Euphoria - עונה 3 (עונה אחרונה לסדרה)

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6621
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #61 

manola כתב: רק לידיעתך, היא טבעית לגמרי (חזה ופנים).
...
החבר מא-נולה :

היא אולי טבעית לגמרי (עכשיו) , אבל עוד מעט השנים היפות שלה יחלפו
ואז היא תתחיל להשתעשע עם המזרק והאיזמל כמו כולן .

כשיש לך תקציב אין-סופי ואת רוצה להישאר 3עירה לנצח

אין ברירה - זה מחיר התעשייה 😰

רק אומר...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73236
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #62 

OMRIJ כתב: היא בשנות ה20 שלה, איזה בוטוקס/מילויים עושים בגיל הזה...
...
חסר? בארה"ב הבוטוקס הפך למחלה. גם בארץ אני רואה בנות 20-30 שמזריקות לעצמן ז ב ל לשפתיים ונראות כמו ברווזים עם הבעה מופתעת...

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2655
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #63 

במקרה שלה מדובר במחלה
https://www.google.com/search?q=erin+mo ... fId=ChxjMe

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #64 

OMRIJ כתב: במקרה שלה מדובר במחלה
...
הממ, אם כך, כנראה שהמנתח הפלסטי שגילה שהגדלת חזה וניפוח שפתיים הם התרופה למחלת גרייבס יזכה בקרוב בפרס נובל לרפואה...

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2655
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #65 

לקרוא אתה יודע?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #66 

OMRIJ כתב: במקרה שלה מדובר במחלה
...
מחלה לא גורמת לאף שלך לקטון, לשפה עליונה שלך להפוף לחסרת תנועה, ולשפתיים שלך לקבל את מראה הברווז הבוטוקסי הטיפוסי.

הנה התסמינים הנפוצים ביותר של המחלה שלה, מחולקים לפי מערכות הגוף - כפי שאתה רואה אף אחד מהם לא מסביר את השינויים בפנים שלה, כולם טיפוסיים לחלוטין לניתוחים פלסטיים כאלו ואחרים:

תסמינים כלליים וחילוף חומרים
ירידה בלתי מסברת במשקל: למרות שהתאבון נשאר רגיל ואף עשוי להגבר.
אי-סבילות לחום: תחושת חום קיצונית גם בסביבה קרירה, המלווה בהזעה מוגברת.
עייפות מוגברת ותשישות: לצד תחושה של "אנרגיה עצבנית" או חוסר שקט.
תסמינים נוירולוגיים ונפשיים
חרדה, עצבנות ושינויי מצב רוח: תחושת מתח תמידית וקלות ראש.
רעידות קלות (Tremors): מורגשות בעיקר בכפות הידיים או באצבעות.
הפרעות שינה: קושי להירדם או נדודי שינה (Insomnia).
תסמינים במערכת הלב וכלי הדם
דפיקות לב מואצות (Palpitations): תחושה שהלב דופק חזק או מחסיר פעימה.
דופק מהיר (Tachycardia): קצב לב גבוה מהרגיל, גם במצב מנוחה.
תסמינים ייחודיים בעיניים (Graves' Ophthalmopathy)
בחלק מהחולים, הנוגדנים של המחלה תוקפים גם את הרקמות שמאחורי העין. זהו תסמין ייחודי למחלת גרייבס (ולא לכל מצב של פעילות יתר של הבלוטה):

