תרשום ל-AI בסוף "Be Concise".Huber כתב: מעייף? יתכן , בעיניי זה שימושי להפליא....
השיהוי לשם בערך 60ms. אתה צריך ששרתי ה-DNS שלך יהיו עם שיהוי נמוך.MrYair כתב: אני אישית משתמש בשרתי dns של hagezi...

אני מניח כי השרתים שלו יושבים בגרמניה בלבד בגלל זה הדיילי.Jabberwock כתב: השיהוי לשם בערך 60ms. אתה צריך ששרתי ה-DNS שלך יהיו עם שיהוי נמוך....

אכן כך. כדי לקבל בדיוק את אותה פונקציונליות אני משתמש ב-PiHole עם ה-Blocklist של Hagezi, ו-Unbound בתור ה-Resolver, השיהוי המתקבל הרבה יותר נמוך (במיוחד שה- Cache נבנה)ChaoscripT כתב: אני מניח כי השרתים שלו יושבים בגרמניה בלבד בגלל זה הדיילי....

ידוע. Pihole בנוי ומתוכנן למאות אלפי בזיכרון וחיפוש מהיר ביותר. ממשק הניהול שלו בוודאי יותר נוח וגם שאילתות על הלוגים. לכן ה-Resolver הוא Unbound וה-DNS filter הוא PiHole בתצורה הזו.OMRIJ כתב: אתה יכול להשתמש בblocklist ישירות בunbound...
2 אפשרויותJabberwock כתב: אה, מעניין. ככה אתה עושה את זה?...

קוד: בחירת הכל
/ip firewall nat
add action=dst-nat chain=dstnat src-address=192.168.0.0/24 src-address-list=!dns-whitelist protocol=udp dst-port=53 to-addresses=192.168.0.2 comment="Force Main LAN DNS to Pi-hole UDP

נכון אבל זה לא מפריע לגלישה אני לא מרגיש שום איטיות בגלישה אתרים נטענים טיל.Jabberwock כתב: תרשום ל-AI בסוף "Be Concise".
השיהוי לשם בערך 60ms. אתה צריך ששרתי ה-DNS שלך יהיו עם שיהוי נמוך....

זה עוד נדבך נוסף בחישוב.MrYair כתב: נכון אבל זה לא מפריע לגלישה אני לא מרגיש שום איטיות בגלישה אתרים נטענים טיל....

אני ממש לא פנאט של פרטיות, בעיקר כי בסופו של דבר המרדף הזה דורש יותר מדי זמן ואנרגיה שמושקעים בהסתרת דברים מפני גופים שאתה, כאדם פרטי, ממש לא מעניין אותם. לעומת זאת, היתרונות של "החשיפה" בפני Google הם עצומים ומשפרים את איכות החיים באופן מוחשי.OMRIJ כתב: בעיקר פרטיות
גוגל/cloudflare ושות' לא שותפים במידע לאן אתה גולש כי אתה לא מפענח דרכם, כמובן שהisp יודע הכל......