שאלה על Harman kardon avr11

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Alonpo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105

שליחה

אני חדש בתחום יחסית... שאלה:
ברשותי רסיבר Harman kardon avr11 prologic, האם ניתן לחבר לו די.וי.די עם מפענח ע"מ שיהיה ניתן לשמוע Dolby digital/AC3/DTS?

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323

שליחה

הרעיון אפשרי, אבל מעשית זה לא משתלם !!כי זה יעלה לך יותר מקניית רסיבר חדש שתומך בכל זה..
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1241

שליחה

השאלה היא, האם יש לרסיבר שברשוך כניסות אנלוגיות לתמיכה ב 5.1 (מה שפעם נקרא AC3 READY).
כי זה יעלה לך יותר מקניית רסיבר חדש שתומך בכל זה
...
למה? DVD עם מפענח DD ו\וא DTS יעלה כמה מאות בודדות של שקלים.
נערך לאחרונה על ידי leshets ב 13/09/2005 11:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
מיכאל .

Alonpo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105

מדוע לא משתלם?

שליחה

תודה על התשובה,
מדוע לא משתלם בעצם? מה העלויות הכרוכות בכך? די.וי.די סביר עם מפענח לא אמור לעלות יותר מדי...

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בקשר ל-DD זה נכון אבל בקשר לDTS זה לא נכון. שים לב מה כותבים מתחת ללוגו של ה-DTS כתוב שם DIGITAL OUT ולא SURROUND ז"א שאתה צריך מפענח חיצוני ל-DTS. ה-DVD רק מעביר את זה.
DVD שכן יש לו מפענח DTS מובנה מתחיל מ-3000 ש"ח ומעלה..
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

DVD שכן יש לו מפענח DTS מובנה מתחיל מ-3000K ומעלה..
...
אתה סגור על זה :?:, לי שי את הDVD הראשון שיצא עם מפענח DTS מובנה, בזמנו הוא אכן עלה לא מעט אבל כיום אני בטוח שאפשר להשיג בהרבה יותר זול.
מיכאל .

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יכול להיות שאני לא מעודכן..

אני מדבר על חברות ידועות ולא איזה DVD מדבקה. DENON וONKYO למשמל...אלה המחירים שלהם

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

Vick צודק.
זה פשוט לא נפוץ , זו הסיבה למחירים הללו פשוט כי כיום כל רסיבר כולל את זה.
הסיבה שעדיין צריך לפחות מפענח DD הוא שזה נחוץ ע"מ לבצע DOWNMIX לסטראיו (למי שאין רסיבר ומחבר את זה למערכת סטריאו או ישירות לטלויזיה).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

leshets
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Vick צודק.
זה פשוט לא נפוץ , זו הסיבה למחירים הללו פשוט כי כיום כל רסיבר כולל את זה.
הסיבה שעדיין צריך לפחות מפענח DD הוא שזה נחוץ ע"מ לבצע DOWNMIX לסטראיו (למי שאין רסיבר ומחבר את זה למערכת סטריאו או ישירות לטלויזיה).
...
טוב לדעת, במצב כזה שווה לבחור ששאל לבדוק מכשירים מיד שניה ( כמו שלי לדוגמה DV-626D ).
מיכאל .

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”