למה החברות המיצרות (יבואנים )את המכשירים הנ"ל לא מבצעת כיול בדומה למה שעושים
אנשי האתר עם ציוד מיוחד .הרי לצופה הממוצע אין את הציוד הנ"ל והרי הוציא אלפי שקלים על מסך איכותי ,למה הלקוח צריך להוציא כסף נוסף לכיול מקצועי
לדעתי צריך לדרוש מהיבואנים כיול יותר איכותי ללא עלות כספית
מה דעתכם
יש חברות שכן עושות את זה (או מגיעות די קרוב), כמו פיוניר.
פיוניר היא די חלוצה בתחום הזה.
לגבי השאר, קח בחשבון שהתמונה שתגרום למישהו לרכוש מסך אינה בהכרח זו שהוא ירצה בבית. כשאתה רואה 12 מסכים (4 על 3) בחנות, מה תבחר - את המסך שנראה הכי "טבעי" או זה שנראה הכי בהיר ובולט מכולם בחדותו (אפילו שזו לא חדות טבעית)?
כלומר, אנשים מחפשים כל מני תכונות בחנות שרצוי מאוד שלא יהיה להם בבית...
לגבי השאר, קח בחשבון שהתמונה שתגרום למישהו לרכוש מסך אינה בהכרח זו שהוא ירצה בבית. כשאתה רואה 12 מסכים (4 על 3) בחנות, מה תבחר - את המסך שנראה הכי "טבעי" או זה שנראה הכי בהיר ובולט מכולם בחדותו (אפילו שזו לא חדות טבעית)?
כלומר, אנשים מחפשים כל מני תכונות בחנות שרצוי מאוד שלא יהיה להם בבית...
...
אני מסכים איתך ,עופר אבל עדיין אם הלקוח רוצה כיול מדויק לדעתי זה צריך לעשות אצל מעבדת היבואן ללא עלות כספית
אפרופו,Pאאאאאאאאאאיוניר..
אני מצפה מהחברה שתיתן את השרות הזה ללקוחותיה ללא תשלום.
למה?
א.המסכים מקצועיים יותר יחסית לשאר החברות(מי שמכיר את תפריט ה-PRO מבין למה התכוונתי).
ב.המחיר......
שוב, לא הסברת מה המודל העיסקי.
החברות מתקמצנות על מעבדי תמונה שההפרש בעלויות הוא דולרים בודדים,אז תעשה את החשבון שלך...
מה שכן אנו רואים יותר ויותר זה מסכים שהם ISF CERTEFIED, כלומר, בעלי אפשרות לכיול לפי הסטנדרטים של ה-ISF או כמו שאתה אומר, באים כבר "מכויילים" מהמפעל אולם, מה שעדיין צריך לעשות הוא כיול למקורות שלך ובעיה שהם עדיין צריכים להתמודד איתה היא שעל הקיר בחנות, המסך הזה לא יימשוך את העין....
oferlaor כתב:
יש מסכים שמגיעים כ"כ לא מכויילים OUT OF THE BOX, כי זה התפיסה שלהם. אנחנו יותר "חדים", אנחנו יותר "בהירים", וכו'.
...
פעם ראשונה שלי בפורום הזה..
לא הבנתי משהו, שנבע גם מתגובה של מרטין עוד קודם.
כיול וחדות/בהירות אלו שני דברים הנוגדים האחד את שני?
למה שמסך מכוייל לא ימשוך את העין של הלקוח בתצוגה.
העין האנושית נמשכת למה ששונה. חדות מלאכותית (לא כזו שכוללת מידע נוסף) למשל יכולה למשוך את העין בחנות (כי לא מתעמקים בתמונה). תוסיף לזה שאם המוכר מדגיש את נושא החדות, אז אתה בקלות יכול לרכוש מסך שאינו באמת חד, אלא שיש לו פילטר חדות שגורם לכל גבולות האובייקטים להאיר באופן משונה.
כשאתה מגיע הביתה ומתחיל לצפות, זה יכול (וצריך להפריע). לא תמיד אפשר לכבות את האלגוריתמים הללו לחלוטין.
יש כמה וכמה מסכים שהחדות שלהם מוגזמת, או שהם בכוונה מושכים את טמפ' הצבע לכיוון הכחול (הגבוה) בכדי לתת תחושה שונה למסך.
אם כל המכוניות מגיעות בצבע לבן, אז מה ימשוך את העין? זו עם הצבע הצעקני ביותר...
הייתי מציע לחברת ט.ר לפתוח במכללות, עם מרצים מורשים ע"י פיונייר את נושא לימוד מקצוע כיול מסכים,עם תעודת הסמכה של פיונייר למסיימים בהצלחה.נראה לי שיש דרישה הולכת וגוברת.
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~