מגבר לקולנוע ביתי - צריך עזרה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מגבר קולנוע ביתי
אכן כך. מגבר קולנוע ביתי מבלי לותר על איכות השמע גם בסטריאו.
תקציב מגבר + סנטר ואחוריים כ 6000 ש"ח
תקציב מגבר + סנטר ואחוריים כ 6000 ש"ח
בלי לשלם בלי להחזיר...
היי
אתה רוצה גם מגבר טוב גם סנטר וגם אחוריים במחיר של 6000 וגם שיהיה טוב בסטיראו, זה לא הולך כל כך במגבלות כאלה.
רסיבר קולנוע ביתי שישמע טוב גם בסטיראו בסכום שהקצת אני לא בטוח שזה אפשרי, כי רסיבר קולנוע ביתי שישמע טוב גם בסטיראו עולה כמה אלפי שקלים.
במקרה שלך הייתי מוותר על הסנטר, ומשקיע ברסיבר של אונקיו, ימהה, דנון, סוני וכד', ומקצה עד 1000 ש"ח לאחוריים.
כך תוכל להשיע יותר ברסיבר.
תלוי גם ברמקולים הקדמיים שלך, אם הם אינם איכותיים. שום דבר לא יעזור. הראשונים ברשימה הם הרמקולים הקדמיים ואחריהם הפרה והמגבר.
אתה רוצה גם מגבר טוב גם סנטר וגם אחוריים במחיר של 6000 וגם שיהיה טוב בסטיראו, זה לא הולך כל כך במגבלות כאלה.
רסיבר קולנוע ביתי שישמע טוב גם בסטיראו בסכום שהקצת אני לא בטוח שזה אפשרי, כי רסיבר קולנוע ביתי שישמע טוב גם בסטיראו עולה כמה אלפי שקלים.
במקרה שלך הייתי מוותר על הסנטר, ומשקיע ברסיבר של אונקיו, ימהה, דנון, סוני וכד', ומקצה עד 1000 ש"ח לאחוריים.
כך תוכל להשיע יותר ברסיבר.
תלוי גם ברמקולים הקדמיים שלך, אם הם אינם איכותיים. שום דבר לא יעזור. הראשונים ברשימה הם הרמקולים הקדמיים ואחריהם הפרה והמגבר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני די סקפטי, שיש חנות שתסכים לכך , לצערי כאשר חפשתי רמקולים לעצמי הייתי במספר חנויות (ולא דווקא רשתות) שעשו לי טובה כאשר בקשתי לעשות switching בין רמקולים בתוך החנות.MartinHSabag כתב: קח את הקידמיים שלך לחנויות ותשמע שילובים בסטריאו....
שמוליק ו.
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני די סקפטי, שיש חנות שתסכים לכך , לצערי כאשר חפשתי רמקולים לעצמי הייתי במספר חנויות (ולא דווקא רשתות) שעשו לי טובה כאשר בקשתי לעשות switching בין רמקולים בתוך החנות....
ביקשת שיעשו לך הדגמת רמקולים מול הרמקולים שלך ולא הסכימו?!? אפשר לדעת מי החנות "הנחמדה"?
פרננדו.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
ביקשתי שיחברו זוג רמקולים שלא היה מחובר למרכזית רמקולים בכדי שאוכל למתג בין רמקולים מסוג אחד לרמקולים מסוג שני.
שני הזוגות רמקולים היו של החנות, פשוט אחד מהם לא היה מחובר למרכזיה.
בשידרוג הבא שלי אני לא מגיע לחנות הזאת.
אבל אני חייב לציין לטובה את אבי מ"אלגזי" אשר הקדיש לי הרבה זמן וסבלנות, למרות שבסוף לא קניתי ממנו.
שני הזוגות רמקולים היו של החנות, פשוט אחד מהם לא היה מחובר למרכזיה.
בשידרוג הבא שלי אני לא מגיע לחנות הזאת.
אבל אני חייב לציין לטובה את אבי מ"אלגזי" אשר הקדיש לי הרבה זמן וסבלנות, למרות שבסוף לא קניתי ממנו.
שמוליק ו.