TVEZ – אפליקציית Android TV חינמית ופשוטה לערוצים ישראליים

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437

שליחה

עובד טוב
האם אפשר למחוק ערוצים או להסתיר ?

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3482

שליחה

מעולה.
1.אם אפשר להחיל את ההגדרה של מספר ערוצים בשורה גם על מסך הבית ?
2. האם ניתן לשלוט על סדר הערוצים בשורה ? (גרירת ערוץ למיקום אחר)
מנהל פורום רשתות פס רחב ו IP-TV/תפוז
תוסף כתוביות לקודי all-subs-plus - גירסה מתוקנת לבדיקה

משהכהן
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה

תודה רבה על אפליקציה מדהימה, שאלה ליוצר האפליקציה יש לי שני סטרימרים בבית אחד שיאומי ואחד G1 בשלט של שיאומי אין כפתור CH-/UP/DOWN (האמת עדיין לא התקנתי את שם האפליקציה) אז השאלה האם יש דרך מהירה אחרת להחליף ערוצים מלבד הכפתור הזה לדוגמה עם החצים שמסביב לכפתור האוקי? ואם לא קיים אופציה כזאת אם אפשר אולי לעדכונים הבאים להכניס אופציה כזאת להגדרות 👍

MiniMeMax פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

תודה לכל מי שבדק, התקין ושלח פידבק.
אני קורא את ההערות שלכם ורושם לעצמי מה כדאי לשפר בהמשך.

lasik כתב:הי, האם עובד גם על טלפון אנדרואיד, או שהממשק מתאים יותר למסכים גדולים?
...
האפליקציה מיועדת כרגע ל־Android TV ולשימוש עם שלט ומסך טלוויזיה. אם היא עובדת לכם טוב גם בטלפון או טאבלט - מצוין, אשמח שתעדכנו. אם משהו לא עובד כמו שצריך, גם אשמח שתעדכנו עם דגם המכשיר ומה בדיוק קורה. אם אראה שיש לזה מספיק ביקוש, אבדוק בעתיד התאמה מלאה גם למכשירי Android רגילים.

ra כתב:עובד טוב
האם אפשר למחוק ערוצים או להסתיר?
...
כרגע אין מחיקה או הסתרה מלאה של ערוצים מתוך האפליקציה, אבל אפשר לבחור ערוצים מועדפים, ובהגדרות ניתן להגדיר שהזפזופ בזמן צפייה יעבור רק בין ערוצים מועדפים.

מעבר לזה, האפשרות להסתרת ערוצים היא הצעה טובה. אני אבדוק הוספה של אפשרות כזו, כך שכל משתמש יוכל להשאיר במסך הבית של האפליקציה רק את הערוצים שרלוונטיים לו.

rafi_d כתב:מעולה.
1.אם אפשר להחיל את ההגדרה של מספר ערוצים בשורה גם על מסך הבית ?
2. האם ניתן לשלוט על סדר הערוצים בשורה ? (גרירת ערוץ למיקום אחר)
...
לגבי מספר ערוצים בשורה במסך הבית:
אם הכוונה למסך הבית בתוך האפליקציה. בגרסה האחרונה נוספה אפשרות לבחור תצוגה של 4, 5 או 6 ערוצים בשורה, ואבדוק להחיל את אותה הגדרה בצורה עקבית גם על מסך הבית של האפליקציה.

לגבי שליטה בסדר הערוצים:
כרגע סדר הערוצים קבוע לפי הסדר שמוגדר באפליקציה. אפשרות לסידור ידני של הערוצים בהחלט יכולה להיות שימושית, במיוחד למי שרוצה להשאיר במסך הבית רק את הערוצים הקבועים שלו בסדר שנוח לו.
אני רושם את זה לבדיקה לעדכון עתידי.

משהכהן כתב:תודה רבה על אפליקציה מדהימה, שאלה ליוצר האפליקציה יש לי שני סטרימרים בבית אחד שיאומי ואחד G1 בשלט של שיאומי אין כפתור CH-/UP/DOWN (האמת עדיין לא התקנתי את שם האפליקציה) אז השאלה האם יש דרך מהירה אחרת להחליף ערוצים מלבד הכפתור הזה לדוגמה עם החצים שמסביב לכפתור האוקי? ואם לא קיים אופציה כזאת אם אפשר אולי לעדכונים הבאים להכניס אופציה כזאת להגדרות
...
זו נקודה נכונה.
מכיוון שיש הרבה סוגים של שלטים, האפליקציה משתדלת להשתמש בעיקר בכפתורים כמה שיותר אוניברסליים, ולכן זה קצת מוגבל.
אבדוק אפשרות להוסיף בהגדרות מצב שבו לחיצה כפולה מהירה על למעלה או למטה תעביר ערוץ ישירות בזמן צפייה.

