אני מציע לך להעלות קצת את התקציב . באופן עקרוני אם תמצא את הקלריון 775USB בארץ במחיר נוח קח אותו או שתייבא אותו מחו"ל (יבוא מחו"ל כולל מיסים ומשלוח יעלה כ1750 ש"ח) הוא יותר טוב מה575 כי הוא 24 BIT ועם אקולייזר פשוט וקרוס במקרה ותרצה לעשות BIAMP
לגבי מגבר , כול מגבר ארבעה ערוצים נורמלי מחברה טובה יתן את אותו דבר , לא נראה לי שבמחיר של 1000 ש"ח למגבר יהיה הבדל שמיע , מגברים מעולים עד רמת היי אנד מתחילים באזור ה2500 ומעלה
לגבי קומפוננטים אני מכיר את המגנט אקטרמה/אקסטרימה שהוא קומפוננט מעולה (יש לי קומפוננט פשוט יותר שלהם והוא נשמע נהדר )
סאב SQ אתה יכול לבחור לדעתי בין הסרווין ווגה הד והפניקס גולד קסנון הזולים (יחסית) או אתה יכול לעלות ליגה לפירלס XXLS (מיבוא) שיעלה בין 1400-1700 או לחילופין לקנות IDMAX 10
קח בחשבון שאתה צריך מתקין מעולה לכזה דבר ואם אתה רוצה לשמוע טוב אתה חייב לאטום את הדלתות לפחות בשתי שכבות של דיינמאט אקסטרים או משהו דומה .
שתי שכבות הכוונה שכבה על הדופן החיצונית של הדלת וגם על הדופן הפנימית , מה שנותן לך את החלל הדרוש לIB בדלתות
בברכה והצלחה
מבקש את עזרת חברי הפורום בהרכבת מערכת SQ לרכב
לא לא ברחתי , אני עדיין שם . לא רק זה אלא קניתי ציוד לאחרונה , אני עדיין לא מתקין כי יתכן ולא יחזירו לי את הרשיון , אבל זה היה שווה את זה . ואני חושב שניתן לעשות מערכת ברמה ברכב . אני לא מניח שאשמע כמו המערכת הביתית . וזה אולי יעלה יקר , אבל אתה מבלה המון שעות ברכב אין שום סיבה שלא תשקיע סכום של 12K -15K ותקבל מערכת פצצה , שתשמע היטבאורי_ו כתב:יהודה אני רואה שברחת מהקארס פורום?...