בעיה עם הרמקולים או עם האוזן ?
ברשותי פרמקולים פולק אודיו RTI10
יחדת כוח + פרוססור רוטל
DVD NAD
הבעיה במערכת שלי היא שפעם אני ממש נהנה לשמוע מוסיקה ופעם ממש סובל האיכות ממש בקרשים לא מצליח להנות מהמערכת
זה משתנה בסגנון המזוקיה ומשתנה מאיפה זה מתנגן ( מהמחשב או מהנגן או מדיסקים מסויימים יש דיסקים שממש שומעים סוף הדרך ויש דיסקים ממש גרע כמו טרנזיסטור )
תחושה כללית הרמקולים נשמעים לי כאלה אטומים שלא נשמעו לפני
אבוד עצות במיוחד שהרמקולים נקנו לפני 3 חודשים בסכום שהוא לא קטן 9K
מכל הרמקולים ששמעתי בחנות הם היו הכי טובים בשבילי
האם אוכל לבקש טרייד אין על אותו הסכום ואם לא בכמה ההפרש אמור להיות בהנחה שהקרטונים עדיין ברשותי
או שאני פשוט משועמם וכל פעם מנסה למצוא מה לא בסדר במקום לנסות להנות איתם
כמו כן יודע אני שתמיד אמצא מינוסים ברמקולים
יחדת כוח + פרוססור רוטל
DVD NAD
הבעיה במערכת שלי היא שפעם אני ממש נהנה לשמוע מוסיקה ופעם ממש סובל האיכות ממש בקרשים לא מצליח להנות מהמערכת
זה משתנה בסגנון המזוקיה ומשתנה מאיפה זה מתנגן ( מהמחשב או מהנגן או מדיסקים מסויימים יש דיסקים שממש שומעים סוף הדרך ויש דיסקים ממש גרע כמו טרנזיסטור )
תחושה כללית הרמקולים נשמעים לי כאלה אטומים שלא נשמעו לפני
אבוד עצות במיוחד שהרמקולים נקנו לפני 3 חודשים בסכום שהוא לא קטן 9K
מכל הרמקולים ששמעתי בחנות הם היו הכי טובים בשבילי
האם אוכל לבקש טרייד אין על אותו הסכום ואם לא בכמה ההפרש אמור להיות בהנחה שהקרטונים עדיין ברשותי
או שאני פשוט משועמם וכל פעם מנסה למצוא מה לא בסדר במקום לנסות להנות איתם
כמו כן יודע אני שתמיד אמצא מינוסים ברמקולים
איכות שמיעה
קודם כל ברור שיש דיסקים באיכות שונה מאחד לשני. אם זה קורה לך באותו הדיסק, זו בעיה אחרת.
התופעה הזו מוכרת גם לי, זה תלוי במצב הרוח שלך, ברצון לחידוש כי לא יתכן שקודם הם נשמעו טוב וכעת בכלל לא. אלא אם כן יש לך תקלה כלשהי או במגבר או טוויטרים שנשרפו.
התופעה הזו מוכרת גם לי, זה תלוי במצב הרוח שלך, ברצון לחידוש כי לא יתכן שקודם הם נשמעו טוב וכעת בכלל לא. אלא אם כן יש לך תקלה כלשהי או במגבר או טוויטרים שנשרפו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל קורה גם לי שאותם הדיסקים נשמעים לי לפעמים מעולה, ולפעמים משעממים מאוד. באמת שאני לא יודע מה הסיבה לכך. אבל במצבים כאילו אני נוהג לכבות את המגבר, ולעזוב את המערכת לכמה זמן. אחר כך כשבא לי שוב לשמוע מוזיקה, אני מדליק מחדש, וזה בדר"כ נשמע טוב יותר. כנראה שזה קשור למצב רוח/עירנות/תשומת לב וכו'.