אני רוצה לקנות creative live! 24-bit אפשר הסברים?
המליצו לי לקנות את הכרטיס קול למחשב creative live! 24-bit
במטרה לשפר את איכות הצליל במוזיקה שלי. אני מעוניין רק במוזיקה. לכן אמרו לי שלא כדאי לי ללכת על ה- audigy כי זה ליותר משחקים מה שבהחלט אני לא מעוניין. כרגע אני מחבר רסיבר עם 2 רמקולים לכרטיס קול שבא עם הלוח אם. אני שולח עכשיו פירוט על הכרטיס קול הזה. אני מעוניין בהסברים על כל מאפיין ועל היציאות בכדי שאוכל להבין כמה שיותר את המוצר ולהנות ממנו כמה שיותר. אז הנה:
64 audio channel playback with independent sample rates
24-bit Analog-to-Digital conversion of analog inputs at 96kHz sample rate
24-bit Digital-to-Analog conversion of digital sources at 96kHz to analog 5.1 speaker output
16-bit and 24-bit recording with sampling rates of 8, 11.025, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, 48 and 96kHz
SPDIF output up to 24-bit resolution at selectable sampling rate of 44.1, 48 or 96kHz
עכשיו לאיזו יציאה לחבר את הרסיבר שלי??? תודה מראש וסליחה על ההודעה הארוכה
במטרה לשפר את איכות הצליל במוזיקה שלי. אני מעוניין רק במוזיקה. לכן אמרו לי שלא כדאי לי ללכת על ה- audigy כי זה ליותר משחקים מה שבהחלט אני לא מעוניין. כרגע אני מחבר רסיבר עם 2 רמקולים לכרטיס קול שבא עם הלוח אם. אני שולח עכשיו פירוט על הכרטיס קול הזה. אני מעוניין בהסברים על כל מאפיין ועל היציאות בכדי שאוכל להבין כמה שיותר את המוצר ולהנות ממנו כמה שיותר. אז הנה:
64 audio channel playback with independent sample rates
24-bit Analog-to-Digital conversion of analog inputs at 96kHz sample rate
24-bit Digital-to-Analog conversion of digital sources at 96kHz to analog 5.1 speaker output
16-bit and 24-bit recording with sampling rates of 8, 11.025, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, 48 and 96kHz
SPDIF output up to 24-bit resolution at selectable sampling rate of 44.1, 48 or 96kHz
עכשיו לאיזו יציאה לחבר את הרסיבר שלי??? תודה מראש וסליחה על ההודעה הארוכה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נו ? עדיין לא עניתם לי השאלה
אני מחכה לתשובות על הכרטיס קול?
אהה ומה זה spdif זה רלוונטי לרסיבר שלי?
אהה ומה זה spdif זה רלוונטי לרסיבר שלי?
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
SPDIF זה אומר שיש לכרטיס יציאה/ות דיגיטליות לאודיו (אופטי ו/או COAX).
זאת הדרך הטובה ביותר לחבר את האודיו מכרטיס הקול לרסיבר, בתנאי שהרסיבר שלך יכול לקבל אותם.
בדוק ברסיבר האם יש לך כניסה אופטית/קואקסיאלית. אם יש - חבר כך.
זאת הדרך הטובה ביותר לחבר את האודיו מכרטיס הקול לרסיבר, בתנאי שהרסיבר שלך יכול לקבל אותם.
בדוק ברסיבר האם יש לך כניסה אופטית/קואקסיאלית. אם יש - חבר כך.
Good advise $5, me shut up $10
יש לי ברסיבר אחד אדום ואחד לבן
אתה יודע היציאה הרגילה כאשר באדום כתוב L ובלבן רשום R
LEFT ו RIGHT.
אני חושב שזה קואקסיאלית לא?
LEFT ו RIGHT.
אני חושב שזה קואקסיאלית לא?
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
החיבורים אדום ולבן הם חיבורי RCA. למרות שהחיבור זהה ל-COAX, המידע שעובר שם הוא אנלוגי ולא דיגטלי. החיבורים נראים אותו הדבר, אבל בחיבורים הדיגטליים יש רק כניסה/יציאה אחת (צריך להעביר רק כבל אחד).
חפש כניסה אחת (ולא שתיים). בד"כ בצבע שחור או צהוב ובסמיכות לכניסות האופטיות.
והכי טוב, תוכל לספק תמונה של הפנל האחורי של הרסיבר?
חפש כניסה אחת (ולא שתיים). בד"כ בצבע שחור או צהוב ובסמיכות לכניסות האופטיות.
והכי טוב, תוכל לספק תמונה של הפנל האחורי של הרסיבר?
ה Live! 24 ביט דווקא יתן לך איכות קול נמוכה יותר (אם אתה לא משתמש בSPDIF) בגלל שהוא עושה כמה המרות כדי להגיע ל24 ביט מה שיוצר איכות קול נמוכה יותר.
אם אתה רוצה לשפר את איכות הסאונד בחיבור אנלוגי עדיף לך לרכוש את ה Creative X-Fi Xtrememusic החדש הנמכר בסביבות 850 שקל. הוא באמת "ישפר" את איכות הסאונד עם כל מיני DSP כאלה ואחרים שקריאייטיב משתמשים בכרטיס.
מה שבנוסף הוא מעולה למשחקים עכשווים ועתידיים כאחד.
אם אתה רוצה לשפר את איכות הסאונד בחיבור אנלוגי עדיף לך לרכוש את ה Creative X-Fi Xtrememusic החדש הנמכר בסביבות 850 שקל. הוא באמת "ישפר" את איכות הסאונד עם כל מיני DSP כאלה ואחרים שקריאייטיב משתמשים בכרטיס.
מה שבנוסף הוא מעולה למשחקים עכשווים ועתידיים כאחד.
לא מעוניין במשחקים אלא רק במוזיקה
שמעו חברים אני מעוניין רק במוזיקה !!!! לא משחקים. מה אני יעשה?
לרסיבר שלי יש רק חיבור RCA אדום לבן מה בכל זאת אתם ממליצים לי לקנות בכדי שישפר לי את איכות הסאונד במוזיקה שלי?
לרסיבר שלי יש רק חיבור RCA אדום לבן מה בכל זאת אתם ממליצים לי לקנות בכדי שישפר לי את איכות הסאונד במוזיקה שלי?
לא אין לי כניסה דיגיטלית רק RCA אדום-לבן
ברסיבר יש לי כניסת RCA רגילה אנלוגית.
מה בכל זאת אתם ממליצים לי לעשות?
מה בכל זאת אתם ממליצים לי לעשות?