המסחר בכבלים = למסחר בסמים ??
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מלחיץ ההשחור לבן-יות
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
לא מבין מה אתם אומרים .
אני מסכים עם כל מילה שהבחור אומר .
הטענות שלו נכונות לחלוטין , סה"כ הוא מתאר שיטת מכירה מאוד מפורסמת ולא חדשה שבאמצעותה מוכרים כמעט כל דבר בעולם .
אתה ניכנס לסופר עומד בתור למעדניה ולפתע אתה מגלה צלחת פלסטית ובתוכה חתוכים חתיכות של נקניק כשנעוץ לו קיסם שיניים.
אתה טועם קונה מיד 300 גרם .
לאחר שבוע חוזר שוב וקונה עוד .
בשבוע השלישי אותו הריטואל רק שהנקניק בצלחת הפעם עולה 90ש"ח לקילו אתה שוב טועם ולאחר מכן קונה 500 גרם .
העסק נעשה יקר יותר אם אתה ניכנס למעדני מיזרע , מניה , וטוב טעם.
בתחום התוכנה ביל גייטס בנה אימפריה של מיליארדים רבים על אותו הקונספט .
הוא איפשר בכוונה תחילה שימוש לא חוקי בבתים פרטיים , כאשר אדם מגיע למקום העבודה שם הוא דורש את אותה חבילת התוכנה שהרי הוא מכיר מהבית ומעביד חייב לקנות .
עד היום ביל גיטס מספסר תוכנות ועושה מיליונים.
דוגמא שלישית
כולם מכירים SPAM .
חברות אבטחת מידע פיתחו קוספט בו האינטגרטור מגיע ללקוח עם מוצר אנטי SPAM בחינם .
לאחר שימוש של חודש חינם הלקוח מתמכר (כי המוצר עושה לו טוב כמובן ) והוא מייד רוכש .
אז אני לא מבין על מה הטענות .
אני מסכים עם כל מילה שהבחור אומר .
הטענות שלו נכונות לחלוטין , סה"כ הוא מתאר שיטת מכירה מאוד מפורסמת ולא חדשה שבאמצעותה מוכרים כמעט כל דבר בעולם .
אתה ניכנס לסופר עומד בתור למעדניה ולפתע אתה מגלה צלחת פלסטית ובתוכה חתוכים חתיכות של נקניק כשנעוץ לו קיסם שיניים.
אתה טועם קונה מיד 300 גרם .
לאחר שבוע חוזר שוב וקונה עוד .
בשבוע השלישי אותו הריטואל רק שהנקניק בצלחת הפעם עולה 90ש"ח לקילו אתה שוב טועם ולאחר מכן קונה 500 גרם .
העסק נעשה יקר יותר אם אתה ניכנס למעדני מיזרע , מניה , וטוב טעם.
בתחום התוכנה ביל גייטס בנה אימפריה של מיליארדים רבים על אותו הקונספט .
הוא איפשר בכוונה תחילה שימוש לא חוקי בבתים פרטיים , כאשר אדם מגיע למקום העבודה שם הוא דורש את אותה חבילת התוכנה שהרי הוא מכיר מהבית ומעביד חייב לקנות .
עד היום ביל גיטס מספסר תוכנות ועושה מיליונים.
דוגמא שלישית
כולם מכירים SPAM .
חברות אבטחת מידע פיתחו קוספט בו האינטגרטור מגיע ללקוח עם מוצר אנטי SPAM בחינם .
לאחר שימוש של חודש חינם הלקוח מתמכר (כי המוצר עושה לו טוב כמובן ) והוא מייד רוכש .
אז אני לא מבין על מה הטענות .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
') javascript:emoticon('
')