מקום לקניית כבל רמקול
שלום,
אני מחפש אתר טוב לקניית כבל רמקול ששולח ישירות לישראל.
עדיפות לכבל BIWIRE ולשילוח באמצעות USPS
תקציב עד 100 דולר לזוג באורך לפחות 3 מטר כל צד (10 פוט) אבל אין כל סיבה שגם מוצר זול בהרבה לא יתאים. אינני מחפש אחר שידרוג איכות הסאונד וכו'... סה"כ כבל.
אינני יודע מה טיבו של MONSTER Z2 אבל תושבי ארה"ב יכולים להשיגו בתקציב הנ"ל. בשל הסכמי החברה לבלעדיות עם יבואנים מחוץ לארה"ב, לא ניתן להשיגו בצורה ישירה (שלא דרך MUSTOP USADDRESS וכד'). הסיבה להתעניינותי בסדרה Z היא בשל החיווט הפנימי(בין הקרוסוובר לקומפוננטס) של הרמקולים אשר משתמשים בסדרה זו.
אני מחפש אתר טוב לקניית כבל רמקול ששולח ישירות לישראל.
עדיפות לכבל BIWIRE ולשילוח באמצעות USPS
תקציב עד 100 דולר לזוג באורך לפחות 3 מטר כל צד (10 פוט) אבל אין כל סיבה שגם מוצר זול בהרבה לא יתאים. אינני מחפש אחר שידרוג איכות הסאונד וכו'... סה"כ כבל.
אינני יודע מה טיבו של MONSTER Z2 אבל תושבי ארה"ב יכולים להשיגו בתקציב הנ"ל. בשל הסכמי החברה לבלעדיות עם יבואנים מחוץ לארה"ב, לא ניתן להשיגו בצורה ישירה (שלא דרך MUSTOP USADDRESS וכד'). הסיבה להתעניינותי בסדרה Z היא בשל החיווט הפנימי(בין הקרוסוובר לקומפוננטס) של הרמקולים אשר משתמשים בסדרה זו.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
http://www.knukonceptz.com/
תנסה פה, הם אתר שעובד לפי מה שאני מבין רק דרך שליחה באינטרנט.
והבנתי שיש להם אחלה של סחורה.
אמנם זה במקור לרכב , אבל כבל זה כבל.
ויש להם גם פולדר שם בשם HOMETHEATER...
תנסה פה, הם אתר שעובד לפי מה שאני מבין רק דרך שליחה באינטרנט.
והבנתי שיש להם אחלה של סחורה.
אמנם זה במקור לרכב , אבל כבל זה כבל.
ויש להם גם פולדר שם בשם HOMETHEATER...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
tigerbalm,
לגבי ה Z2, רוב המוכרים ב eBay הם אנשים פרטיים, תפנה אליהם בפרטי ותביא בפניהם את הרצון שלך לרכישת הכבל.
תתפלא איך בקלות הם פותחים מכרז חדש עם משלוח בינלאומי
לגבי ה Z2, רוב המוכרים ב eBay הם אנשים פרטיים, תפנה אליהם בפרטי ותביא בפניהם את הרצון שלך לרכישת הכבל.
תתפלא איך בקלות הם פותחים מכרז חדש עם משלוח בינלאומי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים