הייתי מעוניין לדעת קצת יותר אינפורמציה על האפשרויות שיש לי בתפריט של הפלזמה שלי.
ישנפ אשרויות כמו: CTI , PURE CINEMA ועוד רבים וטובים שבמדריך של הפלזמה מפורט רק איך לשנות את הערכים ומה האפשריות שיש.
אודה לכל מידע ועזרה.
אפשרויות מתקדמות בתפריטי הפלזמה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
תפרט אותם ואנסה לבער...
PURE CINEMA - בד"כ זה שם קוד ל-FILM MODE. חפש מאמרים באתר לפי DEINTERLACING ו- 3:2 PULLDOWN.
CTI - שם קוד ל DIGITAL COLOUR TRASIENT IMPROVEMENT (תן לי לנחש, יש לך מסך פיוניר...). בגדול זה אלגוריתם שאמור לעזור למנוע דליפת צבע מגבולות אובייקטים (דבר שנגרם בגלל כיווץ שנקרא 4:2:0 או 4:0:0 שקיים בכמעט כל שיטות העברת וידאו דיגיטלי). זה אפילו עוזר וזה לא רע בכלל...
PURE CINEMA - בד"כ זה שם קוד ל-FILM MODE. חפש מאמרים באתר לפי DEINTERLACING ו- 3:2 PULLDOWN.
CTI - שם קוד ל DIGITAL COLOUR TRASIENT IMPROVEMENT (תן לי לנחש, יש לך מסך פיוניר...). בגדול זה אלגוריתם שאמור לעזור למנוע דליפת צבע מגבולות אובייקטים (דבר שנגרם בגלל כיווץ שנקרא 4:2:0 או 4:0:0 שקיים בכמעט כל שיטות העברת וידאו דיגיטלי). זה אפילו עוזר וזה לא רע בכלל...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אבל למה לחזור על השאלה 3 פעמים...
ENHANCED BRIGHTNESS - זה סוג של CONTRAST STRETCHING קבוע (יש מאמר על כך, חפש במאמרים לפי "קונטראסט")
GAMMA - יש מאמר על GAMMA, רק צריך לחפש...
ENHANCED BRIGHTNESS - זה סוג של CONTRAST STRETCHING קבוע (יש מאמר על כך, חפש במאמרים לפי "קונטראסט")
GAMMA - יש מאמר על GAMMA, רק צריך לחפש...