משהכהן
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

שוב, תודה רבה על המענה ועל הנכונות לעזור 👍
...

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה

MiniMeMax כתב: .
כרגע אין מחיקה או הסתרה מלאה

לגבי מספר ערוצים בשורה במסך הבית:
אם הכוונה למסך הבית בתוך האפליקציה. בגרסה האחרונה נוספה אפשרות לבחור תצוגה של 4, 5 או 6 ערוצים בשורה, ואבדוק להחיל את אותה הגדרה בצורה עקבית גם על מסך הבית של האפליקציה.
...
כן, זו הכוונה,שההגדרה 4-5-6 תתפוס גם במסך הבית של האפליקציה.

אם יהיה ניתן לסדר את הערוצים, יתיתר הצורך במחיקה... ממילא יראו רק את הרלוונטים בהתחלה. (Y)

לגבי שימוש בטלפון, ניסיתי, לא שמיש. הכל עובד למעשה, רק הגודל של הכפתורים פשוט לא מתאים למסך קטן. אין ממש אפשרות לתפעול.

עפרי כהן
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

באנדרואיד הרגיל שבוחרים ב שידורי חי או רדיו או מדריך, אז התצוגה התחתונה לא מוצגת טוב,
ואם רוצים לצאת מהאפליקציה הזו אז צריך להכנס להגדרות האפליקציה הזו ולבחור ב אלץ יציאה.

לדעתי זה יהיה טוב, אם אתה תוכל לעשות שהמיזם יתאים לכל סוגי מערכות ההפעלה שיש בעולם, עם עדיפות לווינדוס ללינוקס לאייפון לאפל טיוי, רק ממליץ.

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1297

שליחה

כל הכבוד ותודה רבה על היוזמה ,👏
האפליקציה ניראת ממש טוב ועובדת מצויין ( בסטרימר אנדרואיד GoTv ) .
הורדתי את ה APK מהלינק שלך ישירות לסטרימר עם ה Downloader

כשאני נזכר שיוזמה דומה ממלכתית של משרד התקשורת נפסלה מסיבות פוליטיות
וכל מיני קישקושי שכל ( האפליקציה תשדר בשבת וכו' ) אז משמח לראות שיש עוד יוזמה פרטית שעושה את העבודה !
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1297

שליחה

עובד יפה גם ע"ג טאבלט אנדרוואיד של סמסונג ...

מקבל בהתחלה הערה לכמה שניות - מזהה שזה לא מכשיר Android TV אבל ממשיך ללא בעיות .
אחרי יציאה מהאפליקציה כפי שנאמר פה ממשיך לנגן ברקע , אבל ניתן בקלות לאלץ עצירה .
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי גלובל ב 17/09/2026 18:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

כל הכבוד על היוזמה ,
אני אנסה להתקין את זה גם אצלי בסטרימר !

מספיקלי
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2792

שליחה

ההמשך עידכון,
לא רצה על K1+ , עם אנד7 . התקנה עוברת אבל קורסת בהזנקה.
על +m8 עם אנד 9 הותקנה ורצה די בסדר. מובן שהוספה למסך הבית לא עובדת. אבל האפפ עובדת סביר .עם השלט.
על KM2 , עם אנדtv, עובדת כמצופה
אבא שלי (96) הטיל וטו על התקנה בנגן kt1 שלו (אנדtv), "אל תעשה לי נסיונות, אל תקלקל לי במסך הבית ,סדר את האנטנה של עידן ותן לצפות בbbc ויוטיוב...
אנסה בהזמנות כשהוא יהיה בשלאףשטונדה.
סחטיין.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

כל הכבוד על היוזמה וההשקעה 🙌

התקנתי על טלויזיה TCL - עובד מצוין ויופי של איכות תמונה (ותודה על השיתוף לגבי אפליקציית LocalSend - שידרוג מצוין! (רק הערה - כדי להצליח להתקין את ה APK מהתוכנה צריך קודם לתת לה הרשאות בהגדרות של האנדרואיד)

