מה ההבדל בין pure ל real flat
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תביא דומאות.
><>
><>
נציג AQUA-AUDIO
אוקיי אז ככה
למשל פיליפס 29SL33 במודעה כתוב real flat
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35918&gsid=10-4
ומנגד
SamSung :ןרצי
CS29Z6HE :םגד
http://www.foox.co.il/logincust.asp?id=3913
אז מי באמת מסך שטוח ומי כאילו שטוח ?
[/url]
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35918&gsid=10-4
ומנגד
SamSung :ןרצי
CS29Z6HE :םגד
http://www.foox.co.il/logincust.asp?id=3913
אז מי באמת מסך שטוח ומי כאילו שטוח ?
[/url]
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
PURE FLAT או SUPER FLAT
היי....
אני גם נתקלתי במסכים של PURE FLAT ו- SUPER FLAT .....
מישהו יכול לעמוד על ההבדלים ביניהם ???
האם ה-SUPER הוא זהה ל-PURE ?
ומה זה מסך שחור שהרבה חנויות מציינות (בנוגע לטלוויזיות השטוחות) ? מדגישים את זה שהמסך שחור .... האם הקטע של השחור זה רק ליופי בחזית ב-TV או שיש לזה גם תוספת לאיכות התמונה?
אנא עזרה ...אני מעוניין לקנות אחת 29 אינץ של TOBISHI ( שפורפרת LG )
אני גם נתקלתי במסכים של PURE FLAT ו- SUPER FLAT .....
מישהו יכול לעמוד על ההבדלים ביניהם ???
האם ה-SUPER הוא זהה ל-PURE ?
ומה זה מסך שחור שהרבה חנויות מציינות (בנוגע לטלוויזיות השטוחות) ? מדגישים את זה שהמסך שחור .... האם הקטע של השחור זה רק ליופי בחזית ב-TV או שיש לזה גם תוספת לאיכות התמונה?
אנא עזרה ...אני מעוניין לקנות אחת 29 אינץ של TOBISHI ( שפורפרת LG )
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
KWAN,
אלו שמות שיווקים, אין הם באים לאמור כלום על האיכות או הטכנולוגיה.
מחר יכול לבוא יצרן אחר ולקרוא לזה Super Duper Flat.....
ה"מסך השחור" הוא לציין שכבר כשהמסך כבוי המסך כהה, להבדיל מאלו שהם רק אפור כהה ואז זה הבסיס.
TOBISHI זה מסך מדבקה בעלות נמוכה.
לא הייתי קונה מסך כזה בכלל ואם כן, אז כל הנתונים הללו לא רלוונטיים....
אלו שמות שיווקים, אין הם באים לאמור כלום על האיכות או הטכנולוגיה.
מחר יכול לבוא יצרן אחר ולקרוא לזה Super Duper Flat.....
ה"מסך השחור" הוא לציין שכבר כשהמסך כבוי המסך כהה, להבדיל מאלו שהם רק אפור כהה ואז זה הבסיס.
TOBISHI זה מסך מדבקה בעלות נמוכה.
לא הייתי קונה מסך כזה בכלל ואם כן, אז כל הנתונים הללו לא רלוונטיים....
Re: PURE FLAT או SUPER FLAT
חברה מתי תתעררו,ותפסיקו להאמין לכל הסיפורים ושאר הירקות שמספרים לכם,עלק "שפופרת LG,אלקטרוניקה של PHILIPS,או שבעצם זה TOSHIBA אבל כדי לא לפגוע במותג המציאו את הדגם הזה שיוכלו למכור בזול"KWAN כתב: ...אני מעוניין לקנות אחת 29 אינץ של TOBISHI ( שפורפרת LG )...
eldad82
בקשר ל-פיליפס 29SL33 במודעה כתוב real flat,כך לינק של היבואן הראשי אלקטרה סחר יבואן רשמי בישראל תישאל אותם אם שמעו על דגם כזה
http://www.electra-trade.co.il/_Index/I ... egoryID=70
....תינסה לימצוא עליו נתונים ברשת
אני מצאתי אחד:
http://translate.google.com/translate?h ... n%26sa%3DN
רק לידע כללית,יש דגמים מסוימים שמיועדים לשוק הסיני בלבד,מוצרים באיכות ירודה ברוב המקרים (עודף ייצור
אבל חוקים מצד אחד,ומציאות מצד שני,לא מעט דגמים שלTOSHIBA,SONY,PHILIPS ......נמכרו ועדיין נמכרים בארצנו הקטנה (...ולא רק פה),אלו מוצרים שמגעים עם USER MANUAL בסינית בלבדה,יבואנים היותר רציניים היו מצרפים איזה הוראת הפעלה בסיסית בעיברית,והחפרים היו שולחים כך,ואם הלקוח היה מתלונן היו מפנים אותו לאתר של היבואן לדגם הקרוב לזה או שולחים לו תדפים של הוראת הפעלה....
