פיבוקס
-
danlev150140
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: דן לוי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הי
פניתי לשירות לקחות פיבוקס
דרך המיל שימחקו את החשבון שלי
אמרו שלא ניתן וגם דרך האפלקציה אי אפשר למחוק את החשבון
כי אני כבר לא משתמש בה
בכל אפלצקיה אפשר למחוק את החשבון דרך האפלקציה או ביצרית קשר עם שירות לקוחות
פניתי לשירות לקחות פיבוקס
דרך המיל שימחקו את החשבון שלי
אמרו שלא ניתן וגם דרך האפלקציה אי אפשר למחוק את החשבון
כי אני כבר לא משתמש בה
בכל אפלצקיה אפשר למחוק את החשבון דרך האפלקציה או ביצרית קשר עם שירות לקוחות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78758
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1105 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@danlev150140
https://www.payboxapp.com/privacy/
1.
בקשה למחיקת נתונים שקיבלה החברה אודותיך, לפי הוראתך, ישירות מפייסבוק, אפשר לשלוח לכתובת [email protected]
2.
"בקשת הסרה", לכתובת דוא"ל ([email protected]). נבקשך לא לשלוח באמצעות הדואר האלקטרוני פרטים אישיים נוספים.
3.
יצירת קשר בנושא פרטיות
לקוחות החברה רשאים לבקש לעיין במידע האישי בעניינם המוחזק במאגרי המידע של החברה, כמו גם לבקש לתקן או למחוק מידע אישי כאמור שאינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, והכל בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות. יובהר כי החברה רשאית לסרב לבקשות בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות. ניתן לפנות לחברה בבקשה לממש זכויות אלה באמצעות פנייה לשירות הלקוחות, ולפנות בכל שאלה ו/או הבהרה בנוגע למדיניות זו למוקד PayBox במייל- [email protected]; בטלפון: 9575*.
https://www.payboxapp.com/privacy/
1.
בקשה למחיקת נתונים שקיבלה החברה אודותיך, לפי הוראתך, ישירות מפייסבוק, אפשר לשלוח לכתובת [email protected]
2.
"בקשת הסרה", לכתובת דוא"ל ([email protected]). נבקשך לא לשלוח באמצעות הדואר האלקטרוני פרטים אישיים נוספים.
3.
יצירת קשר בנושא פרטיות
לקוחות החברה רשאים לבקש לעיין במידע האישי בעניינם המוחזק במאגרי המידע של החברה, כמו גם לבקש לתקן או למחוק מידע אישי כאמור שאינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, והכל בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות. יובהר כי החברה רשאית לסרב לבקשות בהתאם להוראות חוק הגנת הפרטיות. ניתן לפנות לחברה בבקשה לממש זכויות אלה באמצעות פנייה לשירות הלקוחות, ולפנות בכל שאלה ו/או הבהרה בנוגע למדיניות זו למוקד PayBox במייל- [email protected]; בטלפון: 9575*.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
danlev150140
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: דן לוי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה המידע האישי שלי וזכותי שימחקו אותו ממערכות של פיבוקס
מחיקת אפלקציה לא מוחקת את המידע
לפיבקוס לא כפת מהמשתמשים שלה
מבחינה של אבטחה ופרטיות
מחיקת חשבון זה חשוב