KSP חוסמת את משתמשי דפדפן Brave
זו ההגדרה של הרבה מהווב המודרני. מה שנחשב ל"קביל" או שיטות פיתוח הפכו לממש גרועים. כבר לא עושים דברים בצורה שתהיה פשוטה ותואמת אלא ההפך הגמור....
זה אפילו מצחיק קצת. ממש לא עניינו של האתר באיזה browser משתמשים. ה-browser הוא זה שאמור להיות הגורם האקטיבי באינטראקציה.
לא נראה לי שזה קשור לפרסומות ו-trackers כי האתר עדיין פועל גם אם יש חסימות ספציפית לדברים האלה.
יפה שהם יודעים מה זה Firefox. וגם Vivaldi פועל.
טוב, מתברר שאפשר לפתור את העניין: https://www.reddit.com/r/israel_bm/comm ... %A4%D7%99/
אני עדיין בשוק ש-KSP חוסמת את הלקוחות שלה מלגלוש באתר. תת-רמה.
אני עדיין בשוק ש-KSP חוסמת את הלקוחות שלה מלגלוש באתר. תת-רמה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
כתבתי כשעדיין לא ראיתי את ההודעה האחרונה שלך.
נראה לי שפשוט יש ל- KSP שימוש מנדטורי בתכונות או הגדרות ש- Brave חוסם.
יש כל מיני אתרים שמחייבים גישה למידע שלא ממש נחוץ לתפעול, אבל הם חושבים שזה בסדר לחייב משתמש למסור פרטים שלא חובה למסור לאתר.
לא שיש להם משהו נגד Brave. כנראה פשוט גישה ממנו מקפיצה שגיאה שאי אפשר למשל לשתול cookies אז פתרו את זה ע"י זיהוי הדפדפן והודעה שאי אפשר לעבוד איתו. הכי קל...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78758
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
בתור מישהו ש (לצערי? לשמחתי?) מפתח לא מעט באינטרנט, תדמיין שיש למשל מניעת טרקרים של דפדפן ספציפי שמונע מהאתר לעבוד כמו שצריך. מה הם אמורים לעשות במצב כזה? במצב כזה אתה למשל לא רואה מוצרים מסויימים (כי הם נחשבים פרסום) או אולי תהליך הרכישה נדפק. לא עדיף לחסום מאשר להכנס למצב שבו מישהו לא רואה מוצר או שתהליך הרכישה נשבר?
לא שאני יודע משהו על העניין, אני רק מציע הסבר.
אני מנחש שזה לא פרסום כי KSP לא כוללים פרסומות (לפחות לא של אחרים) באתר שלהם.
לא שאני יודע משהו על העניין, אני רק מציע הסבר.
אני מנחש שזה לא פרסום כי KSP לא כוללים פרסומות (לפחות לא של אחרים) באתר שלהם.
אפשר היה לכתוב נא להשתמש בדפדפן אחר או להוסיף את KSP ל WHITE LIST או לבטל הגדרה מסוימת בדפדפן.
לפי מיטב ידיעתי BRAVE לא עושה משהו ש FIREFOX "מחוזק" + UBLOCK ORIGIN לא עושה, אז אולי ההודעה הנ"ל תתרחב למקרים נוספים (?)
לפי מיטב ידיעתי BRAVE לא עושה משהו ש FIREFOX "מחוזק" + UBLOCK ORIGIN לא עושה, אז אולי ההודעה הנ"ל תתרחב למקרים נוספים (?)
זה בהחלט מצב מובן, רק שלא נראה לי הגיוני שב-KSP פיתחו איזו טכנולוגיה מיוחדת שגורמת דווקא ל-Brave לא לעבוד עם האתר שלהם, בזמן שהוא עובד מצוין עם 99% מאתרי האינטרנט האחרים בעולם. Brave לא עושה שום דבר "אסור" פרט לחסימת פרסומות ושמירה על הפרטיות.oferlaor כתב: בתור מישהו ש (לצערי? לשמחתי?) מפתח לא מעט באינטרנט, תדמיין שיש למשל מניעת טרקרים של דפדפן ספציפי שמונע מהאתר לעבוד כמו שצריך. מה הם אמורים לעשות במצב כזה? במצב כזה אתה למשל לא רואה מוצרים מסויימים (כי הם נחשבים פרסום) או אולי תהליך הרכישה נדפק. לא עדיף לחסום מאשר להכנס למצב שבו מישהו לא רואה מוצר או שתהליך הרכישה נשבר?
לא שאני יודע משהו על העניין, אני רק מציע הסבר....
הבחור מרדיט (זה שפרסם את השיטה לעקיפת החסימה) יצר קשר עם התמיכה של KSP ונענה ש-"זה בגלל שהדפדפן חוסם פרסומות ופופ-אפים".oferlaor כתב: אני מנחש שזה לא פרסום כי KSP לא כוללים פרסומות (לפחות לא של אחרים) באתר שלהם....
אני לתומי חשבתי שמדובר באיזה עניין טכני, אבל מתברר שהטמטום של KSP עולה על כל דמיון.
אני רק אעדכן ש-KSP הבינו את גודל הטעות וביטלו את החסימה לקליינט בדסקטופ. במובייל האתר עדיין חסום משום מה.
נערך לאחרונה על ידי sabres ב 27/07/2026 13:32, נערך 3 פעמים בסך הכל.
קשה להאמין שתמיכת KSP יידעו משהו קונקרטי.sabres כתב: הבחור מרדיט (זה שפרסם את השיטה לעקיפת החסימה) יצר קשר עם התמיכה של KSP ונענה ש-"זה בגלל שהדפדפן חוסם פרסומות ופופ-אפים"....
זה בטח קרה מקרית בגלל שמשתמשים באיזה framework או משהו.
למה הם יצרו הודעת שגיאה מפורטת למשתמשי Brave בדקסטופ ובמובייל אם זה רק עניין מקרי של איזה framework? לא הגיוני.
זה היה מכוון לחלוטין, ואפשר להסיק את זה בקלות מדרך החסימה בה הם השתמשו (API ייחודי ל-Brave) ומהמהירות בה זה בוטל.
זה היה מכוון לחלוטין, ואפשר להסיק את זה בקלות מדרך החסימה בה הם השתמשו (API ייחודי ל-Brave) ומהמהירות בה זה בוטל.