בעיית S-Video בפלסמה סמסונג Q91H
-
marceloros
-
- חבר פעיל

- תגובות: 97
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 0
האם מישהו מבעלי הדגם הנ"ל נתקל בבעיית S-Video כלשהי?
-
marceloros
-
- חבר פעיל

הבעיה
בהתחלה החיבור לא עבד, אח"כ התחיל לעבוד מתי שבא לו, בימים האחרונים הוא עובד כל הזמן.
טכנאי ניסה לשנות הגדרות טכנאי (סדרת לחיצות סודית בשלט ואז הדלקה למצב זה), לא הצליח, עשה ריסט, לא עזר. מאז בין לבין זה התחיל לעבוד איכשהו.
כרגע מדברים על עדכון firmware אבל לא מוצא חן בעיני שיקחו אותה ליומיים למעבדה.
טכנאי ניסה לשנות הגדרות טכנאי (סדרת לחיצות סודית בשלט ואז הדלקה למצב זה), לא הצליח, עשה ריסט, לא עזר. מאז בין לבין זה התחיל לעבוד איכשהו.
כרגע מדברים על עדכון firmware אבל לא מוצא חן בעיני שיקחו אותה ליומיים למעבדה.
-
marceloros
-
- חבר פעיל

לא יודע
אין לי מושג של מי הכבל, רק שהוא הכי איכותי - אבל זה אותו דבר עם הכבל scart ל-svideo או כבל svideo-svideo ממצלמת וידיאו. בדקתי ב-Q91 לא עובד, הלכתי ל-R81 שלי עם המצלמה וכן עובד (אותו כבל, אותו מקור וידיאו). אותו דבר אגב עשו המתקינים, כשלא עבד בסלון ניסו בלויזיה אחרת.
Re: לא יודע
אני משתמש בחיבור Scart to S-video בין ממיר HOT DOCSIS למסך 50Q91 ואין לי בעיות (נכון לעכשיו...).marceloros כתב:אין לי מושג של מי הכבל, רק שהוא הכי איכותי - אבל זה אותו דבר עם הכבל scart ל-svideo או כבל svideo-svideo ממצלמת וידיאו. בדקתי ב-Q91 לא עובד, הלכתי ל-R81 שלי עם המצלמה וכן עובד (אותו כבל, אותו מקור וידיאו). אותו דבר אגב עשו המתקינים, כשלא עבד בסלון ניסו בלויזיה אחרת....
באיזה ממיר אתה משתמש?
האם המסך הוא "50 או 42"?
לא בטוח אם ממיר אחר או גודל מסך אחר אמורים לעשות את ההבדל. נשמע כמו בעיה במסך הספציפי שלך.
-
marceloros
-
- חבר פעיל

מסך 50 אינץ דגם 50Q91H
אכן בעיה נקודתית כ"כ הנראה, לקח קצת זמן אבל נכון להיום היא זוכה לטיפול ראוי ומכובד מצד היבואן.
תודה למשיבים.
תודה למשיבים.
Re: מסך 50 אינץ דגם 50Q91H
טוב לשמוע שהבעיה אותרה וטוב יותר לשמוע שתגובת היבואן משביעה את רצונך.marceloros כתב:אכן בעיה נקודתית כ"כ הנראה, לקח קצת זמן אבל נכון להיום היא זוכה לטיפול ראוי ומכובד מצד היבואן.
תודה למשיבים....
אנא עדכן לגבי הטיפול לכשיושלם.
-
marceloros
-
- חבר פעיל

-
marceloros
-
- חבר פעיל

נפתרה הבעיה
אמנם לקח טיפה זמן, אבל בזכות תמיכה ושרות מצויין של שראגי מלגאסי אודיו וכן של היבואן הרשמי של סמסונג סמליין הוחלף המכשיר עקב פגם מולד (כלומר הגיע תקול) בחיבור ה-svideo. יצויין לזכותם כי זאת למרות שבשלב מסויים החיבור התחיל לעבוד, אבל אף אחד לא יכול היה להבטיח שהעניין לא יחזור בעתיד.
הוכח שכדאי לקנות במקום מכובד ומיבואן רשמי.
המון תודה !
הוכח שכדאי לקנות במקום מכובד ומיבואן רשמי.
המון תודה !
-
marceloros
-
- חבר פעיל