סמן לייזר פשוט נתבקש לאישור משרד הכלכלה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

הזמנתי סמן לייזר "פושטי" ומבקשים עבורו אישורים ומילוי טפסים לשחרור ע"י "משרד הכלכלה" :

https://he.aliexpress.com/item/1005012045670165.html

לא הצלחתי למצוא אישור/מסמך המפרט את סוג הלייזר שהמכשיר משתמש בו, ובאמת אני מוכן לוותר על המוצר. גם פניה למוכר מפנה לתמיכה כללית של עליאקספרס ואין להם גישה למסמך כזה. לדעתי זה חיקוי של פלס לייזר פשוט שבמקור יש לו אישור CE.
למזלי הוא לא אוחד עם מוצרים נוספים, כך שאני מוותר רק עליו במקרה הזה.
רק מטריד אותי כל מיני הודעות של "תשלום דמי אחסנה החל מהיום ה-6 להגעת המוצר" וכל מיני דברים הזויים שאנשים נדרשו לשלם.
האם זה רלבנטי במידה ואני בוחר להתעלם מכל ההודעות ?

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4961
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 450 פעמים

שליחה #2 

לא מעט נפלו בעניין הזה, מטר לייז/פלס לייזר לא עוברים בגלל "משרד הכלכלה"
לדעתי תבקש שישלחו חזרה
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 478 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #3 

אני מניח שאם תוותר אז גם לא יהיה תשלום אחסנה.

לא יודע מה האישורים שצריך ואם קל להפיק אותם, אבל אני מכיר מישהו שגם נתקל בקשיים בהזמנת דבר כזה וזנח את החבילה.

מילא לייזר, אבל חבל שיש מגבלות רגולציה שמקשות גם על דברים פשוטים יותר, שאין בהם באמת עניין בטיחותי או אחר, ושאפילו נמכרים בארץ אז כבר עברו תקינה.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4767
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 760 פעמים

שליחה #4 

עסק מטומטם לחלוטין. אני נתקעתי בעבר עם סמן כזה, מילאתי את הטפסים אבל אז לא אישרו לי כי כתבתי שאני משתמש בזה לעבודה בהרצאות ואז כתבו לי שזה לא ציוד מאושר ליבוא מקצועי או שקר דומה.
אבל, לפני כחצי שנה הזמנתי פנס EDC 17 של נייטקור שכולל גם לייזר וגם UV ולא היתה בעיה כי זה מוגדר כפנס. הזמנתי לפני שנתיים גם דגם דומה של חברה אחרת ושוב לא הייתה בעיה כי כתוב פנס. לא הלייזרים הכי בהירים עובדים שם.

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #5 

ChinggisKhan כתב: "לא הלייזרים הכי בהירים עובדים שם"
...
חחחח לדעתי לוקחים שם לעבודה רק את אלו שעובדים באינפרא אדום

shahar31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 721
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #6 

הזמנתי רמקול חכם של home assistant
הייתי צריך לשנות ולהגיש מחדש את הבקשה כ6 פעמים (כמעט שבוע עד שמתקבלת תגבוה) כל פעם בגלל מטומטם אחר במשרד
אחרי שבסוף אישרו את זה, הם ביטלו את כל החבילה בגלל שהיו שם גם מדבקות NFC שלא הספקתי לקבל עליהן אישור אז הם פשוט ביטלו את כל החבילה.
לא יאומן

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”