והנה התמונות של המערכת החדשה - אני מרוצה מעל ומעבר לציפיות!
אשכול זה נלווה להודעה שפרסמתי לפני כשבוע וחצי בקשר לקניית מערכת הסטריאו - היא הגיעה, ואני מרוצה לחלוטין מאיכות הצליל שלה.
להלן התמונות, אם אתם רוצים שאני אצלם דברים נוספים שקשורים למערכת אתם מוזמנים לבקש!
שוב, פירוט המערכת:
רסיבר: Harman Kardon HK3380
מקור (קומפקט): Harman Kardon HD755
רמקולים: B&W 602 S3
נלווים:
כבלי RCA של AR מסדרת ה-Master Cable
כבלי רמקולים בעובי 2.5 מ"מ
בגלל מגבלות של האתר (ולא הצלחתי להעלות לאלבומים), הייתי צריך לקצץ ברזולוציה, צר לי.
להלן התמונות, אם אתם רוצים שאני אצלם דברים נוספים שקשורים למערכת אתם מוזמנים לבקש!
שוב, פירוט המערכת:
רסיבר: Harman Kardon HK3380
מקור (קומפקט): Harman Kardon HD755
רמקולים: B&W 602 S3
נלווים:
כבלי RCA של AR מסדרת ה-Master Cable
כבלי רמקולים בעובי 2.5 מ"מ
בגלל מגבלות של האתר (ולא הצלחתי להעלות לאלבומים), הייתי צריך לקצץ ברזולוציה, צר לי.
נערך לאחרונה על ידי desheh ב 15/10/2005 20:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4963
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
אחלה!
שאלה קטנה, הרמקול הזה לא אמור להיות על סטנד? 
Re: B&W 602 S3 (בלי גריל)
אתה יכול לשים את התמונה על הצד יש תוכנה שנקראת ACDSEE אתה מפעיל את התוכנה לוחץ "ctrl j" ואתה בוחר כיוון.desheh כתב:חבל שאי אפשר לשים את התמונות על הצד.....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: B&W 602 S3 (בלי גריל)
זה לא העניין, הבעיה היא במערכת של הפורומים - אני יודע איך להפוך תמונותnba83 כתב:אתה יכול לשים את התמונה על הצד יש תוכנה שנקראת ACDSEE אתה מפעיל את התוכנה לוחץ "ctrl j" ואתה בוחר כיוון.desheh כתב:חבל שאי אפשר לשים את התמונות על הצד........
ומרטין, אני אנסה להזיז את הרמקול מהקיר, תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים עם מרטין
עד שקניתי סטנדים לרמקולים לא הבנתי איזה פיספוס...
יש לי CM2 של B&W (סידרה שהופסקה לאחרונה, היתה בין 600 ל700)
הרמקולים היו על מזנון בגובה של 120 ס"מ ובמרחק של 15-20 ס"מ מהקיר האחורי. היתי מאושר עם הצליל שלהם כמוך "עד הגג" בגלל הזבל שהיה לי קודם....
אבל איזו הפתעה חיקת לי לאחר ששמתי אותם על סטנדים של atacama בגובה של 60 ס"מ ובמרחק כפול מהקיר האחורי.
איזה הבדל ענק. פתאום הבנתי את הפירוש של sounstage ו imaging
לפתע הזמר\ת נמצאים שם בין שני הרמקולים, פשות תענוג של סאונד. ממש שידרוג.
אני נזכר שבחיפושי הגברה (הלכתי על arcam integrated) מישהו אמר לי שללא סטנדים טובים איני מוציא את המקסימום מהרמקולים שלי, כמה שהוא צדק.
בסופו של דבר בחלוקת התקציב של הציוד סטראו עם רמקולים מדפים הייתי שס קודם את הסטנדים ואחריהם הכבלים.
יש לי CM2 של B&W (סידרה שהופסקה לאחרונה, היתה בין 600 ל700)
הרמקולים היו על מזנון בגובה של 120 ס"מ ובמרחק של 15-20 ס"מ מהקיר האחורי. היתי מאושר עם הצליל שלהם כמוך "עד הגג" בגלל הזבל שהיה לי קודם....
אבל איזו הפתעה חיקת לי לאחר ששמתי אותם על סטנדים של atacama בגובה של 60 ס"מ ובמרחק כפול מהקיר האחורי.
איזה הבדל ענק. פתאום הבנתי את הפירוש של sounstage ו imaging
לפתע הזמר\ת נמצאים שם בין שני הרמקולים, פשות תענוג של סאונד. ממש שידרוג.
אני נזכר שבחיפושי הגברה (הלכתי על arcam integrated) מישהו אמר לי שללא סטנדים טובים איני מוציא את המקסימום מהרמקולים שלי, כמה שהוא צדק.
בסופו של דבר בחלוקת התקציב של הציוד סטראו עם רמקולים מדפים הייתי שס קודם את הסטנדים ואחריהם הכבלים.