מה כדאי? Modus-2 Wharfedale או 400 Wharfedale Atlantic?
אבל מה יותר טוב?
אני רוצה לדעת אילו רמקולים יותר טובים?
מהתשובה שלך אני מניח שהם פחות או יותר אותו דבר?
מהתשובה שלך אני מניח שהם פחות או יותר אותו דבר?
לפי הנתונים של הרמקולים, באתר של אס.ג'י, עדיף לך את האטלנטיק. אבל יש עוד פקטורים
שנכנסים לשקלול כמו השמיעה שלך (הכי חשוב) והמחיר.
אני מכיר רק את סדרת ה-מודוס ולפי דעתי הסדרה בינונית-טובה, תלוי בסוג הרמקול.
דגמים 2 ו-4 לא כל כך מרשימים, דגם 6 הכי טוב בסדרה אם כי הבאס שלו בינוני למדי והגדולים יותר לטעמי פחות טובים מדגם 6.
בכל מקרה כדאי לך לשמוע אותם בעצמך. אגב, הדגם של המודוס די ישן יחסית וניתן למצוא אותו במחירים נמוכים גם מיד ראשונה אם תמצא חנות שעדיין יש לה את הרמקולים במלאי, אפילו פחות מהמחיר אשר מוצע בלוח.
שנכנסים לשקלול כמו השמיעה שלך (הכי חשוב) והמחיר.
אני מכיר רק את סדרת ה-מודוס ולפי דעתי הסדרה בינונית-טובה, תלוי בסוג הרמקול.
דגמים 2 ו-4 לא כל כך מרשימים, דגם 6 הכי טוב בסדרה אם כי הבאס שלו בינוני למדי והגדולים יותר לטעמי פחות טובים מדגם 6.
בכל מקרה כדאי לך לשמוע אותם בעצמך. אגב, הדגם של המודוס די ישן יחסית וניתן למצוא אותו במחירים נמוכים גם מיד ראשונה אם תמצא חנות שעדיין יש לה את הרמקולים במלאי, אפילו פחות מהמחיר אשר מוצע בלוח.
אני היה לי פעם את ה-ATLANTIC 400. רמקול מאוד בסיסי לא משהו גדול. בתור התחלה זה נחמד אבל מהר מאוד יימאס ממנו...
לגבי ה-MODUS הם באמת ישנים לא הייתי אומר שהם רשמו הצלחה כלשהי. סדרת DIAMOND היא עדיין הכי טובה
לגבי ה-MODUS הם באמת ישנים לא הייתי אומר שהם רשמו הצלחה כלשהי. סדרת DIAMOND היא עדיין הכי טובה
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי וורפדייל אטלנטיק 100 במשרד מחוברים למגברון tamp (במקור נקנו בתור אחוריים לבית והועברו כשהשתדרגתי). אני לא כל כך מחבב אותם ולדעתי היום הייתי מעלה קצת את התקציב (עוד איזה 200 ש"ח) ורוכש משהו טוב יותר: דיימונד של וורפדייל יכולה להיות אופציה טובה יותר, או אפילו חברות אחרות כמו קף או מישון.
לא יצא לשמוע את האטלנטיק 400 או את המודוס שהזכרת, אבל כמו שאמרו לפני: המודוס דגם ישן ותוכל לקבל עליו מחירים הרבה יותר טובים מהאטלנטיק.
לא יצא לשמוע את האטלנטיק 400 או את המודוס שהזכרת, אבל כמו שאמרו לפני: המודוס דגם ישן ותוכל לקבל עליו מחירים הרבה יותר טובים מהאטלנטיק.
פרננדו.
תודה רבה על התגובות
תודה אנשים אבל החלטתי לנסות את ה- JBL S-50 שמעתי הם רמקולים פצצה אחלה ביקורות שמעתי.
מה דעתכם עליהם (למי שמכיר בבקשה)?
מה דעתכם עליהם (למי שמכיר בבקשה)?
לא שמעתי אותם, אבל כפי שכתבתי דעתך היא זו שחשובה מפני שאתה הוא זה שקונה אותם, לכן בעניין סובייקטיבי כמו סאונד מי שצריכה להחליט מי מהרמקולים הללו יותר טוב זו האוזן שלך.אני רוצה לדעת אילו רמקולים יותר טובים?
מהתשובה שלך אני מניח שהם פחות או יותר אותו דבר?...
מיכאל .