בלט עין (Exophthalmos): עיניים שנראות בולטות או "פעורות" מדי החוצה מהארובה.
תחושת חול או יובש בעיניים: מלווה לעיתים באדמומיות, נפיחות או כאב.
רגישות לאור וראייה כפולה.
תסמינים בעור, שיער ועיכול
שינויים ביציאות: פעילות מעיים מוגברת או שלשולים תכופים.
שינויים בעור ובשיער: עור דק, לח ורך במיוחד, לצד שיער דק ושביר הנוטה לנשור.
נפיחות בצוואר (Goiter): הגדלה פיזית של בלוטת התריס, שנראית כמו נפיחות בבסיס הצוואר.
דרמופתיה של גרייבס (נדיר): עור מעובה ואדמדם, המופיע בדרך כלל באזור השוקיים או גב כף הרגל.
תסמינים במערכת הרבייה והשרירים
שינויים במחזור החודשי: אצל נשים, הווסת עשויה להפוך לקלה מאוד, לא סדירה או להפסיק לחלוטין.
חולשת שרירים: מורגשת במיוחד בשרירי הזרועות והירכיים (קושי בקימה מכיסא או בהרמת חפצים).

אבל זו בהחלט לא רק היא, הרשימה עצובה וארוכה, שמות כגון בלה חדיד (Bella Hadid), קיילי ג'נר (Kylie Jenner), איגי אזליה (Iggy Azalea), אריאנה גרנדה (Ariana Grande) ועוד ועוד.

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11489
נתן תודות: 1190 פעמים
קיבל תודות: 2413 פעמים

שליחה #67 

ואם לחזור לשיחה המקורית (ארין מוריארטי פחות מעניינת אותי בתור שחקנית, מאחל לה בריאות) סידני סוויני היא הכוכבת הגדולה כיום
ומבין שקשה לעכל אישה/נערה מוצלחת, יפה טבעית (ללא סכינים) ושחקנית מעולה. לנבא מה יהיה לה עוד עשרות שנים, זה לא רציני ולא רלוונטי
היות וזה תלוי בגנים ואורך חיים של כל אחת (גם גברים).

בעבר לקחתי את הבן לטיול מאורגן לאירופה לאחר צבא, כל הבנות שהיו איתנו התעקשו שאני אח של הבן בנחישות בלתי מתפשרת
כשהוא היה קורא לי אבא. לאחר יום של התעקשות זרמתי איתן שהוא אחי. יש נשים בנות 50 שנראות טבעי, יפות, ואפילו חושניות (ללא שפתיים מנופחות ודוחות) ויש נשים בגיל 30 שנראות כמו בנות 45 לפחות. מה לעשות כל אחת לקחה את מה שיש לה בתורשה, ואין אפשרות לשנות גנים
כרגע, אולי בעתיד (עובדים על משהו כזה).

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6621
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #68 

Kondo10 כתב: לקחתי את הבן לטיול לאירופה לאחר צבא
...
איזה קטע החבר קונדו ,
הייתי בטוח שאתה ילד בן 20+

כיף לך שאתה גם אבא
וגם מוצא את הזמן לפנק אותנו באין-ספור חוות דעת.
אני ממש מופתע 👌

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #69 

רק לא הבנתי איך הגעת לילד כשאני כותב על סרטים ישנים משנות ה 60-70 בלהט ומכיר את עולם הקולנוע היטב
ילד לא היה יכול להכיל מידע כזה עשיר. אבל תודה על המחמאה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #70 

pessik כתב: איזה קטע החבר קונדו ,
הייתי בטוח שאתה ילד בן 20+
כיף לך שאתה גם אבא
וגם מוצא את הזמן לפנק אותנו באין-ספור חוות דעת.
אני ממש מופתע תמונה
...
האתר הזה בן כמה עשורים, רובנו פה מעל 15 שנה, אז אלא אם כן התחלנו לכתוב פה בגיל 3 בני 20 אנחנו לא :lol:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #71 

אז סיימתי את העונה השלישית, ולדעתי היא ללא ספק הטובה ביותר מבין השלוש. עם כל הכבוד לדרמות נעורים, אנחנו כבר עשורים רבים משם וזה קצת פחות מעניין, אפילו כשהסיפורים עצמם טובים וכואבים. ההתבגרות של השחקנים העניקה ליוצרי הסדרה הזדמנות פז לקחת את העלילה לכיוון חדש ומעניין הרבה יותר.

