מת על השטויות האלה חחחח
חברות משתמשות בתוכנות הגנה בשביל להקשות על הפיראטיות ובסוף פורצים את זה ומי שנפגע אלו האנשים שקונים מקורי
עשו את זה גם במשחקים, השתמשו בstarforce 3.0 לקח זמן לפרוץ אותו אבל מה שבטוח זה שעשה לאנשים שקנו מקורי טרור.
מת על זה שחברות אחר כך יורדות מכל הרעיון של הגנות קשות ובעיתיות יותר אחרי שפרצו ומי שקונה מקורי נדפק
קח את מנגנון ההגנה של מע' הפעלה ו-OFFICE של מיקרוסופט. הרי כל הפורצים משתמשים בגירסאות שאין להם את האלמנט הזה.
לעומת זאת חברות שרוכשות את התוכנות הללו (כמו במקרה של החברה שאני עובד בה), בגלל ההגנות לא יכולות להשתמש בתוכנות GHOST למניהן (זה כבר לא חוקי ואי אפשר יהיה לעשות אקטיבציה אח"כ) מה שאומר שאנחנו מבזבזים המון משאבים על ACTIVATION ובעיות כאלה בעוד שהפורצים לא צריכים להתמודד איתם...
לפי מה שאני מבין
המצב הוא שב SLYSOFT אומרים שהם מצאו את הדרך לפרוץ את ה + BD
והם יוציאו גירסה של התוכנה שלהם שיכולה לפרוץ את ה + BD עד סוף השנה.
לבנתיים הם מצאו שאם מורידים את ה AACS (שגם איתו היתה בעיה כי הוא MKB V4 שהם פרצו רק לפני כמה ימים )
מהסרט ומעתיקים את ספריית ה + BD בשלמותה לHD
אז גירסאות של POWERDVD 7.3 מ 3104 והלאה
יכולות להראות את הסרט כדיסק BD מה HD בצורה טובה.
אבל עוד יש עם זה כמה בעיות
הראשונה היא שלא ניתן לראות את הסרט ישירות מקבצי ה M2TS כי ה + BD גורם לשיבוש של הוידאו
זה יוצר בעיה בעיקר למי שמנסה לעשות RIP של הסרט
כי אחרי DEMUX יוצא STREAM של וידאו משובש
וזה גם כנראה יוצר בעיה לכל מי שמנסה לראות את הסרט ב STREAMER
יש עוד בעיה עם הדיסקים האלה (עם ה + BD )
שלפי מה שנראה בחלק מהם לא ניתן להוריד כרגע את ה region code
אבל על זה מתגברים ע"י שינוי הקוד ב POWERDVD
והגדלת מספר שינויים שניתן לעשות מ 5 פעמים לכמה שרוצים.
נערך לאחרונה על ידי rwg1 ב 10/11/2007 11:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
[יתכן והעלילה אינה לרוחך, אך זה עדיין לא משנה את מה שדיווחתי.[/quote]
לא חלקתי על הדיווח אלא רק על התוצאה שלצערי הפיצוח אינו באיכות שמאפשרת לראות את הסרט
קראתי באיזה שירשור שגם הסרט Surfs.Up בגירסת הבלו ריי לא עובד לאחר ההורדה של ה- 40 גיגה
בקיצור האולפנים משתכללים בהגנות על ה- BD
זיו,
1. מה זה בדיוק 3304 ? יש לי POWER DVD V7.3 ואני מנסה לעמוד על התיקייה של הסרט וזה לא נפתח עם זו גירסא מתקדמת מהיכן להוריד
2. יש לך רעיון לגבי הזרמת המידע ל-4100 אחרת מה נעשה עם הסרט נראה אותו במחשב