שבוע טוב לכולם...
רציתי לקבל אישור סופי מהחברה לגבי כמה נושאים :
1. שידורי טלויזיה (בלי ממיר - רגיל , HOT , YES ) הוא Interlaced ?
2. DVD מהשכרה הוא Progressive ?
3 . קבצי DIVX , פרק של אבודים כדוגמא בנאלית Progressive ?
4. שדורי ה HD , שכבר עכשיו בפיילוט ביס , Progressive או Interlaced ?
5. ולבסוף הכי חשוב... לפי מה שהבנתי הסטנדרנט העולמי בשידורי HD הוא שידור ב Interlaced , והרי טלויזיות LCD ופלאסמה מציגות ב Progressive ופשוט עושות Deinterlace כך שיתאים לשיטת השידור שלהם ... האיכות שהן עושות את זה תלויה באיכות המעבד שלהן , ומכאן השאלה : האם לא קריטי לבדוק איך מעבד של כל טלויזיה עושה את זה ומי הכי טוב ?
הסבר לגבי Interlaced ו- Progressive
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
1. כן. 576 Interlaced ליתר דיוק
2. בדרך כלל לא. זו גם הסיבה שאחד המדדים לבחינת נגן DVD טוב זה איכות ה deinterlacer שלו.
3. בדרך כלל כן, אבל לא חייב ולא כל החומר שזמין ברשת מקודד ב DIVX
4. עד כמה שידוע לי יס ישדרו ב 1080/50 interlaced
5. יש לא מעט ערוצים בארה"ב שמשדרים ב 720 progressive. המעבד של הטלוויזיה הוא בדרך כלל פשרה בין איכות לעלות ויש באמת לא מעט הבדלים בין דגמים וחברות וזה מתבטא בקשת מחירים די רחבה. אגב, deinterlacing זה רק חלק ממה שמעבד הטלוויזיה עושה וזו פעולה יחסית פשוטה.
2. בדרך כלל לא. זו גם הסיבה שאחד המדדים לבחינת נגן DVD טוב זה איכות ה deinterlacer שלו.
3. בדרך כלל כן, אבל לא חייב ולא כל החומר שזמין ברשת מקודד ב DIVX
4. עד כמה שידוע לי יס ישדרו ב 1080/50 interlaced
5. יש לא מעט ערוצים בארה"ב שמשדרים ב 720 progressive. המעבד של הטלוויזיה הוא בדרך כלל פשרה בין איכות לעלות ויש באמת לא מעט הבדלים בין דגמים וחברות וזה מתבטא בקשת מחירים די רחבה. אגב, deinterlacing זה רק חלק ממה שמעבד הטלוויזיה עושה וזו פעולה יחסית פשוטה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.