סמן לייזר פשוט נתבקש לאישור משרד הכלכלה
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
שלום חברים,
הזמנתי סמן לייזר "פושטי" ומבקשים עבורו אישורים ומילוי טפסים לשחרור ע"י "משרד הכלכלה" :
https://he.aliexpress.com/item/1005012045670165.html
לא הצלחתי למצוא אישור/מסמך המפרט את סוג הלייזר שהמכשיר משתמש בו, ובאמת אני מוכן לוותר על המוצר. גם פניה למוכר מפנה לתמיכה כללית של עליאקספרס ואין להם גישה למסמך כזה. לדעתי זה חיקוי של פלס לייזר פשוט שבמקור יש לו אישור CE.
למזלי הוא לא אוחד עם מוצרים נוספים, כך שאני מוותר רק עליו במקרה הזה.
רק מטריד אותי כל מיני הודעות של "תשלום דמי אחסנה החל מהיום ה-6 להגעת המוצר" וכל מיני דברים הזויים שאנשים נדרשו לשלם.
האם זה רלבנטי במידה ואני בוחר להתעלם מכל ההודעות ?
הזמנתי סמן לייזר "פושטי" ומבקשים עבורו אישורים ומילוי טפסים לשחרור ע"י "משרד הכלכלה" :
https://he.aliexpress.com/item/1005012045670165.html
לא הצלחתי למצוא אישור/מסמך המפרט את סוג הלייזר שהמכשיר משתמש בו, ובאמת אני מוכן לוותר על המוצר. גם פניה למוכר מפנה לתמיכה כללית של עליאקספרס ואין להם גישה למסמך כזה. לדעתי זה חיקוי של פלס לייזר פשוט שבמקור יש לו אישור CE.
למזלי הוא לא אוחד עם מוצרים נוספים, כך שאני מוותר רק עליו במקרה הזה.
רק מטריד אותי כל מיני הודעות של "תשלום דמי אחסנה החל מהיום ה-6 להגעת המוצר" וכל מיני דברים הזויים שאנשים נדרשו לשלם.
האם זה רלבנטי במידה ואני בוחר להתעלם מכל ההודעות ?
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
לא מעט נפלו בעניין הזה, מטר לייז/פלס לייזר לא עוברים בגלל "משרד הכלכלה"
לדעתי תבקש שישלחו חזרה
לדעתי תבקש שישלחו חזרה
אני מניח שאם תוותר אז גם לא יהיה תשלום אחסנה.
לא יודע מה האישורים שצריך ואם קל להפיק אותם, אבל אני מכיר מישהו שגם נתקל בקשיים בהזמנת דבר כזה וזנח את החבילה.
מילא לייזר, אבל חבל שיש מגבלות רגולציה שמקשות גם על דברים פשוטים יותר, שאין בהם באמת עניין בטיחותי או אחר, ושאפילו נמכרים בארץ אז כבר עברו תקינה.
לא יודע מה האישורים שצריך ואם קל להפיק אותם, אבל אני מכיר מישהו שגם נתקל בקשיים בהזמנת דבר כזה וזנח את החבילה.
מילא לייזר, אבל חבל שיש מגבלות רגולציה שמקשות גם על דברים פשוטים יותר, שאין בהם באמת עניין בטיחותי או אחר, ושאפילו נמכרים בארץ אז כבר עברו תקינה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
עסק מטומטם לחלוטין. אני נתקעתי בעבר עם סמן כזה, מילאתי את הטפסים אבל אז לא אישרו לי כי כתבתי שאני משתמש בזה לעבודה בהרצאות ואז כתבו לי שזה לא ציוד מאושר ליבוא מקצועי או שקר דומה.
אבל, לפני כחצי שנה הזמנתי פנס EDC 17 של נייטקור שכולל גם לייזר וגם UV ולא היתה בעיה כי זה מוגדר כפנס. הזמנתי לפני שנתיים גם דגם דומה של חברה אחרת ושוב לא הייתה בעיה כי כתוב פנס. לא הלייזרים הכי בהירים עובדים שם.
אבל, לפני כחצי שנה הזמנתי פנס EDC 17 של נייטקור שכולל גם לייזר וגם UV ולא היתה בעיה כי זה מוגדר כפנס. הזמנתי לפני שנתיים גם דגם דומה של חברה אחרת ושוב לא הייתה בעיה כי כתוב פנס. לא הלייזרים הכי בהירים עובדים שם.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
חחחח לדעתי לוקחים שם לעבודה רק את אלו שעובדים באינפרא אדוםChinggisKhan כתב: "לא הלייזרים הכי בהירים עובדים שם"...
הזמנתי רמקול חכם של home assistant
הייתי צריך לשנות ולהגיש מחדש את הבקשה כ6 פעמים (כמעט שבוע עד שמתקבלת תגבוה) כל פעם בגלל מטומטם אחר במשרד
אחרי שבסוף אישרו את זה, הם ביטלו את כל החבילה בגלל שהיו שם גם מדבקות NFC שלא הספקתי לקבל עליהן אישור אז הם פשוט ביטלו את כל החבילה.
לא יאומן
הייתי צריך לשנות ולהגיש מחדש את הבקשה כ6 פעמים (כמעט שבוע עד שמתקבלת תגבוה) כל פעם בגלל מטומטם אחר במשרד
אחרי שבסוף אישרו את זה, הם ביטלו את כל החבילה בגלל שהיו שם גם מדבקות NFC שלא הספקתי לקבל עליהן אישור אז הם פשוט ביטלו את כל החבילה.
לא יאומן