כבלי חשמל VDH

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3881
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני חושב על קניית כבלי חשמל לשיפור הסאונד במערכת. רציתי לשאול איך ההתרשמות שלכם משני הכבלים של ואן דן הול: MAINSSTREAM שיחובר לפאוור (קוואד 909) והMAINSSERVER שישודך לפרה (99 קוואד). האם ללכת על זה? האם יש הצעות אחרות?

נכון לעכשיו אני לא הולך להחליף את השקע בקיר לאמריקאי, כך שכרגע יהיה על הכבלים מעביר. בנוסף, הכבלים יחוברו למפצל של 2. האם עדיין מומלץ לקנות?

itzo
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1347
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

מה אתה מבקש לשנות / לשפר?
שמעתי VDH (לא זוכר דגם), ואצלי הוא יצר באסים מדהימים בחוזקם, עם פחות כיף במיד.
כבל JPS נתן אצלי פחות באסים אבל שיפר באופן ניכר את המיד ובכלל.
כבל זול ומאוד פופולרי של חברה אנגלית, הידק את הבאס, הצר את המיד, הקטין את הבמה והגדיל את הגבוהים.

בקיצור, תהיה טעות מצידך לקנות כבל ללא בדיקה רצינית אצלך במערכת.

ולכל האנטי כבלים, נא להרגע - איני קורא למכשיר הזה כבל, אני קורא לו מחבר ביניים אקטיבי.:)

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

מחירים של הJPS?
איזה מערכת יש לך?

itzo
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1347
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

JPS דגם AC+ עולה כ- 550$.

לי יש אלקטרה 936 ואקיופייז.
נערך לאחרונה על ידי itzo ב 14/08/2007 15:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

והוא מיועד לפרה או פאוור?

benson
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

לי יש שלושה כבלים מסוג צונמי של אקוסטיק זן מחוברים למונו בלוקים של מנלי ולקומפקט ישן של מרנץ ה63 SE ,שמעתי אותם עם כבלים רגילים וההבדל פשוט אדיר!!דינמיות גודל פרוט,כמו כן שמעתי את המנלי עם דגם אחד למעלה של אקוסטיק זן שבו יש תערובת של כסף,וההבדל היה מוחשי וגדול כאילו הורידו מסך של עמימות שישב על הסאונד!!,בקיצור מומלץ מאוד

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

ומה לגבי אנשים שיש להם את הכבלים האמורים? או ששמעו אותם?