משהו אחד לגבי הממשק - לא בטוח שכולם יבינו שיש עוד ערוצים להצגה חוץ מארבעת הראשונים - אולי כדאי להוסיף חץ שפונה שמאלה או משהו שיסביר שאפשר לגלול לצד.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה

היות והאפליקציה לא בחנות , כדאי להוסיף אפשרות לעדכון מתוך האפליקציה עצמה (כולל חיווי כלשהו שקיים עדכון).
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 18/09/2026 21:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205

שליחה

מהיכן מורידים?

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה

מהפוסט הראשון ...

משהכהן
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

rafi_d כתב: היות והאפליקציה לא בחנות , כדאי להוסיף אפשרות לעדכון מתוך האפליקציה עצמה (כולל חיווי כלשהו שקיים עדכון).
...
צריך שרת פרטי לדבר כזה, מה שכן אפשר לעשות זה לקשר את האפליקציה לאתר גיטאב ובאפליקציה עצמה להציג הודעה על איזה גרסה נוכחית ומתי שיהיה עדכון אז זה יודיע על זה עם קישור שמפנה לגיטאב ושם יהיה הורדה לגרסה החדשה

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה

משהכהן כתב: צריך שרת פרטי לדבר כזה, מה שכן אפשר לעשות זה לקשר את האפליקציה לאתר גיטאב ובאפליקציה עצמה להציג הודעה על איזה גרסה נוכחית ומתי שיהיה עדכון אז זה יודיע על זה עם קישור שמפנה לגיטאב ושם יהיה הורדה לגרסה החדשה
...
ברור שצריך שרת שיאכסן את העדכון... GitHub זה אחד האפשרויות, גם רעיון טוב כמקום לדיווח בעיות. אבל יש עוד אפשרויות.

העדכנים החשובים באפליקציה כזו הם הלינקים לערוצים/"מקורות" שעלולים להשתנות עם הזמן. מקווה שהמפתח דאג לעדכון אוטומטי של המקורות (ללא קשר לעדכוני גרסה) . גם לרשימה הזו צריך שרת

MiniMeMax פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

תודה לכולם על הפידבקים, הבדיקות והדיווחים ממכשירים שונים. קראתי את כל ההודעות החדשות, והמידע שאתם שולחים עוזר לי להבין מה עובד טוב ומה כדאי לשפר בהמשך.

rafi_d כתב:כן, זו הכוונה,שההגדרה 4-5-6 תתפוס גם במסך הבית של האפליקציה.
אם יהיה ניתן לסדר את הערוצים, יתיתר הצורך במחיקה... ממילא יראו רק את הרלוונטים בהתחלה.
לגבי שימוש בטלפון, ניסיתי, לא שמיש. הכל עובד למעשה, רק הגודל של הכפתורים פשוט לא מתאים למסך קטן. אין ממש אפשרות לתפעול.
...
תודה על ההבהרה ועל הבדיקה.

אבדוק אפשרות להחיל את בחירת 4, 5 או 6 ערוצים בשורה גם על מסך הבית בתוך האפליקציה, וכן לאפשר סידור ידני של הערוצים. כפי שציינת, סידור אישי יכול גם לצמצם את הצורך בהסתרת ערוצים.

לגבי הטלפון, האפליקציה מיועדת כרגע ל־Android TV ולכן הממשק מותאם למסך טלוויזיה ולשלט. אם אראה שיש מספיק ביקוש לשימוש בטלפונים ובטאבלטים, אבדוק בעתיד התאמה מלאה גם למסכים קטנים ולמגע.

עפרי כהן כתב:באנדרואיד הרגיל שבוחרים ב שידורי חי או רדיו או מדריך, אז התצוגה התחתונה לא מוצגת טוב,
ואם רוצים לצאת מהאפליקציה הזו אז צריך להכנס להגדרות האפליקציה הזו ולבחור ב אלץ יציאה.
לדעתי זה יהיה טוב, אם אתה תוכל לעשות שהמיזם יתאים לכל סוגי מערכות ההפעלה שיש בעולם, עם עדיפות לווינדוס ללינוקס לאייפון לאפל טיוי, רק ממליץ.
...
האפליקציה מיועדת כרגע ל־Android TV, ולכן הממשק שלה עדיין אינו מותאם באופן מלא לטלפונים ולמכשירי Android רגילים.

