שיווק תוכנה ואפליקציה
אני עובד בחברה ציבורית בתחום מערכות מידע ובניתי תוכנה לניהול קריאות ברמה די גבוהה.
וכשאני אומר ברמה די גבוהה הכוונה שהיא מאוד יעילה ונותנת מרחב אפשרויות לטיפול בתקלות מרמת פותח הקריאה עד לרמת המנהל הבכיר, מעקב סטטיסטי אחר התקלות וכו...
שאלתי היא, איך ניתן לשווק את התוכנה לשוק?
וכשאני אומר ברמה די גבוהה הכוונה שהיא מאוד יעילה ונותנת מרחב אפשרויות לטיפול בתקלות מרמת פותח הקריאה עד לרמת המנהל הבכיר, מעקב סטטיסטי אחר התקלות וכו...
שאלתי היא, איך ניתן לשווק את התוכנה לשוק?
זה מוצר שאני פיתחתי מהכסף שלי והוא שלי בלעדי ללא שום קשר לחברה בה אני עובד.alchemy כתב: לפני שאתה מתחיל לשווק, שווה לבדוק היטב את החוזה שלך עם החברה שאתה עובד בה, עדיף להתייעץ עם עו"ד שמומחה בנושא, שלא תחטוף תביעה מהם....
רק תחום שיווק אפליקציות חדש לי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
דרך אחת פשוטה לבדוק כמה זה מעניין הוא ליצור אתר, לקנות דומיין ולשווק את זה כמוצר אמיתי.
אם תראה שיש אליך הרבה מאוד פניות, כנראה שזה משהו שיש לו ביקוש.
ניהול קריאות זה משהו שיש המון מערכות שקיימות לו (כל מערכות שירות לקוחות הן בגדול כאלה), אז צריך שיהיה לך איזה בידול או התמחות ספציפית.
אם תראה שיש אליך הרבה מאוד פניות, כנראה שזה משהו שיש לו ביקוש.
ניהול קריאות זה משהו שיש המון מערכות שקיימות לו (כל מערכות שירות לקוחות הן בגדול כאלה), אז צריך שיהיה לך איזה בידול או התמחות ספציפית.
גם אם לא השתמשת בשורת קוד אחת מהעבודה עדיין תבדוק את החוזה העסקה שלך, כי יש סעיפים שמגבילים אותך מבחינת עיסוקים אחרים, שאסור לך לעבוד כשכיר או עצמאי בתקופת העסקה וכד'.(G) כתב: זה מוצר שאני פיתחתי מהכסף שלי והוא שלי בלעדי ללא שום קשר לחברה בה אני עובד.
רק תחום שיווק אפליקציות חדש לי....
המעסיק יכול לטעון למשל שפיתחת את המוצר בזמן שהיית צריך להקדיש לעבודה או שבכלל יכול לראות את עצם זה שפיתחת מוצר כאילו עבדת כעצמאי.
אני לא עו"ד, לא מכיר את התחום הזה לעומק, תשקיע כמה מאות שקלים ולך תתיעץ, זה יכול לחסוך לך הרבה בעיות בעתיד.