ראש של פטיפון
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
לי יש בפטיפון ראש מילפני 30 שנה לפחות . של אדיו טכניק . ויש לי בצד ראש נוסף של שור .
V4 המורכב על פטיפון תורן D150 שהוחלפה הזרוע לאדיו טכניק . כמה שאלות למבינים יותר מימני .
שמעתי שיש היום ראשים שונים . הראשים ההם בעליי היתנגדות 4K אום . מה ההיתנגדות של הראשים היום . והאים יתאימו לכניסה פונו . הפלטה בפטיפון כבדה . האים בפטיפונים של היום גם הפלטה כבדה . אים אקנה פטיפון חדש . או שפלטה כבדה . זה רק לפטיפונים יקרים מאוד
תודה לעונים קרמר
V4 המורכב על פטיפון תורן D150 שהוחלפה הזרוע לאדיו טכניק . כמה שאלות למבינים יותר מימני .
שמעתי שיש היום ראשים שונים . הראשים ההם בעליי היתנגדות 4K אום . מה ההיתנגדות של הראשים היום . והאים יתאימו לכניסה פונו . הפלטה בפטיפון כבדה . האים בפטיפונים של היום גם הפלטה כבדה . אים אקנה פטיפון חדש . או שפלטה כבדה . זה רק לפטיפונים יקרים מאוד
תודה לעונים קרמר
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

כתבתי . תורן D150 פלטה מאוד כבדה הנעה עם רצועה . הזרוע הוחלפה של חברת אדיו טכניק . ליפני כ30 שנה .
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

אז מה ההבדל בין ראש שור V15 TYPE IV שהייה אז הראש המוביל בתחום . ההיתנגדות כנרא 47K אום כבר לא זוכר . לבין ראש של היום MM מה זה הראש הזה ? כדאי להשקיע בראש כזה מדי פעם אני מאזין לתקליטים שניקנו ליםני 30 שנה ומעלה . יש לי את הראש שור ללא מחט . ניקנה מחט בהדר בת"א
רק הטכנאי קרמר