או.קיי..הבנתי . אבל בכל זאת המחיר מפתה של TOBISHI ואני מוכן לקחת סיכון לפחות עם TV 25 אינץ שלהם (לא שטוח) בעלות מגוחכת...שתחזיק לפחות שנה + עד סוף האחריות .
אגב , אני רוצה לחבר אותה לכרטיס מסך במחשב (S-VIDEO ) וב-TV יש רק RCA ....
האם חיבור דרך מתאם ל-RCA מהמחשב ל-TV , יפגע באיכות התמונה ?
כלומר , האם בשני הצדדים צריך שיהיה חיבור SVIDEO כדי לקבל איכות טובה או מספיק שרק בכרטיס המסך ??? הכבל כמובן יהיה מבוסס RCA , רק שבקצה אחד יהיה לו מתאם ל-SVIDEO של המחשב ובצד השני רגיל RCA .
אגב , אני רוצה לחבר אותה לכרטיס מסך במחשב (S-VIDEO ) וב-TV יש רק RCA ....
האם חיבור דרך מתאם ל-RCA מהמחשב ל-TV , יפגע באיכות התמונה ?
כלומר , האם בשני הצדדים צריך שיהיה חיבור SVIDEO כדי לקבל איכות טובה או מספיק שרק בכרטיס המסך ??? הכבל כמובן יהיה מבוסס RCA , רק שבקצה אחד יהיה לו מתאם ל-SVIDEO של המחשב ובצד השני רגיל RCA .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אז ככה , המחשב מרוחק מהמיטהע וגם אם אני אשקיע במסך מחשב (למרות ששלי 17 אינץ חדש) , אני לא אוכל לראות טוב מהמרחק במיטה , גך שמסך מחשב לא יוכל לשמש אותי ל-2 מטרות (גם עבודה מולו בתוכנות וגם צפייה בסרטים). לכן רכשתי כרטיס מסך עם יציאת SVIDEO
ידוע לי שקומפוזיט (RCA) פחות טוב מ-SVIDEO ובטח מקומפוננט ....אני יודע שסוג החיבור ישפיע על איכות התמונה , אז עדיף כבר לחבר כבל ישיר ביניהם , כלומר SVIDEO אל SVIDEO , ללא מתאמים בדרך. האם כך ???
אני לא וידאופיל שאיכות טבעית של תמונה כל כך חשובה לי..לכן מעדיף להשקיע פחות על מסך TV .
אגב , ההתלבטות שלי בין25 ל-29 אינץ היא בגלל המרחק צפייה(מהמיטה). ע"פ חישוב (ככה קראתי באיזה אתר) יש להתאים את הטלוויזיה למרחק . נק' הצפייה שלי היא 260 ס"מ ולא 290 ס"מ (שמתאים ל-29 אינץ) ...ככה שזה גבולי.
האם תהיה השפעה על איכות התמונה עקב המרחק ? בהשפעה במיוחד על עייפות העיניים או שגם על איכות הצפייה ?? ...מדובר על 50HZ
אגב , תודה רבה על העזרה וסליחה שאני מלאה בפרטים ..פשוט חשוב לי לדעת מס' קריטריונים חשובים לפני שאני ארכוש TV
ידוע לי שקומפוזיט (RCA) פחות טוב מ-SVIDEO ובטח מקומפוננט ....אני יודע שסוג החיבור ישפיע על איכות התמונה , אז עדיף כבר לחבר כבל ישיר ביניהם , כלומר SVIDEO אל SVIDEO , ללא מתאמים בדרך. האם כך ???
אני לא וידאופיל שאיכות טבעית של תמונה כל כך חשובה לי..לכן מעדיף להשקיע פחות על מסך TV .
