימות לארץ
והשנייה היא שבכל הכתבות והביקורות על המכשיר מהללים את נושא עיבוד התמונה ולא מתייחסים לסאונד.בתור אחד שעדיין נאמן לטושיבה 29 אינץ' ולא רואה lcd באופק הקרוב כדאי להשקיע במכשיר? איך הוא מבחינת סאונד ואמינות? אני שואל כי בסכום של 230 דולר אפשר לקנות מכשיר טוב של פיוניר שאין מחלוקות לגבי האמינות והביצועים שלו.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

כבעל מכשיר OPPO אני יכול להרגיע אותך שאין שום בעיית תאימות לארץ, המכשיר עובד מצוין.
החברה מתגאה בצי'פ DCDI של פרוג'ה שעושה עבודת UPSCALING פשוט מצוינת!!!
צריך להדגיש שזה היתרון היחסי של המכשיר!! בכל מה שקשור לעמידות, מבנה, שלט, תפריטים... הפיונירים החדשים עולים עליו לדעתי ללא ספק.
כך שאם אתה לא עובד עם מסך בעל רזולוציה גבוהה אני ממליץ לך לקנות מכשיר פיוניר - DV300 למשל יהיה מצוין עבורך.
בהצלחה (Y)

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה (Y)
מנסיון לא טוב עם "טושיבות" למיניהן באמת חשוב לי מכשיר אמין ונוח שלא ישבוק חיים אחרי כמה חודשים,ואני יודע שפיוניר עונה על הדרישה הזאת.בעיבוד התמונה נטפל כשיגיע הזמן.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

מסכים איתך לחלוטין. בשביל הצרכים שלך פשוט אין על פיוניר!!
תתחדש (Y)

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

ממליץ בחום על פיוניר. רק תוסיף עוד 200 שקל וקח את דגם ה400 שכולל יציאת hdmi [לשימוש עתידי,dvd של פיוניר יחזיק בערך 5 שנים ככה אמרו לי] וכניסת usb ויהיה נהדר :)
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

niguy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

(Y)

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”