קבלת סמסים בחו"ל
שלום,
יש לי טלפון אנדרואיד פשוט עם אפשרות לסים דואלי וללא esim.
כשאני בחו"ל אני מוציא תמיד את הסים הישראלי ומכניס במקומו סים מקומי.
אבל אני מעוניין לקבל סמסים כשנמצא בחו"ל במקרה שצריך אימות דרך סמס.
כמובן שאני משתדל להימנע מאימות כזה, אפילו מודיע לחברות האשראי כשאני בחו"ל אבל אי אפשר לדעת איזה מקרה דחוף יהיה.
אמרו לי שאפשר להעביר את הסים הישראלי לחריץ סים2 וזה פותר את הבעיה.
אודה לעצות ממישהו שכבר עשה את זה.
הסים הישראלי חסום לחו"ל אז אין חשש לחיוב יתר.
יש לי טלפון אנדרואיד פשוט עם אפשרות לסים דואלי וללא esim.
כשאני בחו"ל אני מוציא תמיד את הסים הישראלי ומכניס במקומו סים מקומי.
אבל אני מעוניין לקבל סמסים כשנמצא בחו"ל במקרה שצריך אימות דרך סמס.
כמובן שאני משתדל להימנע מאימות כזה, אפילו מודיע לחברות האשראי כשאני בחו"ל אבל אי אפשר לדעת איזה מקרה דחוף יהיה.
אמרו לי שאפשר להעביר את הסים הישראלי לחריץ סים2 וזה פותר את הבעיה.
אודה לעצות ממישהו שכבר עשה את זה.
הסים הישראלי חסום לחו"ל אז אין חשש לחיוב יתר.
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
למיטב ידיעתי קבלת סמס בחו"ל היא ללא עלות כיוון שאין לך אפשרות לבחור אם לקבל או לא, בניגוד לשיחה.
אין צורך לחסום את הסים הישראלי לחו"ל. לרוב (כדאי לוודא מול חברת הסלולר) הסים חסום לגלישה, אלא אם קנית חבילת חו"ל.
אם אין חבילת חו"ל או חסימה אז אין בעיה לקבל ולהוציא שיחות וסמס. כמובן שקבלה והוצאה של שיחות תעלה הרבה ללא חבילה כי החברות מחייבות בסכומים הזויים כל דקה (שיחה של 1:02 דקות נחשבת כ-2 דקות) והעלות יכולה להיות בקלות 10-15 ש"ח לדקה.
גם הוצאת סמס היא בעלות גבוהה. אבל, כפי שכתבתי, לקבלת סמס לא אמורה להיות שום עלות.
אין צורך לחסום את הסים הישראלי לחו"ל. לרוב (כדאי לוודא מול חברת הסלולר) הסים חסום לגלישה, אלא אם קנית חבילת חו"ל.
אם אין חבילת חו"ל או חסימה אז אין בעיה לקבל ולהוציא שיחות וסמס. כמובן שקבלה והוצאה של שיחות תעלה הרבה ללא חבילה כי החברות מחייבות בסכומים הזויים כל דקה (שיחה של 1:02 דקות נחשבת כ-2 דקות) והעלות יכולה להיות בקלות 10-15 ש"ח לדקה.
גם הוצאת סמס היא בעלות גבוהה. אבל, כפי שכתבתי, לקבלת סמס לא אמורה להיות שום עלות.
תודה, זה מה שקראתי בנושא. רציתי גם לשמוע ממישהו שזה עובד לו בפועל עם סים דואלי.UriM כתב: למיטב ידיעתי קבלת סמס בחו"ל היא ללא עלות כיוון שאין לך אפשרות לבחור אם לקבל או לא, בניגוד לשיחה.
גם הוצאת סמס היא בעלות גבוהה. אבל, כפי שכתבתי, לקבלת סמס לא אמורה להיות שום עלות....
מעולה, מעכשיו אשאיר את 2 הסים בטלפון.shaharza כתב: לא גר בארץ. יש לי סים מקומי וסים ישראלי. בטלפון ניתן לשלוט מאיזה סים יתבצעו שיחות סמס וגלישה (הכל על הסים המקומי). הסים הישראלי נטו לקבלת סמס וכפי שרשמו לך זה ללא עלות....