מסך 42" oled
תזכורת לא בעיה למצוא כרטיסים בלי עמלת המרה וכרטיסים עם 1% נפוצים עוד יותר.
https://www.isracard.co.il/credit-cards/basic
https://www.isracard.co.il/credit-cards/basic
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אגב, ה-"C6 48 מגיעה עם פאנל tandem, שאר המסכים ה"קטנים" לא.
תודה על העדכון. בהתחשב בזה שמסך OLED ״גיימינג״ בגדלים האלה עולה בארץ בערך כפול, המחיר ממש בסדר.gilgil28 כתב: מעדכן שביצעתי היום הזמנה מ-B&H
עלות של 799$ ועוד 205$ משלוח מהיר של DHL. (תוך 3-7 ימים)
אחרי עמלת המרה של הכרטיס, מע"מ ועמלות חרטוט של עמיל מכס זה יצא כמעט 3800 ש"ח עד הבית.
אעדכן....
ידוע... אם 48 היה מתאים לי הייתי קונה את ה-C5 מהארץ לפני חצי שנהTheCoolest כתב: אגב, ה-"C6 48 מגיעה עם פאנל tandem, שאר המסכים ה"קטנים" לא....
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
תיסלם, איזה אלוף!gilgil28 כתב: מעדכן שביצעתי היום הזמנה מ-B&H
עלות של 799$ ועוד 205$ משלוח מהיר של DHL. (תוך 3-7 ימים)
אחרי עמלת המרה של הכרטיס, מע"מ ועמלות חרטוט של עמיל מכס זה יצא כמעט 3800 ש"ח עד הבית.
אעדכן....
עשית חשק להזמין גם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
אז מעדכן שהמסך הגיע היום. האריזה הייתה שלמה וללא פגע, סה"כ מרוצה מאוד.
כמה דברים שאני רוצה לציין:
1. המסך מוגדר לארה"ב. בהתקנה הראשונית אני יכול רק לבחור מדינות בצפון אמריקה ורק אזורי זמן משם.
2. התקע הוא אמריקאי כמובן. מתאם פשוט עושה את העבודה. להחליף את הכבל כנראה לא פשוט מדי, הוא לא מתנתק.
3. הדבר המעצבן ביותר ולא קשור ספציפית למסך הזה אלא ל-LG. עמדת המחשב שלי נמצאת בסמוך לטלוויזיה שלי (oled65c2). השלט מדליק ומכבה את 2 המסכים. אי אפשר להפריד ביניהם. ה-ir blaster שלהם חזק מאוד, כמעט בלתי אפשר להדליק אחד ולא לכבות את האחר (ולהפך). ל-LG אין ממש פיתרון טוב לזה.
4. הגודל פשוט מצוין למסך מחשב. אני עם שולחן בעומק 70 ס"מ וברוחב 122. נכנס לי בול עם 2 רמקולים מדפיים בצידו. מגבר קטן ו-audio interface מעט גבוהים מהרגליים של המסך, אז אי אפשר להחליק אותם מתחת. כשהם בולטים החוצה הם לא מסתירים את המסך ככה שיצא לי טוב.
5. המחשב שלי היה מחובר לטלוויזיה עם HDMI ולמסך המחשב עם DP. לכרטיס המסך שלי יש 3XDP ו-1XHDMI אז בינתיים הטלוויזיה מנותקת לטובת המסך החדש, עד שאקנה כבל מתאים או מתאם.
כמה דברים שאני רוצה לציין:
1. המסך מוגדר לארה"ב. בהתקנה הראשונית אני יכול רק לבחור מדינות בצפון אמריקה ורק אזורי זמן משם.
2. התקע הוא אמריקאי כמובן. מתאם פשוט עושה את העבודה. להחליף את הכבל כנראה לא פשוט מדי, הוא לא מתנתק.
3. הדבר המעצבן ביותר ולא קשור ספציפית למסך הזה אלא ל-LG. עמדת המחשב שלי נמצאת בסמוך לטלוויזיה שלי (oled65c2). השלט מדליק ומכבה את 2 המסכים. אי אפשר להפריד ביניהם. ה-ir blaster שלהם חזק מאוד, כמעט בלתי אפשר להדליק אחד ולא לכבות את האחר (ולהפך). ל-LG אין ממש פיתרון טוב לזה.
4. הגודל פשוט מצוין למסך מחשב. אני עם שולחן בעומק 70 ס"מ וברוחב 122. נכנס לי בול עם 2 רמקולים מדפיים בצידו. מגבר קטן ו-audio interface מעט גבוהים מהרגליים של המסך, אז אי אפשר להחליק אותם מתחת. כשהם בולטים החוצה הם לא מסתירים את המסך ככה שיצא לי טוב.
5. המחשב שלי היה מחובר לטלוויזיה עם HDMI ולמסך המחשב עם DP. לכרטיס המסך שלי יש 3XDP ו-1XHDMI אז בינתיים הטלוויזיה מנותקת לטובת המסך החדש, עד שאקנה כבל מתאים או מתאם.