התייעצות בנוגע לכבלים איכותיים!
שלום חברים!
הייתי רוצה להמלצה לכבלים איכותיים לחיבור בין כרטיס קול איכותי במיוחד במחשב אל הרסיבר (פאייוניר) שלי,
בכרטיס קול יש שתי יציאות, אחת לרמקולים אחוריים ואחת לרמקוליים קידמיים, סוג החיבור הוא רגיל (בננה).
ברסיבר יש 2X2 כניסות,דהיינו כניסה לרמקול שמאל אחורי\שמאל קדמי\ימין אחורי\ימין קדמי, סוג החיבור הוא כמו בכל רסיבר (RCA).
תקציבי עומד על כ50-100 ש"ח לכל כבל (כאמור צריך שניים).
אני ממש לא מבין במה שנוגע לכבלים, אשמח לקבל המלצות ולינקים!!
כמו כן,
לגבי חוט\כבל מהרסיבר לרמקול עצמו.
ממש ממש תודה!!!
איתן.
הייתי רוצה להמלצה לכבלים איכותיים לחיבור בין כרטיס קול איכותי במיוחד במחשב אל הרסיבר (פאייוניר) שלי,
בכרטיס קול יש שתי יציאות, אחת לרמקולים אחוריים ואחת לרמקוליים קידמיים, סוג החיבור הוא רגיל (בננה).
ברסיבר יש 2X2 כניסות,דהיינו כניסה לרמקול שמאל אחורי\שמאל קדמי\ימין אחורי\ימין קדמי, סוג החיבור הוא כמו בכל רסיבר (RCA).
תקציבי עומד על כ50-100 ש"ח לכל כבל (כאמור צריך שניים).
אני ממש לא מבין במה שנוגע לכבלים, אשמח לקבל המלצות ולינקים!!
כמו כן,
לגבי חוט\כבל מהרסיבר לרמקול עצמו.
ממש ממש תודה!!!
איתן.
א: על איזה כרטיס מדובר?
ב: אני מצטער לבאס אותך, אבל בתקציב כזה אין שום סיכוי שתקבל יותר מזוג כבלים יפים שמבפנים הם אותו הזבל שיש בכבלים הזולים ביותר.
ג: בנוגע לכבל רמקול, איזה רמקולים מדובר? בעיקרון עם תקציב דל יחסית, מומלץ להשקיע בכבלים של 4מ"מ קוטר מהדגם הכי זול שיש (זה לדעתי). כמובן שבמידה ותעלה למחירים של עשרות שקלים למטר יש יותר על מה לדבר. אך ברמות הנמוכות רוב הכבלים דיי זהים.
ב: אני מצטער לבאס אותך, אבל בתקציב כזה אין שום סיכוי שתקבל יותר מזוג כבלים יפים שמבפנים הם אותו הזבל שיש בכבלים הזולים ביותר.
ג: בנוגע לכבל רמקול, איזה רמקולים מדובר? בעיקרון עם תקציב דל יחסית, מומלץ להשקיע בכבלים של 4מ"מ קוטר מהדגם הכי זול שיש (זה לדעתי). כמובן שבמידה ותעלה למחירים של עשרות שקלים למטר יש יותר על מה לדבר. אך ברמות הנמוכות רוב הכבלים דיי זהים.
א - Creative x-fi החדש שבדרך אלי...
ב - באיזה מחיר כן אוכל למצוא משהו ריאלי?
ג - מדובר על רמקולים קלאסיים מעץ כבד וצמר סלעים עבודת יד מבריטניה של חברת ACCENT, גדולים למדיי. =)
בוא נבטל את מגבלת המחיר, אבל נלך על הזול ביותר שיש...
אשמח לקבל לינקים למוצרים שאוכל לקבל מושג ממשי!
תודה אנטולי על התשובה המהירה.
ולכל...
ב - באיזה מחיר כן אוכל למצוא משהו ריאלי?
ג - מדובר על רמקולים קלאסיים מעץ כבד וצמר סלעים עבודת יד מבריטניה של חברת ACCENT, גדולים למדיי. =)
בוא נבטל את מגבלת המחיר, אבל נלך על הזול ביותר שיש...
אשמח לקבל לינקים למוצרים שאוכל לקבל מושג ממשי!
