בתור אודיופיל חובב (
סיימתי את המוד הנ"ל לפני כחצי שעה. עד עכשיו אני מתרשם רק לטובה. מוד שעולה 10 שקלים (צמר גפן ו-blu-tack) ולא קשה במיוחד לביצוע. השיפור: מדהים!
לפירוט:
באס- חלש יותר (אם כי ניתן להגביר על ידי כמות גדולה יותר של צמר גפן) מעט פחות עמוק, עם זאת יותר מדויק ויותר עם שליטה. שומעים שהבאס לא מוגזם בכלל אלא מדויק מאוד.
מיד- האוזניות שכביכול נופלות רק במיד פתאום מתעלות במיד על כל שאר התחומים. דיוק, הפרדה ופשוט כמה רמות קדימה.
היי- ההד הכמעט בלתי מורגש שהיה נעלם כלא היה. שוב, הדיוק השתפר פלאים כמו גם ההפרדה.
בנוסף, הבמה נשמעת רחבה יותר (למרות שלא עשיתי עדיין בדיקה מעמיקה של הבמה. אני מחכה שהדיסק המיועד לכך יתפנה בעוד כמה שעות עקב השמעה ברמקולים בשעות האחרונות - הרצה לשפורפרות החדשות), אימג'ינג נשמע טוב יותר, אם כי גם הוא לא נבדק בקפידה. מה שבהחלט השתפר פלאים הוא הדיוק של הצלילים, וההפרדה המדהימה! 7-8 כלים ויותר נשמעים כל אחד בבירור מוחלט גם כשמאזינים ל-2 זמרות ששרות במרכז הבמה באותו הרגע. החיסרון היחיד הוא שעקב הפירוט הרב שיש כעת קשה להאזין להקלטות ברמה לא מספקת שעד עכשיו "יצאו ידי חובה".
אני יפרט יותר על שאר הנקודות בעוד כמה שעות כשה-burn-in יתקדם קצת יותר, וכשאני יאזין קצת יותר לג'אנרים נוספים של מוזיקה.
אם מישהו רוצה להגיע עם כמה אוזניות (אפילו A900 שלא עברו מוד) לצורך השוואה מוזמן בהחלט לתאם איתי.
Anatoli.