את חסרונה של ברבי פריירה בכלל לא הרגשתי. לא ממש התחברתי לדמות שלה בעונות הקודמות, מה שכן, היה יכול להיות משעשע לראות איך הם מסבירים את הירידה הדרמטית שלה במשקל, אחרי שבמשך שתי עונות ניסו לדחוף לנו Body positivity בכוח. לא אתפלא אם זו בדיוק הסיבה שהיא כבר לא שם (אירוני, הא?).

אדוואלה אקינואויה-אגבאג'ה מגלם כאן דמות חזקה במיוחד. הוא והשחקן שמשחק את יד ימינו הביאו המון ערך מוסף לעונה הזו, וטוב שכך.

לגבי העירום והסקס, מי שהתלונן על עודף בתחום הזה העונה, כנראה כבר הספיק לשכוח מה הלך בעונות הקודמות, וזה עוד כשהדמויות היו כביכול "קטינות". בתור אחד שצפה בשלושת העונות גב אל גב, אני יכול לומר בביטחון מלא שהעירום העונה ממש לא עלה בכמות או ברמת הפרובוקטיביות שלו על מה שראינו בעבר, אולי אפילו להיפך.

ולא, לא התרגשתי מהמוות שלה. האמריקאים נוטים להרוג דמויות אך ורק כשהם יודעים שמדובר בעונה אחרונה, וזה די מוריד מה"עוקץ". כשאתה מבין שהבחירה הזו נעשתה רק בגלל שהם ידעו שזה הסוף, האירוע הופך לסתמי ומאולץ, וחבל.

ובואו נדבר רגע על זנדאיה. לא יודע מה איתכם, אבל לי אישית כבר נמאס לראות אותה בכל סרט וסדרה בשנים האחרונות. זה לא שהיא לא שחקנית טובה או לא בחורה יפה, אבל יש טובות ויפות ממנה, והאינפלציה שלה על המסך שלי פשוט גורמת למיאוס. בואו נהיה כנים, היא שחקנית סבירה בלבד, מהסוג ש"משחק את עצמו" בכל תפקיד, עם אותן הבעות פנים ואותם מנייריזמים קבועים, מה שמקשה מאוד להתחבר לדמויות שלה בגלל חוסר גיוון משווע. גם ויזואלית, יש בסדרה הזו שחקניות הרבה יותר מרשימות ממנה, ולא במעט. הסיבה היחידה לדעתי שהאמריקאים דוחפים אותה לכל חור היא העובדה שהיא מעורבת, מה שכנראה סוגר להם פינה מעולה מבחינת משבצת ה Diversity.

סה"כ יופי של עונה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78783
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5377 פעמים

שליחה #72 

אני לא חושב שזה המצב - היא פופולרית, היא יפה, היא שחקנית יוצאת מהכלל. הבחירה של זנדייה בסרטים היא כמעט 100% מושלמת עבורה.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7643
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #73 

18/06/2026 10:11  
Huber כתב:
ובואו נדבר רגע על זנדאיה. לא יודע מה איתכם, אבל לי אישית כבר נמאס לראות אותה בכל סרט וסדרה בשנים האחרונות. זה לא שהיא לא שחקנית טובה או לא בחורה יפה, אבל יש טובות ויפות ממנה, והאינפלציה שלה על המסך שלי פשוט גורמת למיאוס. בואו נהיה כנים, היא שחקנית סבירה בלבד, מהסוג ש"משחק את עצמו" בכל תפקיד, עם אותן הבעות פנים ואותם מנייריזמים קבועים, מה שמקשה מאוד להתחבר לדמויות שלה בגלל חוסר גיוון משווע. גם ויזואלית, יש בסדרה הזו שחקניות הרבה יותר מרשימות ממנה, ולא במעט. הסיבה היחידה לדעתי שהאמריקאים דוחפים אותה לכל חור היא העובדה שהיא מעורבת, מה שכנראה סוגר להם פינה מעולה מבחינת משבצת ה Diversity.
...
בלי קשר ליופי יותר או פחות מאחרות, היא שחקנית לא רעה ו"עוברת מסך" מספיק טוב לתפקידים שיש לה, והיא לא מעצבנת שזה חשוב.
האמת שהרשימה אותי בסרט The Drama .

