פיתוח של חברה ישראלית -איכסון 1TB על דיסק בגודל DVD
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
חברה ישראלית Mempile הודעיה על פיתוח אב טיפוס לדיסק בגודל DVD הכולל 200 שכבות מידע של 5GB כל אחת.
הדיסק מבוסס על פולימר הרגיש לטווח התדרים של הלייזר האדום. אותו לייזר המשמש היום בכונני DVD. הכתיבה/קריאה מתבצעת ברמה המולקולרית ומכאן היכולת לשכבות רבות כל כך.
הדיסק מבוסס על פולימר הרגיש לטווח התדרים של הלייזר האדום. אותו לייזר המשמש היום בכונני DVD. הכתיבה/קריאה מתבצעת ברמה המולקולרית ומכאן היכולת לשכבות רבות כל כך.
Enjoy the Silence
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
התגובה שלך היתה על התגובה שלו ולא על הכותרת...
טוב נו ניחה...
טוב נו ניחה...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
שלום,
ראשית חבל שטום לקחו מאיתנו את התוכן בלי לתת קרדיט ראוי (אנחנו מבררים מולם כרגע את נושא הפרת זכויות היוצרים שלנו בנוגע לתמונות).
בכל מקרה לכל מי שמתעניין מומלץ לקרוא את הכתבה המקורית והמאד מורחבת שלנו בנושא:
http://www.tfot.info/articles/56/mempil ... -a-cd.html
מדובר בפריצת דרך גדולה - חבל רק שיעברו לא מעט שנים (אם בכלל) עד שנזכה לראות אותה בפעולה.
ראשית חבל שטום לקחו מאיתנו את התוכן בלי לתת קרדיט ראוי (אנחנו מבררים מולם כרגע את נושא הפרת זכויות היוצרים שלנו בנוגע לתמונות).
בכל מקרה לכל מי שמתעניין מומלץ לקרוא את הכתבה המקורית והמאד מורחבת שלנו בנושא:
http://www.tfot.info/articles/56/mempil ... -a-cd.html
מדובר בפריצת דרך גדולה - חבל רק שיעברו לא מעט שנים (אם בכלל) עד שנזכה לראות אותה בפעולה.
-------------------------------------------------------------
The Future of Things
Iddo Genuth, Editor & Founder
Science and technology news
The Future of Things (www.tfot.info)
The Future of Things
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא.
שאלנו את השאלה והתשובה הייתה שהם צפויים להשתמש בכל הטכניקות הקיימות בשביל מנוע שריטות (ציפוי) וכן בעיות עם טביעות אצבע שהפריעו בעבר לקריאה.
תזכרו שבדיסקים משולבות טכניקות מאד מתקדמות של redundancies למניעה של בעיות מהסוג הזה - בדיסק רגיל ניתן ממש לחרוץ שריטה עם סכין יפני והמידע לא בהכרח יפגע (כך לפחות הסבירו לי בMEMPILE לא עשינו נסיונות עצמאיים בתחום).
אני מסכים יחד עם זאת שדי מבאס לאבד 1TB של מידע ולכן הייתי מגבה כל דבר פעמיים ואולי אף שלוש - מצד שני מדיות אופטיות הן לרוב לא סופר יקרות (למרות שהיום BD עדיין עולות הון קטן - בהנחה שתמצא בכלל בארץ).
שאלנו את השאלה והתשובה הייתה שהם צפויים להשתמש בכל הטכניקות הקיימות בשביל מנוע שריטות (ציפוי) וכן בעיות עם טביעות אצבע שהפריעו בעבר לקריאה.
תזכרו שבדיסקים משולבות טכניקות מאד מתקדמות של redundancies למניעה של בעיות מהסוג הזה - בדיסק רגיל ניתן ממש לחרוץ שריטה עם סכין יפני והמידע לא בהכרח יפגע (כך לפחות הסבירו לי בMEMPILE לא עשינו נסיונות עצמאיים בתחום).
אני מסכים יחד עם זאת שדי מבאס לאבד 1TB של מידע ולכן הייתי מגבה כל דבר פעמיים ואולי אף שלוש - מצד שני מדיות אופטיות הן לרוב לא סופר יקרות (למרות שהיום BD עדיין עולות הון קטן - בהנחה שתמצא בכלל בארץ).
The Future of Things
The Future of Things
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
נראה ממש יפה הירוק הזה..
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות