עכשיו כולם יהנו מהממירים תומסון(HOT HD).
נו אז אמרתי וגם צדקתי ........
הוט חתמה על הסכם להספקת ממירים רגילים וחדות גבוה מתוצרת טומסון בכל איזורי הארץ .
למטה משמאל PDF.
http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSite ... 0%20Series
גם ממירים מקליטים.
הוט חתמה על הסכם להספקת ממירים רגילים וחדות גבוה מתוצרת טומסון בכל איזורי הארץ .
למטה משמאל PDF.
http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSite ... 0%20Series
גם ממירים מקליטים.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 22/11/2007 14:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
איזה חדשות מעולות !!!
ב HOT הבינו שהממיר HD הניסיוני שלהם מיושן טכנולוגית ולא התכוונו להשאר מאחור עם דחיסת MPEG2 והפציצו עם הממיר הזה .
הממיר מאד דומה לטומסון דוקסיס החדש שיש לי בסלון .זהו ממיר דק ולא ארוך מאד כמו ADB דוקסיס.
חיצונית הממיר לדעתי הרבה יותר יפה מול השחרחר הזה של YES...
עופר לאור מה דעתך ?
ב HOT הבינו שהממיר HD הניסיוני שלהם מיושן טכנולוגית ולא התכוונו להשאר מאחור עם דחיסת MPEG2 והפציצו עם הממיר הזה .
הממיר מאד דומה לטומסון דוקסיס החדש שיש לי בסלון .זהו ממיר דק ולא ארוך מאד כמו ADB דוקסיס.
חיצונית הממיר לדעתי הרבה יותר יפה מול השחרחר הזה של YES...
עופר לאור מה דעתך ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לפני כל ההתלהבות, מישהו מוכן לספק קישור להודעה כי הוט רכשו את הממירים ש NEW_WAVE הציג?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היכן בלינק יש ציון כי הממירים שנרכשו הינם מסדרת 7000 ש NEW_WAVE הציג?
נכון , אמנם לא רשום הדגם הספציפיziv_r כתב:היכן בלינק יש ציון כי הממירים שנרכשו הינם מסדרת 7000 ש NEW_WAVE הציג?...
אבל אני יכול לומר לך שכשהכבלים הודיעו אז בעבר על רכישת ממירי טומסון בטכנולוגיית דוקסיס חדשים, הממיר הכי חדיש דאז באתר הוא הממיר שכיום אצלי בבית...
חוץ מזה, זה האתר הרישמי של טומסון , איזה ממיר עוד יכול להיות???
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא ברור לי, יש לך בבית ממיר מסדרת 7000 thomson מחובר לתשתית הוט?
התכוונתי, לפני שנתיים בערך הודיעה הוט שהיא רכשה ממירים חדשים "רגילים" בטכנולגיית דוקסיס מסוג טומסון . אז ובכלל לא פורסם הדגם אך באתר שפירסם NEW WAVE הופיע הממיר הכי חדש אז מסוג DCI5000 וזה הממיר שאכן הגיע לבסוף.וזה הממיר שאכן אצלי בבית.ziv_r כתב:לא ברור לי, יש לך בבית ממיר מסדרת 7000 thomson מחובר לתשתית הוט?...
אי לכך ובהתאם לזאת,
נערך לאחרונה על ידי ofer7845 ב 23/11/2007 23:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה שקרה לפני שנתיים - קרה לפני שנתיים.
לגבי איזה ממיר אחר זה יכול להיות, סדרת ה 2000 לדוגמה. בעסקאות בקליבר שכזה ייתכן שאפילו ייצרו גרסה מנוונת שלו על מנת להוריד פיצ'רים שלדעת הוט אנחנו לא זקוקים או שהם לא מתכוונים לתמוך ובכך להוזיל עלויות.
לגבי איזה ממיר אחר זה יכול להיות, סדרת ה 2000 לדוגמה. בעסקאות בקליבר שכזה ייתכן שאפילו ייצרו גרסה מנוונת שלו על מנת להוריד פיצ'רים שלדעת הוט אנחנו לא זקוקים או שהם לא מתכוונים לתמוך ובכך להוזיל עלויות.
למה להיות כל כך פסימי .ziv_r כתב:מה שקרה לפני שנתיים - קרה לפני שנתיים.
לגבי איזה ממיר אחר זה יכול להיות, סדרת ה 2000 לדוגמה. בעסקאות בקליבר שכזה ייתכן שאפילו ייצרו גרסה מנוונת שלו על מנת להוריד פיצ'רים שלדעת הוט אנחנו לא זקוקים או שהם לא מתכוונים לתמוך ובכך להוזיל עלויות....
יש כאן תחרותיות בין YES ל HOT וכל אחת רוצה להראות שהיא הכי מתקדמת טכנולוגית
תסתכל על ההוט מגיק ועל היס מקס . הוט ממש לא נשארה מאחור והביאה ממיר שנופל מהמתחרה
לדעתי ולא בגלל שאני בהוט ואני גם לא סניגור של החברה או משהו כזה
המג'יק יותר טוב מהמקס והוא היה יותר טוב עוד מהתחלה. הפיצרים שנוספו ליס מקס (הקלטה סידרתית וכו...) עוד היו במג'יק מראשיתו..
בקיצור..נהיה חכמים יותר עוד חודש חודשיים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

פשוט קשה לי להאמין שישקיעו כל כך הרבה ב set top box כזה משוכלל כאשר ניתן לרכוש פשוט יותר בעל כמעט אותה פונקציונאליות בסיסית. מקווה שאני אטעה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78764
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
זיו,
זה מסתדר עם תוכנית העבודה שלהם. הם צריכים להשיק ממיר חדש אוניברסלי (שיעבוד בכל האיזורים), עם תמיכה ב-DOCSIS, VOD, VOIP ו-HDTV. זה כלל לא נראה לי בלתי סביר בתור הממיר האפשרי.
מצד שני, קשה לי להאמין שישחררו אותו לכלל המנויים. יותר סביר שכמו יס, הם יקחו עליו תשלום נוסף או התחייבות לזמן.
זה מסתדר עם תוכנית העבודה שלהם. הם צריכים להשיק ממיר חדש אוניברסלי (שיעבוד בכל האיזורים), עם תמיכה ב-DOCSIS, VOD, VOIP ו-HDTV. זה כלל לא נראה לי בלתי סביר בתור הממיר האפשרי.
מצד שני, קשה לי להאמין שישחררו אותו לכלל המנויים. יותר סביר שכמו יס, הם יקחו עליו תשלום נוסף או התחייבות לזמן.