כבל QED
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
קוד הכבל
QED SQART AV19
איך אני מחבר אותו לסמסונג Q 91
והנה הלניק
http://www.auditon.co.il/products.php?cid=2
QED SQART AV19
איך אני מחבר אותו לסמסונג Q 91
והנה הלניק
http://www.auditon.co.il/products.php?cid=2
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש לך (או למי שמכר לך את הכבל) טעות. הכבל מעביר RGB ב3 גידים, אות סינכרון בגיד הרביעי ואודיו דו ערוצי בשני הגידים הנותרים. בקיצור, מיועד לחיבור RGBS + אודיו ולא Y'PbPr Component כפי שחשבת.
יכול להיות אפשר להשתמש בחיבורי ה RGB כדי להעביר component אבל זה דורש שהצד המשדר יידע לבצע את ההמרה.
אני מתאר לעצמי שהבלבול נוצר בגלל התאור, אבל תבין component video יכול להגדיר כל דבר, כולל S-Video ובוודאי RGB , שבו אות הווידאו מחולק לרכיבים. לדעתי זו הייתה כוונת כותב תאור המוצר באנגלית ולא שהכבל מעביר Y'PbPr.
יכול להיות אפשר להשתמש בחיבורי ה RGB כדי להעביר component אבל זה דורש שהצד המשדר יידע לבצע את ההמרה.
אני מתאר לעצמי שהבלבול נוצר בגלל התאור, אבל תבין component video יכול להגדיר כל דבר, כולל S-Video ובוודאי RGB , שבו אות הווידאו מחולק לרכיבים. לדעתי זו הייתה כוונת כותב תאור המוצר באנגלית ולא שהכבל מעביר Y'PbPr.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כלום.
אם הממיר תומך בהמרה מ RGB ל YUV אז אתה זקוק רק לכבל מתאם מ 21 פין ל 3, אבל כזה שמוכרים במיוחד לחיבור ציוד component דרך SCART. מה שכנראה לא המצב עם הכבל שיש לך.
דרך אגב, על איזה ממיר אתה מדבר?
אם הממיר תומך בהמרה מ RGB ל YUV אז אתה זקוק רק לכבל מתאם מ 21 פין ל 3, אבל כזה שמוכרים במיוחד לחיבור ציוד component דרך SCART. מה שכנראה לא המצב עם הכבל שיש לך.
דרך אגב, על איזה ממיר אתה מדבר?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.