שאלה בקשר למערכת ביונדאי אקסנט או בסוזוקי סוויפט.

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אני מתלבט אם לקנות גולף לא חדשה או יונדאי אקסנט חדשה או סוזוקי סוויפט חדשה.
הקטע שהבנתי שהמערכות שמביאים עם האוטו המקורוריות מעפנות לאללה והורסות את הסאונד אז האם זה נכון ואם כן אז מישהו יודע אם ביונדאי אקסנט או בסוזוקי סוויפט יש מערכת מובנת או אפשר להוציא ולהשים את שלי בלי חיתוכים או דברים שלא יראו יפה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #2 

מעפנות לאללה והורסות את הסאונד
...
זה יחסי. לאחד זה ככה, עבור השני זה כליל השלמות.

אם זה רכב חדש, הכי פשוט שתגש לסוכנות ל test drive ותשמע בעצמך את מערכת הקול המובנת.
להחליף את המערכת בצורה יפה - תלוי במתקין...

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #3 

תראה, בכל יום טוב,גולף תהיה טובה יותר מהדגמים שהצעת,אבל השאלה איזה שנה,יד? איך הרכב וכו'.
אגב אני הייתי ממליץ לך לגשת לסוכנות הקרובה של מזדה ולרוץ ולרכוש את ה מזדה 2 החדשה,היא הרבה יותר טובה מהסוויפט ופחות או יותר באותו תקציב.
לעניין ההתקנה,אז התשובה היא שאין שום בעיה להתקין מערכת חדשה,אם אתה הולך לרכוש או יונדאי או סוזוקי,אז ההרכבה לא תהיה קשה במיוחד,לעומת הגולף ששם לפרק דלת,זה פעולה "טיפה" יותר מורכבת למפרק דלת של רכב קוראני :)
בכל מקרה אל תחשוש להוציא את המערכת המקורית,זה לא סיפור, ואצל מתקין מקצועי הדבר יקח כמה דקות בלבד.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אבל המערכת המקורית כמו במאזדה 3 למשל מגיעה בתוך הדבורד ואי אפשר להוציא אותה רק אם אתה רוצה לחתוך קצת את הדשבורד ולעשות בניה מיוחדת שזה גם יהיה מכוער כי אני רוצה להשאיר את הרכב מקורי וגם אחרי זה יהיה לי בעיה למכור את הרכב כי רוב האנשים לא אוהבים מערכות כמוני וכמוכם אני מאמין ומחפשים שהאוטו יהיה מקורי ויפה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

uknowmy כתב:אבל המערכת המקורית כמו במאזדה 3 למשל מגיעה בתוך הדבורד ואי אפשר להוציא אותה רק אם אתה רוצה לחתוך קצת את הדשבורד ולעשות בניה מיוחדת שזה גם יהיה מכוער כי אני רוצה להשאיר את הרכב מקורי וגם אחרי זה יהיה לי בעיה למכור את הרכב כי רוב האנשים לא אוהבים מערכות כמוני וכמוכם אני מאמין ומחפשים שהאוטו יהיה מקורי ויפה.
...
אתה טועה , יש אנשים שמסוגלים לעשות בניות שיראו כאילו זה בא מהמפעל ככה, וגם במזדה 3 . כמובן שמדובר במספר מועט של מתקינים וזה יעלה יותר מרכב פחות בעייתי . אבל עם מספיק כסף הכול אפשרי היום . רק תגיד מה

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

לי יש בבית גולף 3
לאחותי יש בורה שזה גולף דור 4 (בעברה הייתה שלנו).
לאמא שלי יש סוזוקי סוויפט חדשה.

אז ככה:
מבחינת סאונד הגולף 4 היא הכי טובה, גם מבחינת האקוסטיקה , מקומות הרמקולים , האטימות , ובעיקר מערכת חשמל מעולה.
הסוויפט היא בעלת מצבר פיצפון שבקושי יחזיק מגבר כמו שצריך. אין לה מקום כמו שצריך לרמקולים מקדימה, צריך לעשות בניות מאוד לא יפות וטובות להניח על זה רמקולים סבירים , הדלת קלה מדיי , לא אקוסטית ובכל מהירות מעל 60 יש כבר רעש נסיעה ברכב.

אקסנט מנסיון גם כן , בעלת אקוסטיקה זוועתית
המאזדה 3 טובה, אך אין השוואה לגולף. לגבי המערכת המקורית זה חבל , כיוון שהיא נוראית בכל רמה שהיא.

תכנס לאתר הזה : www.soundstorm.co.il , תוכל לראות בניות במאזדה 3 שנראות כמו מקוריות.

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אני לא מדבר עם מאזדה 3 אני מדבר על מאזדה 2 איך האקוסטיקה שלה? ברור שלעומת גולף היא לא משהו אבל איך בכללי מספק או גרוע? ועוד משהו במאזדה 2 המערכת מובנת ואי אפשר להוציא אותה אז איך זה ישפיע על הסאונד?

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

הרכב עוד בקשוי יצא לשוק, מאיפה אתה חושב שמישהו יודע מה האקוסטיקה בפנים?!!?!?!?!?!??!?!?!?!?!

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אני מדבר מבחינת המבנה שלו הצורה שלו.

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

אין קשר לצורה.
או שהוא תוכנן אקוסטית או שלא.
לא יודע מה משקל הדלתות, נפח , וכו..
ועוד מיליארד פרמטרים.
שלא נדבר על שלא שמעתי.

uknowmy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

ראיתי את הדשבורד של המאזדה 2 ואני לא חושב שאפשר לעשות שם משהו כמו במאזדה 3, איזה עצבים נכנסתי לבלאגן.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”