גרסת תוכנה ZTE F601
דובר בינינו על MAC, לא על מס' סידורי...
שאלה אחרת: יש טעם לשדרג גירסה ישנה (601?) לחדשה (602) ? ואם כן איך? מישהו ניסה?
שאלה אחרת: יש טעם לשדרג גירסה ישנה (601?) לחדשה (602) ? ואם כן איך? מישהו ניסה?
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 22/08/2024 16:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
נכון לעכשיו הרעיון המרכזי זה לשנמך מ6.0.2 אל 6.0.1 בשביל שלא יהיו בעיות עם התשתית של בזק22/08/2024 16:01rafi_d כתב: דובר בינינו על MAC, לא על מס' סידורי...
שאלה אחרת: יש טעםצלדדרג גירסה ישנה (601?) לחדשה (602) ? ואם כן איך? מישהו ניסה?...
הכיוון השתנה, שנאמר כאן שהכל עובד טוב...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
כתבתי בינארי המאפשר לשנות את הערכים הנצרבים בזמן הייצור, לדוגמא ה MAC.25/08/2024 12:12shmuel4 כתב: אני לא חושב שאפשר לשנות שם את הMAC, אדרבה, עם מישהוא יגיד איך אשמח.
בזמנו ניסיתי הרבה, גם עם הCLI, אבל לא הצלחתי....
ניתן למצוא מידע בנושא כאן:
https://github.com/yaronkle/ZTE-F601-kn ... AGPARAM.md
לא מעלה את הקוד והבינארי לגיטהאב אך אוכל לשתף באופן פרטי עם הסברים.
קרא את זה: https://ilfiber.co.il/%D7%A2%D7%93%D7%9 ... 7%94-f601/
אחרי שנכנסת להגדרות חפש את ההגדרה של Gpon Serial ותראה שזה כרגע מתחיל ב YEKG, שנה ל ZTEG ושמור. ממליץ לאחר מכן לבצע כעבוי והדלקה ולהכנס מחדש לבדוק שנקלט ומכאן שיהיה בהצלחה.
אחרי שנכנסת להגדרות חפש את ההגדרה של Gpon Serial ותראה שזה כרגע מתחיל ב YEKG, שנה ל ZTEG ושמור. ממליץ לאחר מכן לבצע כעבוי והדלקה ולהכנס מחדש לבדוק שנקלט ומכאן שיהיה בהצלחה.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
מה שחשוב זה ה pon serial numberoriel כתב: נכנסתי לממשק שיניתי בpon את הסריאל והוא מופיע ZTEG עכשיו התנתקתי חזרתי עדיין מופיע שמתחיל בZTEG אבל שאני נכנס לDEVICE INFORMATION בהתחלה עדיין מופיע שמתחיל בYEKG אז מה נכון?? לא אמור להשתנות גם בראשי??...
וודא שהוא מתחיל ב ZTEG.
ניתן לשנות גם את ה device serial number אבל מניסיון העבר מיותר.
נראה לי שחייב לשנות בdevice כי היום דברתינעם בזק חיברתי לנסיון את המתאם ולמרות ששיניתי היא זיהתה אותי עםYEG בהתחלה והיא האומנם זיהתה אותינבמערכות השאלה אם אחרי אקטוב זה יעבוד או לא ? אולי אתה יכול להיזכר איך שינית את הסריאל גם בdevice ואז בטוח זה יעבוד??
אני לא זוכר, בכ"ז חלפו שנתיים שהמכשיר עובד בלי שהתעסקתי איתו.
בכל מקרה, תעבור על התפריטים הרלוונטיים ל Gpon ותשנה (אני עמעט בטוח שיש רק שני מקומות שצריך לשנות), תבצע איתחול ותוודא שנשמר השינוי. לאחר מכן זה אמור להזדהות כ ZTEG לכל רוחב הגיזרה.
בכל מקרה, תעבור על התפריטים הרלוונטיים ל Gpon ותשנה (אני עמעט בטוח שיש רק שני מקומות שצריך לשנות), תבצע איתחול ותוודא שנשמר השינוי. לאחר מכן זה אמור להזדהות כ ZTEG לכל רוחב הגיזרה.
שאתה פותח את הdecicw info במסך הראשי הסריאל מןפיע לך כמו במסך של הסריאל פון? כי בסריאל פון כן השתנה אבל בראשי לא...אולי יש דרך לשנות גם במסך הראשי??
אולי בסריאל פון בהגדרת רשת בפנים זה טוב לאקטוב אבל בבזק הם רןאים מה שבמסך הראשי?? השאלה אם אני יאקטב עם zteg זה באמת יעבוד או לא מישהו שקיבל יחידה כזו עם סריאל שמתחיל באותיות אחרות אבל עם גרסא נכונה יכול לשפוך אור ולומר מה רשום לו איפה ואיך אתאקטב בסוף??
אולי בסריאל פון בהגדרת רשת בפנים זה טוב לאקטוב אבל בבזק הם רןאים מה שבמסך הראשי?? השאלה אם אני יאקטב עם zteg זה באמת יעבוד או לא מישהו שקיבל יחידה כזו עם סריאל שמתחיל באותיות אחרות אבל עם גרסא נכונה יכול לשפוך אור ולומר מה רשום לו איפה ואיך אתאקטב בסוף??
נדמה לי, לא מוכן לחתום על זה, שאם שינית במקום הנכון אז זה משתנה בכל במקומות. בכל מקרה, אין לך שום סיכון, מקסימום בזק יאמרו לך שלא ניתן לאקטב, זה ממילא נעשה טלפונית, ואז תתעסק בלבדוק מה לא תקין. חבל על הזמן שאתה כל כך משקיע, תנסה לאקטב ותמשיך משם (הם לא באים הביתה להרביץ אם זה לא מאושר...)