פורמטים של SOUND ל-HD וחדשים...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
doron_amedey פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3149
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #21 

הבעיה היא תמיד קדימה.
השאלה אם היום אתה הולך לשדרג מערכת ק"ב ואתה לא מחליף כל יום ולא מחליף בדגמים זולים (וחובב ק"ב) אז כדאי לקנות מגבר עם השדרוגים ולא לקנות ביוקר ולהוסיף ביוקר UPGRADES ו\או DECODERS חיצוניים.
לדעתי כדאי לחכות, אולי ספריות הוידאו לא ישדרגו את כל הסרטים, אך רב החדשים יצאו עם HD לדעתי כבר ב-2007 (רב הפלסמות שימכרו יהיו HD או תומכות HD, וזה יהיה המחסום האחרון הקשה).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך

sunny_jim
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #22 

אין שום סיכוי שבעולם שב2007 רוב הסרטים החדשים יצאו בפורמט HD ולא בפורמט DVD רגיל מהעובדה הפשוטה שאין שום סיכוי שב2007 לרוב בתי האב יהיו מסכי HD... ספריות הוידאו מכוונות לMAINSTREAM, והמעבר לDVD היה מהעובדה הפשוטה שDVD התחיל להיות מתחרה ישיר לVHS מבחינת מחירים, ואין מה להשוות בין האיכות של VHS לDVD... לכן לספריות הוידאו היה יותר שווה לעבור לDVD

אני כמובן מדבר על המצב בארץ, לא בארצות אחרות שם זה יכול להיות יותר אקטואלי...

יכול להיות שבספריות יהיו סרטי HD וDVD במקביל, אך אני בספק...

doron_amedey פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3149
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #23 

שוב זו דעתי רק, אך כיום מחירי המסכים השטוחים בירידה קבועה וה-SEX APPEAL שלהם וכן המעמד סטאטוס שהם משדרים מאלצים את כולם לשדרג בכמויות עולות וגודלות, וה-MAINSTREAM יהיו עם שטוחות, ועוד הסרטים של 2007 (רחוק מאוד!!! יהיו להם פורמטים שידרשו כבר מכשירי DVD חדשים מרב מחזיקי ה-DVD ולכולם כבר יהיה DOWNSCALING), אלו ההנחות שאני חושב שב-2007 יהיה ה-MAIN HD.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”