CEDIA: חברת ANCHOR BAY (או DVDO) הכריזה על ה-VP50 PRO
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78767
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
למרות שמי שקורא את הגיגי יודע שיש לי כזה כבר כמעט חודשיים, ההכרזה הרשמית הגיעה היום.
VP50PRO מוצג לראווה אתמול ב-CEDIA. בין היתר הוסיפות תמיכה מלאה ב-ISF, תקנון THX, תמיכה ב-HDMI1.3 (מעבד רשמי ראשון שתומך בזה), הורדת רעשי MOSQUITO, תמיכה ב-DEEP COLOR ומודול אופציונלי לעיבוד SDI ו-HDSDI.
VP50PRO מוצג לראווה אתמול ב-CEDIA. בין היתר הוסיפות תמיכה מלאה ב-ISF, תקנון THX, תמיכה ב-HDMI1.3 (מעבד רשמי ראשון שתומך בזה), הורדת רעשי MOSQUITO, תמיכה ב-DEEP COLOR ומודול אופציונלי לעיבוד SDI ו-HDSDI.
-
oferlaor
- מנהל

HDSDI = HIGH DEFINITION SDI
SDI = חיבור קואקס פשוט שמעביר SDTV דיגיטלית (כולל אודיו) בלי בעיות גם במרחקים ארוכים. בשימוש בעיקר ב-POST PRODUCTION וב-BROADCASTING.
לפני ש-DVI ו-HDMI תפסו פופולריות אז SDI היה הדרך היחידה לאנשים לצפות ב-DVD באופן דיגיטלי. לי יש עדיין DVD מעולה שעבר הסבה ל-SDI.
HD SDI מאפשר גישה נקיה לתכנים כמו ממירים דיגיטליים, מקליטים, נגני Blu-ray ו-HD DVD שעברו הסבה.
עלויות? הכי קל לקפוץ לאתר של www.dvdo.com - הכל כתוב.
SDI = חיבור קואקס פשוט שמעביר SDTV דיגיטלית (כולל אודיו) בלי בעיות גם במרחקים ארוכים. בשימוש בעיקר ב-POST PRODUCTION וב-BROADCASTING.
לפני ש-DVI ו-HDMI תפסו פופולריות אז SDI היה הדרך היחידה לאנשים לצפות ב-DVD באופן דיגיטלי. לי יש עדיין DVD מעולה שעבר הסבה ל-SDI.
HD SDI מאפשר גישה נקיה לתכנים כמו ממירים דיגיטליים, מקליטים, נגני Blu-ray ו-HD DVD שעברו הסבה.
עלויות? הכי קל לקפוץ לאתר של www.dvdo.com - הכל כתוב.
-
oferlaor
- מנהל

emordeko,
תאלץ להמתין לביקורת שלי
אל חשש, זה לא יקח המון זמן עד שנשחרר אותה.
תאלץ להמתין לביקורת שלי
אל חשש, זה לא יקח המון זמן עד שנשחרר אותה.