יש הבדל משמעותי בין רמקול בעל 6 אינצ' וופר לבין 8 אינצ'
תשמעו התקשרתי לניופאן במטרה לבדק אם יש להם במחסן זוג רמקולים רצפתיים JBL E-90
אך לא היה להם. בכלל, הם מאד נדירים בארץ. אז ניופאן הציכו לי אלטרנטיבה: E-80
נכנסתי לאתר הבית של JBL ומצאתי הבדל אחד עיקרי: ב- E-90 יש Low-Frequency Transducers 8''
וב- E-80 6''
אז כדאי לי לרכוש את ה- E80 למרות שיש 6 אינצ'. זה משמעותי באיכות 8 אינצ' במקום 6?
נכנסתי לאתר הבית של JBL ומצאתי הבדל אחד עיקרי: ב- E-90 יש Low-Frequency Transducers 8''
וב- E-80 6''
אז כדאי לי לרכוש את ה- E80 למרות שיש 6 אינצ'. זה משמעותי באיכות 8 אינצ' במקום 6?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חסרים נתונים כדי להשוות
כי ישנם פרמטרים נוספים המשפיעים על הצליל, כפרפראזה: נפח מנוע ברכב, אינו מעיד בהכרח שהגדול טוב יותר, יש צורך בנתונים נוספים כמו מהו ההספק שלו בקג"מ, כלומר כמה כח יש לו, סל"ד, וכיו"ב.
במקרה שלך, מאחר ואלו סדרות עוקבות של אותה חברה, הסבירות היא שהגדול יותר אמור להיות איכותי יותר. לגבי איכות הצליל, כפי שאמר מרטין, הכל עניין של טעם.
אם זו קניה עיוורת, לך על הגדול בהנחה שהמחיר אינו משמעותי.
במקרה שלך, מאחר ואלו סדרות עוקבות של אותה חברה, הסבירות היא שהגדול יותר אמור להיות איכותי יותר. לגבי איכות הצליל, כפי שאמר מרטין, הכל עניין של טעם.
אם זו קניה עיוורת, לך על הגדול בהנחה שהמחיר אינו משמעותי.
מכר שלי קנה E90 וקיבל זמנית E80. ההבדל בניהם אינו גדול ובא לידי ביטוי בתפוקת הבס.gbonfil כתב:תשמעו התקשרתי לניופאן במטרה לבדק אם יש להם במחסן זוג רמקולים רצפתיים JBL E-90
וב- E-80 6''
אז כדאי לי לרכוש את ה- E80 למרות שיש 6 אינצ'. זה משמעותי באיכות 8 אינצ' במקום 6?...
ד"א, יש רמקולים טובים מהם
תומר
דווקא כאן הגודל לא קובעgbonfil כתב:תשמעו התקשרתי לניופאן במטרה לבדק אם יש להם במחסן זוג רמקולים רצפתיים JBL E-90
וב- E-80 6''
אז כדאי לי לרכוש את ה- E80 למרות שיש 6 אינצ'. זה משמעותי באיכות 8 אינצ' במקום 6?...
בהרבה מקרים הדרייבר הקטן נשמע יותר מדויק מדרייבר גדול.