התחדשתי ב svs pb17

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #41 

testtest כתב: אני מסכים איתו... אני אישית חושב שהיית צריך להתחיל לשדרג את הקיים ואז שוקל סאב.. אבל לא את הPB17...
...
אני בהחלט מבין את הגישה שלך, ובלא מעט מקרים גם מסכים שעדיף למצות קודם את הקיים לפני שרצים לשדרוגים גדולים.

אבל דווקא בגלל זה קצת הופתעתי מההסתייגות שלך מה-PB17, כי אם אני זוכר נכון גם אתה בחרת בסופו של דבר בזוג PB17. לפי התמונות שהעלית בעבר, החלל שלך נראה לי די סטנדרטי ביחס למה שאנחנו רגילים לראות בבתים בישראל, ולא חדר ענק או קולנוע ייעודי חריג בגודלו.

מבחינה טכנית, היתרון של סאב גדול הוא לא רק עוד SPL. יש כאן גם Headroom גדול יותר, עבודה רגועה יותר של הדרייבר, פחות עיוותים באותן עוצמות האזנה ויכולת לשחזר תדרים נמוכים בצורה משכנעת יותר. כשמדובר בזוג סאבים, המטרה היא גם לשפר את אחידות הבאס בחדר ולא רק להוסיף עוצמה.

אגב, במקרה שלי זה אפילו קצת מצחיק 😄. אני כבר עברתי מה-PB17 לזוג SB3000 החדשים, ופותח השרשור בכלל רכש ממני את הסאב. אז אני לא בדיוק מנסה לשכנע מישהו לקנות PB17 כי לי כבר אין אחד כזה...

בסופו של דבר אני חושב שהכול תלוי בחדר, במטרות ובטעם האישי. פשוט מהניסיון שלי, וגם מהמערכות שראינו כאן בפורום לאורך השנים, לא חייבים חלל ענק כדי ליהנות מהיתרונות שסאב ברמה של PB17 מביא לשולחן. כמובן שזו רק דעתי, ותמיד מעניין לשמוע זוויות נוספות. 😄

.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

Dudumoshe פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
שם מלא: David Moshe
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #42 

בדיוק בגלל זה אני לא רוצה להחליף כול הזמן סאבים וכו לוקח רמה גבוה במקום לקחת נניח את ה 1000 3000 ואז בסוף להביא את ה pb17

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5136
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 695 פעמים

שליחה #43 

masteraudio כתב: אני בהחלט מבין את הגישה שלך, ובלא מעט מקרים גם מסכים שעדיף למצות קודם את הקיים לפני שרצים לשדרוגים גדולים.
אבל דווקא בגלל זה קצת הופתעתי מההסתייגות שלך מה-PB17, כי אם אני זוכר נכון גם אתה בחרת בסופו של דבר בזוג PB17. לפי התמונות שהעלית בעבר, החלל שלך נראה לי די סטנדרטי ביחס למה שאנחנו רגילים לראות בבתים בישראל, ולא חדר ענק או קולנוע ייעודי חריג בגודלו.
מבחינה טכנית, היתרון של סאב גדול הוא לא רק עוד SPL. יש כאן גם Headroom גדול יותר, עבודה רגועה יותר של הדרייבר, פחות עיוותים באותן עוצמות האזנה ויכולת לשחזר תדרים נמוכים בצורה משכנעת יותר. כשמדובר בזוג סאבים, המטרה היא גם לשפר את אחידות הבאס בחדר ולא רק להוסיף עוצמה.
אגב, במקרה שלי זה אפילו קצת מצחיק תמונה. אני כבר עברתי מה-PB17 לזוג SB3000 החדשים, ופותח השרשור בכלל רכש ממני את הסאב. אז אני לא בדיוק מנסה לשכנע מישהו לקנות PB17 כי לי כבר אין אחד כזה...
בסופו של דבר אני חושב שהכול תלוי בחדר, במטרות ובטעם האישי. פשוט מהניסיון שלי, וגם מהמערכות שראינו כאן בפורום לאורך השנים, לא חייבים חלל ענק כדי ליהנות מהיתרונות שסאב ברמה של PB17 מביא לשולחן. כמובן שזו רק דעתי, ותמיד מעניין לשמוע זוויות נוספות. תמונה
.
...
יפה מאוד משה תתחדש ותהנה רבות, עשית בחירה טובה שעברת לזוג סבים קטנים יותר מה 17 אינץ, סגור או פתוח זה כבר עניין של טעם אישי, אני תמיד מעדיף סב סגור כי מבחינתי הם יותר מדויקים ונשמעים נקי יותר ומשתלבים נכון יותר.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”