האמת מרטין, אני דווקא מחזק את haim.
תראה, המערכת הראשונה שלי היתה רסיבר של ימאהה משודכים לסט וורפדיילים. סה"כ, החבילה עלתה לי כ- 3500 בזמנו (עם כמה רכיבי יד שנייה).
אחרי הקנייה הייתי מבסוט! רמקולים שנשמעים יותר טוב מכל מערכות המיני שהיו לי עד אז!
וכאן התחלתי להתעניין באודיו באמת. פגשתי אתכם והתחלתי ללמוד יותר ברצינות על הנושא...
אז עכשיו, אחרי ששידרגתי את כל הרכיבים מאז, יש לי באמת מערכת סבירה. אבל, היי, צריך להתחיל מאיפושהו. אי אפשר להתחיל עם מערכת ראשונה של 10K ש"ח (לפחות רובנו לא יכולים - ואני מאוד מקנה באלה שכן!

).
SMangam, אני מציע לך שתעשה רגע חושבים.
אם תקנה את המערכת שהצעת ותמשיך להתעניין בתחום הזה אתה כמעט בטוח תרצה להחליף את כל המכשירים (אולי הרסיבר ישאר - וגם זה לא בטוח).
אולי כדאי לך לחכות כרגע ולהשקיע עוד 2500 ש"ח (אזני יודע שזו חריגה עצבנית) בשביל זוג רמקולים טובים יותר. זה ייתן לך נקודת פתיחה הרבה יותר טובה - כזו שתאפשר לך להחליך/לשדרג רק את האלקטרוניקה.
לעומת זאת, אתה יכול להחליט שאתה רוצה את המערכת שלך מיד ועכשיו. במקרה זה תקנה את המערכת שהצגת. אם זה יחזיק אותך מבסוט בעתיד - סבבה. אם לא, תדע שתאלץ לשדרג חלק גדול ממנה כי כל מכשיר שתשרג יאבד מיכולות שלו כשהוא משורך לחבילה הזו (הרמקולים למשל ייעשו עוול לכל מגבר / נגן טוב).
פרננדו.