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 28 פעמים

לי היה אחד כזה

שליחה #8 

לפני כמה שנים היה דילר בהולד שמכר מוצרי VDH במחירי ריצפה. הוא לא קיים כיום.
היות ומחיריו היו זולים להפליא- רכשתי בזמנו(לפני 4-5 שנים) שני כבלים ממנו. אחר היה הפירסט אולטימייט אינטרקונקטד חדש במחיר 120$ והשני כבל כוח שאתה שואל עליו , אבל כדי להוזיל עוד יותר את העלות, רכשתי אותו מפורק, כלומר הכבל עצמו, הטרמינציות, העטיפות של הטרמינציות. הכבל עצמו בכמה עשרות דולרים וכל טרמינציה ב 20 דולר.
כאן בארץ- ביקשתי ממישהו שעושה כבלים ויש כאילו שחושבים שהם מדהימים (בחור מגבעתיים, למי שזה חשוב,ואפילו אדון ואן דר הול בביקורו בארץ לפני שנים העניק לאותו בחור כבל אינטרקונקט לאור הערכה על ידיעותיו ומעשיו בתחום הכבלים)שיחבר וירכיב את הכבל. הכבל הורכב בצורה אופטימאלית (אלא אם יש לואן דר הול פטנט חיבורי אחר)
הותקן בסלון שקעים אמריקאים והכבל הנ"ל חובר הן להגברה שפפרות אינטגריטיד ( שני מגברים שונים) והן לסידי מון אקליפש. נאדה, כלום, גורנישט.שום הבדל משמעותי עבורי. כמובן שהשארתי את הכבל מחובר " ברייק אין" בשפת העם, וגם הפעם , נאדה , כלום וגורנישט.
רק להבהיר, חיברתי כבל כוח אחרים ושמעתי שיפור שהיה עבורי משמעותי, וכיום יש לי כבלי כוח יעודיים כאילו בבניה עצמית של אותו בחור (ושמעתי מולם שורה של כבלים מותגיים אחרים ).
בקיצור, היות לא שמעתי שום הבדל, וגם את הפירסט אולטימייט לא התחברתי למה שיצר צלילית (והוא כן השפיע על הצליל), פירסמתי את שניהם למכירה בלוחות תפוז, עם בשתי שגיאות. האחת היה המחיר- ביקשתי בידיוק את אותו מחיר שקניתי . השניה , פירסמתי את מספר הטלפון שלי.
במשך שבוע הופצצתי במעל לעשרים טלפונים מכל הארץ שהיו מוכנים לקנות מיד("תבוא לחיפה עכשיו ואני קונה "). כאשר סיפרתי לקונים שיש הרבה מתענינים, הם העלו את המחיר שהיו מוכנים לשלם עבור הקניה הזו.
הם לא רצו להקשיב לכבלים או לנסות אותם, ולמרות שסיפרתי להם שעבורי זה לא עשה כלום- לא עניין אותם.
לבסוף היה ביידינג צמוד בין בחור ירושלמי לבחור מאיזור המרכז- שזכה בכבלים במחיר מעל לכפול ממה ששילמתי(בפורומים האילו-כולם סוחרים :lol: ). התענינתי אצל הקונה , למה הוא רוצה לקנות את הכבלים האילו למרות שציינתי שהם לא עשו לי שמח-סיפר את הדבר הבא:
הוא רכש בזמנו במחיר משוגע (אבל בהזדמנות) פרה קזבלנקה ששודך לפאוורים זולים (ביחס לפרה ) של 2000$. לאחר הרכישה לדבריו לא שמע שיפור משמעותי. הוא נכנס ללחץ. חבריו הטובים התלהבו מקנייתו ואמרו לו שהקזבלנקה הזה הוא מכשיר מדהים , חבל על הזמן.
למרות שנכנס למינוס בבנק בקניית הקזבלנקה, לא סיפר לאישתו ויש ילדה קטנה בבית, הוא הבין שכנראה כדי שישמע מה הקזבלנקה עושה, הוא צריך לחבר אותו לפאוורים יקרים נגיד $8000 . אבל לפני הקניה הזו הוא חשב שאולי הכבלים הם אילו שמונעים ממנו לשמוע טוב. לכן היה מוכן להוציא "מעט" כדי לבדוק אם הוא צריך להוציא הרבה.
ניסיתי לשכנע אותו למכור את הקזבלנקה ולא לקנות את הכבלים, אבל מה שהחברים שלו אמרו לו, היה חזק ממנו.

אז לקצר ולסכם, עבורי, הכבלים האילו לא עשו כלום ולכן חיפפתי אותם מהר, בקלות וברווח נחמד.
אודיופילים- זו מחלה קשה ובהחלט לא נעימה . עדיף שלא יהיה לך חברים אודיופילים.

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

ביקורת עד כדי כך גרועה לMAINSSTREAM?

nirses
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1143
שם מלא: ניר שמשון
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #10 

Diz1 כתבת ש -
כאן בארץ- ביקשתי ממישהו שעושה כבלים ויש כאילו שחושבים שהם מדהימים (בחור מגבעתיים, למי שזה חשוב
...
אפשר לקבל מס' טלפון?
לו הייתי רוטשילד ...

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

האם רק לי מזכיר הפוסט של diz1 את הבוס של ג'ורג' קוסטנזה 8) :D :roll:
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #12 

:lol:
HiFiMusic IL

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022
קיבל תודות: 28 פעמים

תלוי איך מסתכלים על זה

שליחה #13 

josef_he כתב:ביקורת עד כדי כך גרועה לMAINSSTREAM?
...
אתה מוזמן להסתכל על הצד החיובי של העניין. אני אומנם לא אהבתי אבל היו הרבה הרבה אחרים שמאוד רצו לקנות את הכבל מסיבותיהם שלהם.

josef_he פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

טוב, תודה על החומר למחשבה.

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”