כבל אודיו אופטי\קואקסיאלי על מנת לחבר ממיר 3100 לרסיבר...
קיבלתי את הADB3100(ממיר מעולה אגב), ואני רוצה לחבר את האודיו בחיבור דיגיטלי מן הסתם... אני יודע שאין יותר מדי הבדל אם אני אקנה כבל אופטי או קואקסיאלי, בגלל שהמידע הוא דיגיטלי, אך התקשרתי לחנות הקולנוע הביתי, ושאלתי לגבי כבל אופטי, והוא אומר שהוא מוכר רק כבלים יקרים מאד והזול ביותר שלו עולה 150 ש"ח, ויש לו אף כבלים אופטיים שעולים 800 ש"ח... כבר קואקסיאלי לאומת זאת עולה אצלו 60 ש"ח... טכנאי יס שהגיע להחליף את הממיר, אמר שניתן לקנות באופיס דיפו למשל כבל אופטי ב30 ש"ח וזהו...
אם המידע הוא דיגיטלי וזה לא ממש משנה איזה כבל אני אקנה, בשביל מה יש את אותם הכבלים היקרים כל כך? איזה כבל אתם ממליצים לקנות?
אם המידע הוא דיגיטלי וזה לא ממש משנה איזה כבל אני אקנה, בשביל מה יש את אותם הכבלים היקרים כל כך? איזה כבל אתם ממליצים לקנות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
TAMIRAL, הייתי מוכן קצת לעבוד בשביל לקבל אותו, אך בסוף בYES הקלו עלי מאד... ביקשתי מהם להחליף לי את הPACE1000 בטענה שהוא לא תקין, והם אמרו שיחליפו אותו בPACE1000 אחר, אך למעשה הם באו והחליפו אותו ב3100 
טוב, קניתי כבל ב80 ש"ח בסוף... נכנסתי לאופיס דיפו ולא היה שם, ולאחר מכן נכנסתי לחנות הקולנוע הביתי הקרובה אלי והזול ביותר (האופטי) עלה 80 ש"ח... לא כזה חור בארנק, אז לא נורא
טוב, קניתי כבל ב80 ש"ח בסוף... נכנסתי לאופיס דיפו ולא היה שם, ולאחר מכן נכנסתי לחנות הקולנוע הביתי הקרובה אלי והזול ביותר (האופטי) עלה 80 ש"ח... לא כזה חור בארנק, אז לא נורא