שרשור תגובות: Keychron Q6 Ultra 8K | משקולת של איכות ב- 8000Hz

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46323
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5066 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=107794

הפילוסופיה של המתכת: איך גוף אלומיניום 6063 בתהליך CNC יוצר יציבות אבסולוטית ותחושת "סלע" על השולחן

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #2 

אחלה סקירה, תודה!

ניסיתי את ה-Keychron K10 HE Wireless Special Edition (עם סוויצ'ים מגנטיים) שלהם, שהרגישה מאוד איכותית, אבל לא הצלחתי להתרגל אליה, נשלחה חזרה לאמזון:

https://www.keychron.uk/products/keychr ... collection

Batnun

.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46323
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5066 פעמים

שליחה #3 

מתוך סקרנות, מה הפריע לך במקלדת?

אחרי קצת יותר מחודש של שימוש, אני חייב לציין שהמשקל הגבוה של המקלדת הוא דווקא חסרון מבחינתי. אני אחד שכל הזמן זז על הכיסא ומזיז את המקלדת בהתאם. אי אפשר להזיז את המקלדת הזאת בקלות, היא פשוט כבדה מידי.
מבחינת איכות בנייה, מעולם לא חוויתי איכות גבוהה יותר של מארז מקלדת. גם העובדה שהתוכנה דרך ממשק WEB ללא שום התקנת אפליקציה, מאוד נוח. חבל שאין איזה התראה על עדכון קושחה חדש שזמין וצריך ממש להכנס לממשק ולבדוק.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #4 

ziv_r כתב: מתוך סקרנות, מה הפריע לך במקלדת?
אחרי קצת יותר מחודש של שימוש, אני חייב לציין שהמשקל הגבוה של המקלדת הוא דווקא חסרון מבחינתי. אני אחד שכל הזמן זז על הכיסא ומזיז את המקלדת בהתאם. אי אפשר להזיז את המקלדת הזאת בקלות, היא פשוט כבדה מידי.
מבחינת איכות בנייה, מעולם לא חוויתי איכות גבוהה יותר של מארז מקלדת. גם העובדה שהתוכנה דרך ממשק WEB ללא שום התקנת אפליקציה, מאוד נוח. חבל שאין איזה התראה על עדכון קושחה חדש שזמין וצריך ממש להכנס לממשק ולבדוק.
...

איכות הבניה באמת ברמה אחרת, וגם האריזה מדהימה מבחינת תשומת לב לפרטים, ולא הייתה לי בעיה עם המשקל. מבחינת פיצ'רים המקלדת
כמובן יוצאת מן הכלל, במיוחד האפשרות לכוון את רגישות המקשים, ואפילו כל אחד בנפרד, אפשרויות התאורה המתקדמות, המאקרו המתוחכמים וכו'.

אבל משום מה לא התחברתי לתחושת ההקלדה, ובסוף החלטתי להשאר עם ה-DURGOD Taurus k310 הישנה שלי:

Batnun

.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”