רסיבר ONKYO 905R, אפשרות ל NR עם ממעבד ה REON
אני שוקל לרכוש את הרסיבר הזה בגלל התמיכה בפורמטים החדשים בשילוב עם מעבד ה REON . האם הדגם הזה משווק.ישווק בישראל?
אפשר לדעת מי מייבא/משווק את מגברי ONKYO?
לא ברור לי האם ניתן להשיג התאמה ל NR כאשר מדובר במעבד משולב ברסיבר. לא מצאתי התייחסות לזה ברשת.
קראתי שה REON מתחמם נורא כמו המעבד המקור (REALTA). אין בעיה עם זה?
מה קורה עם שידורים SD בפורמט 4:3 שמועברים לתצוגה דרך HDMI מבחינת האפשרות להפעיל עיבוד כמו JUST במסך או האם יש מנגנון כזה למעבד?
אפשר לדעת מי מייבא/משווק את מגברי ONKYO?
לא ברור לי האם ניתן להשיג התאמה ל NR כאשר מדובר במעבד משולב ברסיבר. לא מצאתי התייחסות לזה ברשת.
קראתי שה REON מתחמם נורא כמו המעבד המקור (REALTA). אין בעיה עם זה?
מה קורה עם שידורים SD בפורמט 4:3 שמועברים לתצוגה דרך HDMI מבחינת האפשרות להפעיל עיבוד כמו JUST במסך או האם יש מנגנון כזה למעבד?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78767
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אין תמיכה מחוץ לקצבי ATSC עבור רסיברים. זה בדיוק ההבדל בין מעבד יעודי למעבד מובנה.
כלומר, זה אידאלי עם מסכים של 720P או 1080P אבל פחות אידאלי עבור מסכים רגילים.
מצד שני מרבית המסכים יודעים לעשות DOWNSCALE לא רע, כך שלא בטוח שתהיה פגיעה מהותית באיכות הוידאו אם תעבוד ב-1080P.
לגבי חימום, אני בטוח שזה לא הרכיב הכי חם ברסיבר. כל הרסיברים שהיו לי אי פעם היו חמים כמו תנור...
כלומר, זה אידאלי עם מסכים של 720P או 1080P אבל פחות אידאלי עבור מסכים רגילים.
מצד שני מרבית המסכים יודעים לעשות DOWNSCALE לא רע, כך שלא בטוח שתהיה פגיעה מהותית באיכות הוידאו אם תעבוד ב-1080P.
לגבי חימום, אני בטוח שזה לא הרכיב הכי חם ברסיבר. כל הרסיברים שהיו לי אי פעם היו חמים כמו תנור...