לגבי השידור שממשיך לאחר היציאה: בהגדרות TVEZ קיימת האפשרות ״ניגון מחוץ לאפליקציה״. אפשר להעביר אותה למצב ״מפסיק״, ואז השידור אמור להיפסק בעת יציאה מהאפליקציה או בלחיצה על כפתור הבית, ללא צורך ב״אלץ יציאה״. אם השידור ממשיך גם כשההגדרה במצב ״מפסיק״, אשמח שתעדכן אותי בדגם המכשיר ובגרסת Android.

התאמה ל־Windows,‏ Linux,‏ iPhone ו־Apple TV דורשת פיתוח נפרד לכל מערכת. כרגע אני מתמקד ב־Android TV, אבל אם אראה שיש ביקוש מספק לפלטפורמות נוספות, אשקול זאת בהמשך.

גלובל כתב:עובד יפה גם ע"ג טאבלט אנדרוואיד של סמסונג ...
מקבל בהתחלה הערה לכמה שניות - מזהה שזה לא מכשיר Android TV אבל ממשיך ללא בעיות .
אחרי יציאה מהאפליקציה כפי שנאמר פה ממשיך לנגן ברקע , אבל ניתן בקלות לאלץ עצירה .
...
תודה על הבדיקה ועל העדכון. האפליקציה אמנם יכולה לפעול גם בטאבלט, אך התמיכה הרשמית כרגע היא ב־Android TV בלבד.

לגבי הניגון ברקע, אין צורך לבצע ״אלץ עצירה״. בהגדרות TVEZ קיימת האפשרות ״ניגון מחוץ לאפליקציה״, וניתן להעביר אותה למצב ״מפסיק״. במצב הזה השידור אמור להיפסק כאשר יוצאים מהאפליקציה. אם הוא ממשיך גם לאחר שינוי ההגדרה, אשמח שתעדכן אותי.

מספיקלי כתב:ההמשך עידכון,
לא רצה על K1+ , עם אנד7 . התקנה עוברת אבל קורסת בהזנקה.
על +m8 עם אנד 9 הותקנה ורצה די בסדר. מובן שהוספה למסך הבית לא עובדת. אבל האפפ עובדת סביר .עם השלט.
על KM2 , עם אנדtv, עובדת כמצופה
אבא שלי (96) הטיל וטו על התקנה בנגן kt1 שלו (אנדtv), "אל תעשה לי נסיונות, אל תקלקל לי במסך הבית ,סדר את האנטנה של עידן ותן לצפות בbbc ויוטיוב...
אנסה בהזמנות כשהוא יהיה בשלאףשטונדה.
סחטיין.
...
תודה רבה על הבדיקה המפורטת בכמה מכשירים.

הקריסה ב־K1+ עם Android 7 נרשמה לבדיקה. האפליקציה מיועדת כרגע ל־Android TV, ולכן במכשירים עם Android רגיל ייתכנו הבדלים בממשק ובתכונות המערכת.

ההוספה למסך הבית מיועדת לממשק של Android TV, ולכן היא לא בהכרח תהיה זמינה במכשיר עם Android רגיל גם אם האפליקציה עצמה פועלת. שמח לשמוע שעל ה־KM2 עם Android TV היא עובדת כמצופה.

oris74 כתב:כל הכבוד על היוזמה וההשקעה 🙌
התקנתי על טלויזיה TCL - עובד מצוין ויופי של איכות תמונה (ותודה על השיתוף לגבי אפליקציית LocalSend - שידרוג מצוין! (רק הערה - כדי להצליח להתקין את ה APK מהתוכנה צריך קודם לתת לה הרשאות בהגדרות של האנדרואיד)
משהו אחד לגבי הממשק - לא בטוח שכולם יבינו שיש עוד ערוצים להצגה חוץ מארבעת הראשונים - אולי כדאי להוסיף חץ שפונה שמאלה או משהו שיסביר שאפשר לגלול לצד.
...
תודה רבה על הבדיקה ועל הפידבק.

