CEDIA: טקסס אינסטרומנטס הכריזו על DARKCHIP4
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
ההכרזה שנעשתה היום בבוקר ב-CEDIA, היא על צ'יפ DLP חדש שמוסיף 30% יחס ניגדיות ביחס לדור הקודם של ה-DARKCHIP3.
השיפורים נעשו בגלל שיפור בתהליך הליתוגרפיה של המראות ב-DLP, לטענת בכירים בטקסס אינסטרומנטס.
בביתן שלהם הם הדגימו מקרנים 1DLP ו-3DLP מבוססים בצ'יפ החדש שמגיעים באופן טבעי (כלומר ANSI CONTRAST) של 15,000:1. אם מישהו ישלב את זה עם DI כפול, יכולים להגיע לפי 3 יחס ניגודיות... בביתן פנימי מודגם גם גירסא של מקרן מבוססת תאורת LED שמגיע ל-100,000:1 יחס ניגודיות...
השיפורים נעשו בגלל שיפור בתהליך הליתוגרפיה של המראות ב-DLP, לטענת בכירים בטקסס אינסטרומנטס.
בביתן שלהם הם הדגימו מקרנים 1DLP ו-3DLP מבוססים בצ'יפ החדש שמגיעים באופן טבעי (כלומר ANSI CONTRAST) של 15,000:1. אם מישהו ישלב את זה עם DI כפול, יכולים להגיע לפי 3 יחס ניגודיות... בביתן פנימי מודגם גם גירסא של מקרן מבוססת תאורת LED שמגיע ל-100,000:1 יחס ניגודיות...
-
oferlaor
- מנהל

ride,
זה עדיין נסיוני, מקרנים מבוססי LED יקרים מאוד וזה צפוי להיות ראלי רק בתוך שנה או אפילו יותר.
זה עדיין נסיוני, מקרנים מבוססי LED יקרים מאוד וזה צפוי להיות ראלי רק בתוך שנה או אפילו יותר.
-
oferlaor
- מנהל

י-א,
המון הכרזות בתחום, גם ב-LCD וגם ב-SXRD/LCOS.
הכרזות יפות של סוני, אפסון, TI, JVC ועוד.
המון הכרזות בתחום, גם ב-LCD וגם ב-SXRD/LCOS.
הכרזות יפות של סוני, אפסון, TI, JVC ועוד.
בקשר לטקסס אינסטרומנט,
זה לא בדיוק התחום שלי אבל ב IFA הם הציגו מקרן לתלת מימד.
זה די נחמד, רואים באמת תלת מימד ודי חלק. אומנם העומק מלאכותי כזה אבל בתור גימיק זה היה על כיפק.
העינין עובד כך:
יש מקרו שמקרין תמונה פרוגרסיבית על מסך בתדירות של 100 הרץ. (אל תיתפסו אותי במילה עים המיספרים.. יכול ליהיות שאני מבלבל..) בעצם שתי תמונות לסרוגין כשכל אחת מהם צולמה מזוית שונה. לצופה מישקפיים שמקבלות אות באינפרא אדום שבהתאם לתדירות התמונה מהמקרן מחשיך ופותח את עדשות המישקפיים לסרוגין...
אין לי מושג אים זה חידוש או שיש כבר דברים כאלו בשוק.. בכל אופן היה מגניב לנסות..
.
זה לא בדיוק התחום שלי אבל ב IFA הם הציגו מקרן לתלת מימד.
זה די נחמד, רואים באמת תלת מימד ודי חלק. אומנם העומק מלאכותי כזה אבל בתור גימיק זה היה על כיפק.
העינין עובד כך:
יש מקרו שמקרין תמונה פרוגרסיבית על מסך בתדירות של 100 הרץ. (אל תיתפסו אותי במילה עים המיספרים.. יכול ליהיות שאני מבלבל..) בעצם שתי תמונות לסרוגין כשכל אחת מהם צולמה מזוית שונה. לצופה מישקפיים שמקבלות אות באינפרא אדום שבהתאם לתדירות התמונה מהמקרן מחשיך ופותח את עדשות המישקפיים לסרוגין...
אין לי מושג אים זה חידוש או שיש כבר דברים כאלו בשוק.. בכל אופן היה מגניב לנסות..
.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

ramkol,
יש כאלה כבר שנים, דווקא בדוכן של פיליפס (יתכן שזה היה ב-PRESS AREA) הדגימו מסך תלת מימדי מבוסס LCD FULL HD
ראיתי כאלה כבר לפני 3 שנים אבל אין המון התקדמות בתחום הזה.
יש כאלה כבר שנים, דווקא בדוכן של פיליפס (יתכן שזה היה ב-PRESS AREA) הדגימו מסך תלת מימדי מבוסס LCD FULL HD
ראיתי כאלה כבר לפני 3 שנים אבל אין המון התקדמות בתחום הזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: