שלום לכולם , אני חדש כאן .
בימים האחרונים עשיתי בירור לגבי מסכי LCD 32 . וכל חנות המליצה לי על דגם אחר בתקציב של בסביבות ה5000 ש"ח . היו מספר דגמים שכמה חנויות המליצו עליהם .
מהדגמים הבאים :
sharp wd1
Sony p2u530
Samsung R81
LG lc51
היטאצ'י LD9000
טושיבה A3000
מה המומלץ ביותר ???
הטלוויזיה מיועדת לחדר שינה ולשימוש בחיבור למחשב לצפייה בתוכן המורד מהרשת .
לדעתי כל הדגמים שמנית הנם פחות או יותר באותה רמה
ואתה תקבל מספר דיעות כמספר בעלי הדגמים השונים.
למה שלא תיתן לעיניים שלך לשפוט כשאתה בחנות ?
תבקש לראות ערוץ 2 ו 10
וגם קח איתך איזשהו DVD שאתה מכיר בו סצינה מסויימת ממש טוב
(רצוי אחת חשוכה ואחת מהירה) ותראה בעצמך מאיזו טלוזייה אתה הכי נהנה .
לגבי בדיקת HD - זו ברירת המחדל של כל סרטי ההדגמה בחנות .
תעמוד מול הטלויזייה במרחק שבו תצפה מהבית
מה שלהלב שלך יגיד ומה שימצא חן בעיני אשתך זה מה שקובע !
רק אחר כך כשתהייה מפוקס על דגם אחד או שניים תתחיל להתייעץ כאן בפורום .
יכול בהחלט שתגלה כי אתה הילד מבגדי המלך החדשים ......
תודה רבה לכל המגיבים !!!
השימושים שלי הם לכבלים כמובן יש לי HOT , סרטי DVD פה ושם ..וקצת סרטים שאני מוריד מהרשת ואני מתכוון לצפות בחיבור TVOUT אני לא מתכוון לעבוד עם הLCD כתחליף למסך מחשב , ממש לא .
כן אני מאמין שבסופו של דבר העין היא שתקבע ברגע שאני אראה את המסכים בחנות .
השאלה שלי מבחינת איכות מה הכי מומלץ ..אנשים במקום העבודה שלי ממליצים לי על הדגם של סוני .
האמת שאני מתלבט בין שלושה דגמים אחד זה הטושיבה השני זה הסוני והשלישי זה הסמסונג . .
אגב אני צופה מושבע של משחקי כדורגל ויש שאומרים שיש מריחות של השידור בחלק מטלווזיות הLCD ..
אז סוני זה הפתרון בשבילך
P2530 מכילה את מנוע עיבוד התמונה BRAVIA ENGINE שמוריד משמעותית את המריחות והעיוותים שנעשים במעבר של השידור מפורמט4:3 לפורמט 16:9
שים לב שמנוע זה לא קיים בדגם U2530 ולכן אין יתרון בלקנות את הדגם ה"חדש" יותר.
פלזן כתב:אז סוני זה הפתרון בשבילך
P2530 מכילה את מנוע עיבוד התמונה BRAVIA ENGINE שמוריד משמעותית את המריחות והעיוותים שנעשים במעבר של השידור מפורמט4:3 לפורמט 16:9
שים לב שמנוע זה לא קיים בדגם U2530 ולכן אין יתרון בלקנות את הדגם ה"חדש" יותר.
...
כן , סביר להניח שאני אלך עליה . יש המלצה על חנות כלשהי עם מחיר ואחריות טובה על המוצר . האמת אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה שראיתי באיזה אתר על אחת מהLCD של טושיבה שאם אני רוצה את הדגם המקורי עם אחריות של ניופאן יש צורך בתוספת תשלום , מה זאת אומרת הדגם המקורי ?? למה השני זה זיוף ?