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #74 

הבעיה העיקרית שלה זה שהיא משחקת תמיד דמות אחת עם הבעת פנים אחת, וזו בעיה רצינית. בהקשר הזה היא מזכירה את דה רוק או את סת׳ רוגן, שלא משנה באיזה סרט הם יהיו אתה תדע בדיוק איזו דמות אתה הולך לקבל.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #75 

בסוף שחקנים הם בני אדם כמו כולם, לחלק מהם יש מנעד גדול יותר. לפעמים זה מתאים לדמות ולפעמים זה לא.
עם דה רוק או סת רוגן אתה יודע פחות או יותר מה תקבל. לא תמיד זה בעיה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #76 

manola כתב: הבעיה העיקרית שלה זה שהיא משחקת תמיד דמות אחת עם הבעת פנים אחת, וזו בעיה רצינית. בהקשר הזה היא מזכירה את דה רוק או את סת׳ רוגן, שלא משנה באיזה סרט הם יהיו אתה תדע בדיוק איזו דמות אתה הולך לקבל.
...

ב ד י ו ק. אצלי זה נקרא פשוט "משחקת את עצמה". זה לא בהכרח רע, אבל כשזה חוזר על עצמו שוב ושוב בדמויות שאמורות להיות שונות לחלוטין אחת מהשנייה – כאן מתחילה הבעיה. אתה מוצא את עצמך רואה סרט פנטזיה אפי, אבל על המסך מולך מופיעה בדיוק אותה דמות מדרמת הנעורים.

היא לא שחקנית גרועה, היא פשוט בינונית. אבל לאמריקאים יש מחלה ידועה: ברגע ששחקן או שחקנית מקבלים קצת פידבק חיובי והייפ, פתאום מלהקים אותם לכל תפקיד אפשרי עד שהם יוצאים לך מכל חור.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #77 

רוב השחקנים מגיעים למצב שהם משחקים את עצמם, במיוחד שחקנים בתפקידים ראשיים או "כוכבים" . השאלה אם אתה אוהב את ה"שטיק" שלהם.

לעומת שחקני עבר הם היום פשוט לוקחים את עצמם קשה, רציניים מדי, נכנסים לדעות פוליטיות כאילו זה מעניין מישהו, שוכחים שאנשים באים לראות אותם בשביל הכיף. פעם שחקנים היו הולכים מכות עם פפרצי, עושים שטויות, יוצאים אחד עם השני ועושים כותרות, עושים מדי סרטים דפוקים בלי כוונה (אז מה?), אבל חלקם היו עם פרסונה מעניינת שהשליכה גם על הדמויות שלהם וזה מה שהביא קהל.
היום הם רוצים לעשות הכל כל כך נכון ולכן לא מסתכנים ולא מעניינים. בלי קשר לכמה הבעות יש להם או רמת המשחק שלהם.

Kondo10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש

שליחה #78 

לטעמי לזנדאיה יש מעט יותר כישרון מלגלם דמות אחת, והיא הוכיחה את זה בכמה סרטים (Challengers למשל) מעבר לסדרה הנוכחית
אישית ניהנה לצפות בה.

שחקנית של דמות אחת היא לדוגמה Natasha Lyonne שפשוט בלתי נסבלת לצפייה (מדלג על תכנים שלה) עם אותן הבעות פנים מרגיזות
ותנועות גוף מוזרות. שחקנית עם יכולת משחק מוגבלת ביותר לכן לא מקבלת שום תפקיד משמעותי, וטוב שככה.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”