תודה אנטולי על התשובה המהירה.
ולכל...
א: תתחדש, מקווה שקראת עליו הרבה לפני שקנית, כי אני אישית קראתי הרבה (רשמתי את ההכרזה עליו ועוד כמה חדשות עליו באתר אחר) וחלק מהתכונות של הכרטיס שונות לגמרי מאיך שהחברה מנסה לצייר אותן (אבל זה לדיון אחר). בכל אופן, אשמח לשמוע אותו במידה וייצא.
ב: משהו ריאלי זה דבר דיי אישי. אני אישית הייתי ממליץ לך לבנות לבד. חבר שלי היה צריך כבל זהה, ופנה אליי שאני אכין לו אותו. במחיר של כמה עשרות שקלים הכנתי לו כבל טוב מאוד. אם תחליט להכין לבד, ותרכוש חלקים איכותיים יחסית תוכל לגמור את כל העניין בעלות של כ-100 שקלים (אולי פחות, אולי יותר. תלוי בדגמים הספציפיים שתחליט להשתמש בהם וכו'). הבעיה עם סוג הכבל שאתה מבקש היא שהוא אינו נפוץ בייצור סדרתי, ולי אישית לא יצא להיתקל בארץ, ביותר ממספר כבלים בודדים מסוג זה ששווים התייחסות. לכן, מבחינה כספית, וסביר להניח שגם מבחינת האיכות עדיף יהיה להכין לבד או לפנות למישהו שיכין לך (במידה ואתה חושב שאין לך את היכולת/הכלים).
ג: לא מכיר את הרמקולים, אבל העיקר שהם לטעמך
ב: משהו ריאלי זה דבר דיי אישי. אני אישית הייתי ממליץ לך לבנות לבד. חבר שלי היה צריך כבל זהה, ופנה אליי שאני אכין לו אותו. במחיר של כמה עשרות שקלים הכנתי לו כבל טוב מאוד. אם תחליט להכין לבד, ותרכוש חלקים איכותיים יחסית תוכל לגמור את כל העניין בעלות של כ-100 שקלים (אולי פחות, אולי יותר. תלוי בדגמים הספציפיים שתחליט להשתמש בהם וכו'). הבעיה עם סוג הכבל שאתה מבקש היא שהוא אינו נפוץ בייצור סדרתי, ולי אישית לא יצא להיתקל בארץ, ביותר ממספר כבלים בודדים מסוג זה ששווים התייחסות. לכן, מבחינה כספית, וסביר להניח שגם מבחינת האיכות עדיף יהיה להכין לבד או לפנות למישהו שיכין לך (במידה ואתה חושב שאין לך את היכולת/הכלים).
ג: לא מכיר את הרמקולים, אבל העיקר שהם לטעמך
eitanb3, אני חושב שהדבר הראשון שכדי לך לעשות זה לבדוק האם אתה מסוגל להבדיל בין "איכויות" של כבלים ברמות מחירים שונות (אני מדבר על מבחן עיוור), אני אישית לא מכיר (אישית) אנשים שמסוגלים להבדיל בין כבלים שונים ברמות מחיר של מעל שקלים בודדים למטר (יש לציין שאני מכיר כמה שטוענים ליכולות מסוג זה) אז לפני שאתה מוציא כסף תבדוק את עצמך.
מיכאל .
אנטולי,
אתה לא מכיר את הרמקולים כי הוא נולדו לפניך, והאמת שנראה לי שגם לפני,
זה לא כיום היום והרמקולים שביצור מוני שעשויים מפלסטיק\סיבי-עץ (סיבית) בסין ובקוריאה...
האיכות סאונד היא כמובן, בהתאם.
מיכאל, אם הייתי יודע להבדיל, לא הייתי בא הנה ומבקש ממך עזרה.
אתה לא מכיר את הרמקולים כי הוא נולדו לפניך, והאמת שנראה לי שגם לפני,
זה לא כיום היום והרמקולים שביצור מוני שעשויים מפלסטיק\סיבי-עץ (סיבית) בסין ובקוריאה...
האיכות סאונד היא כמובן, בהתאם.
מיכאל, אם הייתי יודע להבדיל, לא הייתי בא הנה ומבקש ממך עזרה.