בעדכון הבא ארשום כחלק מהסבר ההתקנה שכאשר מתקינים באמצעות LocalSend, צריך לאפשר לה בהגדרות Android את האפשרות ״אפשר ממקור זה״.

לגבי הערוצים הנוספים, זו נקודה טובה. אבדוק הוספת סימון חזותי עדין, כמו חץ או רמז מתאים, שיבהיר שניתן לגלול לצד ולראות ערוצים נוספים, בלי להעמיס על הממשק.

rafi_d כתב:היות והאפליקציה לא בחנות , כדאי להוסיף אפשרות לעדכון מתוך האפליקציה עצמה (כולל חיווי כלשהו שקיים עדכון).
...
זו הצעה טובה ושימושית. אבדוק אפשרות להוסיף לאפליקציה בדיקה שתציג חיווי כאשר קיימת גרסה חדשה, יחד עם קישור ישיר לעמוד ההורדה המאומת.

ההתקנה עצמה עדיין תתבצע באישור המשתמש דרך מסך ההתקנה של Android, ולא באופן אוטומטי וללא אישור.

rafi_d כתב:ברור שצריך שרת שיאכסן את העדכון... GitHub זה אחד האפשרויות, גם רעיון טוב כמקום לדיווח בעיות. אבל יש עוד אפשרויות.

העדכנים החשובים באפליקציה כזו הם הלינקים לערוצים/"מקורות" שעלולים להשתנות עם הזמן. מקווה שהמפתח דאג לעדכון אוטומטי של המקורות (ללא קשר לעדכוני גרסה) . גם לרשימה הזו צריך שרת
...
כן, רשימת הערוצים והמקורות המקוונים מתעדכנת בנפרד מעדכוני האפליקציה.

בעת פתיחת האפליקציה מתבצעת בדיקת עדכון אם עברו לפחות שש שעות מהעדכון האחרון. בנוסף, בהגדרות קיימת האפשרות ״עדכן רשימת ערוצים״, שמאפשרת לבצע את העדכון באופן ידני.

אם הורדת הרשימה נכשלת או שמתקבלת רשימה לא תקינה, האפליקציה ממשיכה להשתמש ברשימה התקינה האחרונה שנשמרה ולא מחליפה אותה ברשימה פגומה.

לגבי עדכוני גרסה, האפשרות להשתמש ב־GitHub בהחלט נמצאת על השולחן. גם נושא השרת אינו מהווה בעיה, יש לי מספר שרתים שמשמשים אותי בפרויקטים נוספים וזו אינה האפליקציה היחידה שאני מפתח. אני עדיין רוצה לבחור פתרון שיהיה פשוט, אמין ובטוח למשתמשים לפני שאשלב אותו באפליקציה.

כרגע אני לא יכול להבטיח אילו הצעות ייכנסו או מתי, אבל אני קורא ולוקח כל פידבק לתשומת ליבי.

אני שמח לראות שהאפליקציה מייצרת עניין ושאנשים מנסים אותה על מכשירים שונים, משתפים בחוויית השימוש ומציעים רעיונות לשיפור. כל דיווח עוזר לי להבין מה עובד טוב, מה פחות ברור ומה כדאי לבדוק לקראת הגרסאות הבאות.

תודה לכולם על הזמן, הבדיקות והפידבקים. אני כבר עובד על גרסה חדשה, ורוב ההצעות שעלו כאן מתוכננות להיכנס אליה. כרגע איני יכול להבטיח שכל הצעה תיכלל או להתחייב למועד שחרור, אבל אני קורא הכול ולוקח כל הערה לתשומת ליבי.

rafi_d
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה

אתמול כשצפיתי, זכור לי שהוצגה כיתוב מיד בהתחלה FHD 1080p
היום אני רואה כיתוב HD 720P
יש סיבה לשינוי? באג? הסתכלתי במקורות של 11 ו 12.

benda76
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 253

שליחה

MiniMeMax כתב: לגבי השידור שממשיך לאחר היציאה: בהגדרות TVEZ קיימת האפשרות ״ניגון מחוץ לאפליקציה״. אפשר להעביר אותה למצב ״מפסיק״, ואז השידור אמור להיפסק בעת יציאה מהאפליקציה או בלחיצה על כפתור הבית, ללא צורך ב״אלץ יציאה״.
...
לא מצאתי בהגדרות את האפשרות לבטל את הניגון מחוץ לאפליקציה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”