https://www.hollywoodreporter.com/movie ... 236639979/
פרויקט קולנועי הוליוודי חדש ומסקרן של הבמאי היפני המוערך טאקאשי יאמאזאקי (היוצר שמאחורי שובר הקופות "גודזילה: מינוס אחת" / Godzilla Minus One, שזכה באוסקר על אפקטים ויזואליים).
יאמאזאקי ישתף פעולה עם לא אחר מאשר הבמאי והמפיק האגדי רידלי סקוט לפיתוח סרט מד"ב אפי מקורי בשם "Nue".
יאמאזאקי יכתוב ויביים את הסרט עבור אולפני 20th Century Studios. רידלי סקוט ומייקל פרוס יפיקו אותו דרך חברת ההפקה שלהם, Scott Free Productions, לצד מפיקים נוספים מחברות ההפקה Robot Communications ו Toho-Tombo.
פרטי העלילה המדויקים נשמרים כרגע בסוד, אך מדובר בקונספט מד"ב מקורי שנרמז כי הוא עוסק ב"משהו שקבור עמוק בתוך האוקיינוס". יאמאזאקי שיתף בהצהרה הרשמית שלו כי הסרט מבוסס על פרויקט שהוא חלם להגשים לאורך כל חייו ("Nue has been a lifelong dream of mine").
זהו אינו הפרויקט המערבי היחיד עליו עובד יאמאזאקי. הוא מפתח במקביל גם את סרט המד"ב Grandgear בשיתוף עם ג'יי ג'יי אברהמס (Bad Robot) עבור אולפני סוני (המתוכנן לפברואר 2028). בנוסף, סרט ההמשך המיוחל שלו, "Godzilla Minus Zero", צפוי להגיע לבתי הקולנוע בארה"ב ב 6 בנובמבר 2026. בשל לוח הזמנים העמוס שלו, ההערכות הן שהפקתו של "Nue" לא תחל בטווח הזמן המיידי.
Nue - סרט מבית רידלי סקוט וטאקאשי יאמאזאקי
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73199
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים