עזרה בחיבור Thorens TD145

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
Shir1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב טוב,
ראשית, משנכשלו נסיונותי לחבר את הפטיפון, שמחתי מאוד למצוא את הפורום הזה, הייתי בטוחה שאני המשוגעת היחידה :D
אז ככה.... מצאתי את הפטיפון הישן שהיה של אבי וניסיתי לחבר אותו למגבר (Marantz AV sr4200).
בתחילה, הבסיס בכלל לא הסתובב. נעזרתי בידיד שבדק וגילה שלא מגיע מתח.... החלפנו את כבל המתח והבסיס החל לעבוד... ואז גיליתי בעיה חמורה יותר. אני שומעת ממש חלש וברגע שאני מפעילה את הפטיפון, מתחיל רחש מעצבן ברמקולים.
פתחתי את תחתית הפטיפון אך שם גיליתי שלהחליף את כבלי ה RCA יהיה סיפור מכיוון שהם מולחמים למחבר עם ארבעה פינים המתחבר למחט.
ולשאלותי.... :
אין לי במגבר phono כפי שראיתי שבפנתם חברים אחרים. מה עליי לרכוש וכמה אמור לעלות? אני גרה בחיפה כך שיעזור לי מקום בחיפה.
כמו-כן, לדעתי יהיה נכון להחליף את הגומיה של הצלחת. היא נראית כבר עייפה, היכן ניתן לרכוש?
ושאלה אחרונה, היכן אני יכולה לרכוש כבל RCA עם plug ארבעה פינים המתחבר למחט??האם קיים בכלל? היכן ובכמה?

המון תודה וסופ"ש נעים.
שירלי...

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029
קיבל תודות: 13 פעמים

אל תחליפי בשלב זה

שליחה #2 

את כבל ה - RCA - לא נראה לי שהוא הבעיה.

1) לפני הכל, ריכשי פונו סטייג' חיצוני. החוסר בכניסת פונו בהחלט יכול להיות הבעיה.
2) אם הבעיה לא נפתרה ואת רוצה לוודא את מצב הכבל, בדקי התנגדויות עם אום - מטר.
3) יכול להיות שגם הראש לא תקין (SUSPENTION רקוב), זה גם יכול להיות הסבר לבעיות.
איל פור

Shir1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ראשית, תודה על התגובה...
איפה אני יכולה לרכוש פונו סטייג' באיזור חיפה? יש לך מושג באיזו עלות מדובר?

תודה...

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”