חכם המונים להבדלי ביצועים בין התשתיות השונות :)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
n1v0 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי, אז אחרי כל הבעיות מול hot והתמיכה התכנית שלא קיימת אצלהם, אני מקבל חודש נסיון חינם מ בזק (משלם על המתאם SFP אמנם..)
ההבדל במחירים אבל משמעותי. במקום 90 שקל להוט עבור 2G 160 שקל לבזק עבור 2.5

מישהו עשה מעבר דומה? יכול להעיד על ההבדלים בביצועים? האם הכל נשאר אותו דבר? האם מעבר אחרי חודש חינם לגילת (בגלל שזו אותה תשתית) בעצם זה ניצחון כי אז האינטרנט נשאר על הטכנולוגיה העדיפה יותר והמחיר יורד ל"נורמלי" ?

כרגע עם הוט, כל חודש תקלות של חוסר סנכרון בWAN בין ה ONT שלהם לראוטר. התמיכה הטכנית פשוט לא יודעת מה לעשות ותמיד יוצאים מנק' הנחה - "יש לך ציוד פרטי אין לי איך לעזור"

מניח שזו שאלה פחות טכנית ויותר להבין מהקהל פה איך הנסיון שלהם ואיך התחושה מהמוצר שאתה יודע שאתה יכול לשלם פחות.
תודה מראש לכל תגובה :)

Jabberwock
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 157 פעמים

שליחה #2 

מבחינת יציבות מה שעושה את ההבדל הוא המעבר בין התשתיות של IBC לבין בזק. אז גם פרטנר על תשתית בזק יעשה את ההבדל.
לגבי הספקית, זה לגבי תעבורה לחו"ל.
ככה אני רואה את פני הדברים.
בזק יקרים, בזה אתה צודק.
רשמת שעם הוט יש חוסר סנכרון בין ה-ONT שלהם לראוטר. אבל הוט לא נותנים ONT, זה רכישה שאתה עושה באופן פרטי לפי רשימה מאושרת שלהם.
מבחינת התחושה שלך עם עצמך, זה עניין אישי.
למשל אני שוקל לפי עלות-תועלת. כלומר כמה אני מקבל עבור X מחיר שאני משלם.
הייתי בעבר עם הוט עם ציוד פרטי, האמת שעבד נהדר. עד שרציתי אייפי קבוע וביטלתי. המערכת שלהם איבדה שיוך של ה-ONT למנוי, ואחרי סאגה שלמה של עצבים התנתקתי מהם, כי פשוט אין תמיכה והנציגים לא באמת יודעים מה הם עושים.
כרגע אני בסלקום משלם 149 ש"ח לחבילת 5000 מגה עם ציוד פרטי.
אומנם אני לא מקבל מהירות מלאה לחו"ל אבל תחושת הכדאיות היא מספיק טובה לטעמי.
הייתי רוצה לנסות את פרטנר בחבילת 5000 מגה אבל המחיר הוא 200 ש"ח לכל הפחות. אז לא משתלם.
בזק הייתי נמנע כי כל הזמן מעלים מחירים וקשה להתנהל מולם. גם בעיה.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”