כבל אודיו אופטי\קואקסיאלי על מנת לחבר ממיר 3100 לרסיבר...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
sunny_jim פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי את הADB3100(ממיר מעולה אגב), ואני רוצה לחבר את האודיו בחיבור דיגיטלי מן הסתם... אני יודע שאין יותר מדי הבדל אם אני אקנה כבל אופטי או קואקסיאלי, בגלל שהמידע הוא דיגיטלי, אך התקשרתי לחנות הקולנוע הביתי, ושאלתי לגבי כבל אופטי, והוא אומר שהוא מוכר רק כבלים יקרים מאד והזול ביותר שלו עולה 150 ש"ח, ויש לו אף כבלים אופטיים שעולים 800 ש"ח... כבר קואקסיאלי לאומת זאת עולה אצלו 60 ש"ח... טכנאי יס שהגיע להחליף את הממיר, אמר שניתן לקנות באופיס דיפו למשל כבל אופטי ב30 ש"ח וזהו...

אם המידע הוא דיגיטלי וזה לא ממש משנה איזה כבל אני אקנה, בשביל מה יש את אותם הכבלים היקרים כל כך? איזה כבל אתם ממליצים לקנות?

מאירקה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

כבל אופטי

שליחה #2 

כפי שאמרת בעצמך, בדיגיטל אין משמעות לכבל, בהנחה שהוא מעביר את האינפורמציה ואין בו ליקוי. רכוש כבל אופטי פשוט, אין הבדל.

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

עבדת קשה בשביל לקבל את הממיר החדש?
Good advise $5, me shut up $10

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

הסיבה שיש כבלים כאלו במחירים שונים היא כי יש אנשים שמוכנים לשלם..... :roll:

ההבדל יכול להיות בגמישות של הכבל, איכות הבניה וכמובן BRAND.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

sunny_jim פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

TAMIRAL, הייתי מוכן קצת לעבוד בשביל לקבל אותו, אך בסוף בYES הקלו עלי מאד... ביקשתי מהם להחליף לי את הPACE1000 בטענה שהוא לא תקין, והם אמרו שיחליפו אותו בPACE1000 אחר, אך למעשה הם באו והחליפו אותו ב3100 :D

טוב, קניתי כבל ב80 ש"ח בסוף... נכנסתי לאופיס דיפו ולא היה שם, ולאחר מכן נכנסתי לחנות הקולנוע הביתי הקרובה אלי והזול ביותר (האופטי) עלה 80 ש"ח... לא כזה חור בארנק, אז לא נורא :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”