אגב , ההתלבטות שלי בין25 ל-29 אינץ היא בגלל המרחק צפייה(מהמיטה). ע"פ חישוב (ככה קראתי באיזה אתר) יש להתאים את הטלוויזיה למרחק . נק' הצפייה שלי היא 260 ס"מ ולא 290 ס"מ (שמתאים ל-29 אינץ) ...ככה שזה גבולי.
האם תהיה השפעה על איכות התמונה עקב המרחק ? בהשפעה במיוחד על עייפות העיניים או שגם על איכות הצפייה ?? ...מדובר על 50HZ
אגב , תודה רבה על העזרה וסליחה שאני מלאה בפרטים ..פשוט חשוב לי לדעת מס' קריטריונים חשובים לפני שאני ארכוש TV
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
1. ממרחק כזה אין בעיה גם עם 37" לדעתי.
2. נכון, עדיף חיבור ברמה הגבוהה ביותר האפשרית.
3. מי צופה בטלויזיה וגם עובד על המחשב באותו זמן?????
4. ככל שאתה מתרחק מן הסתם אתה מאבד פרטים...
5. קפוץ לחנות שיש בה טלויזיות, תעמוד ממרחק שבו אתה מתכנן לצפות בטלויזיה ותגיד אתה מה אתה חושב. זה דבר אישי לגמרי.
אני יושב במרחק של 3.5 מטר ממסך של 100" וזה לא גדול לי מידי...
2. נכון, עדיף חיבור ברמה הגבוהה ביותר האפשרית.
3. מי צופה בטלויזיה וגם עובד על המחשב באותו זמן?????
4. ככל שאתה מתרחק מן הסתם אתה מאבד פרטים...
5. קפוץ לחנות שיש בה טלויזיות, תעמוד ממרחק שבו אתה מתכנן לצפות בטלויזיה ותגיד אתה מה אתה חושב. זה דבר אישי לגמרי.
אני יושב במרחק של 3.5 מטר ממסך של 100" וזה לא גדול לי מידי...
MARTIN תודה רבה על העזרה !
בכל אופן , בו זמנית , יצא לי לשוטט ברשת ומצאתי כתבה מעמיקה בנושא שמכסה לדעתי הרבה היבטים בנושא טלוויזיות על סוגיהן. להלן הקישור :
http://www.oznaim.co.il/articles/web_ar ... le_header=&
אני מקווה שזה יהיה לעזר גם למשתמשים אחרים .
בכל אופן , בו זמנית , יצא לי לשוטט ברשת ומצאתי כתבה מעמיקה בנושא שמכסה לדעתי הרבה היבטים בנושא טלוויזיות על סוגיהן. להלן הקישור :
http://www.oznaim.co.il/articles/web_ar ... le_header=&
אני מקווה שזה יהיה לעזר גם למשתמשים אחרים .
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
במקרה הגעתי למאמר באתר אוזניים דרך חיפוש בגוגל.
לא ידעתי שהוא חבר באתר ...אבל הכתיבה שלו מפורטת ועיניינית מאוד .אהבתי...
אני אעבור על מאמרים נוספים כאן באתר .
שוב , תודה מקרב לב !
נ.ב: לא מבין למה צריך להקיד קוד אבטחה בעת כניסה למערכת ...אולי תוכל להגיד לי בהזדמנות זו , כי ראיתי כך בהרבה אתרים (חוץ מפורומים)
לא ידעתי שהוא חבר באתר ...אבל הכתיבה שלו מפורטת ועיניינית מאוד .אהבתי...
שוב , תודה מקרב לב !
נ.ב: לא מבין למה צריך להקיד קוד אבטחה בעת כניסה למערכת ...אולי תוכל להגיד לי בהזדמנות זו , כי ראיתי כך בהרבה אתרים (חוץ מפורומים)
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
קוד האבטחה נועד נגד "בוטים" (רובוטי תוכנה) אשר נרשמים אוטומאטית לכל מיני אתרים בצורה פקטיבית ומציפים את הפורומים בפרסומות וכו'.
אתה לא אמור להקליד את זה כל פעם, אלא פעם אחת.
יש COOKIE שאמורה לזכור את הפרטים שלך ולהכניס אותך אוטומאטית. אלא אם ביטלת או חסמת אותה מהאתר שלנו.
אתה לא אמור להקליד את זה כל פעם, אלא פעם אחת.
יש COOKIE שאמורה לזכור את הפרטים שלך ולהכניס אותך אוטומאטית. אלא אם ביטלת או חסמת אותה מהאתר שלנו.